|
VolimPiti
|
 |
« : Siječanj 14, 2011, 10:05:07 » |
|
Izašo žreb. Nisam ga proučavao, samo sam vidio parove prvog kola. Karlović-Dodig  Pa nije moguće... E, da, u drugom kolu ženskih kvala: Martić-Tomljanović  Očekujem da se Ajla osveti za prošlogodišnji poraz. Mektić neće proć Raonića, a Škugor je na putu da ga izbaci Udomchoke koji već par godina nije odigro ništa. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roger
|
 |
« Odgovor #1 : Siječanj 14, 2011, 14:35:18 » |
|
Volim piti daj napisi koji tekst  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #2 : Siječanj 15, 2011, 09:38:28 » |
|
Ma kaki  Petra smrvila Ajlu  Veić i Mektić očekivano rekli zbogom. To je to kaj se naših predstavnika na AO tiče. O pardon, još Martićka može izborit glavni turnir.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #3 : Siječanj 18, 2011, 13:11:12 » |
|
Čestitam na interesu za tenis. Svima odreda. Uskoro gasimo forum i sve, oćemo kitu plaćat domenu za ovo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roger
|
 |
« Odgovor #4 : Siječanj 18, 2011, 18:18:05 » |
|
Koji mec izmedju Nalbandiana i Hewitta, strava. Bez nekog serviranja, svaki poen je bio krv znoj i suze. Da je se jos igralo 20 minuta, ne bi to Nalbandian vise fizicki izdrzao.. Sta se tice foruma, ja sam ode dalazija zbog brutalnih tekstova, ne zbog foruma...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Žuta Loptica - Forum
|
 |
« Odgovor #4 : Siječanj 18, 2011, 18:18:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sine
|
 |
« Odgovor #5 : Siječanj 21, 2011, 10:46:40 » |
|
Muški dio turnira bez nekih velikih iznenađenja do sada. Ljubo propustio veliku šansu protiv Almagra koji je po meni uvjerljivo najlošiji return igrač unutar top 30, Čilić ide na Isnera i mislim da će se meč riješit u pet setova. Jutros sam gledao Wawrinku protiv Monfilsa, Stan je u velikom naletu i mislim da će dobti Roddicka koji je dosta sretno dobio Haasea s obzirom da je Haase imao realnu šansu za pobjedu ali je mentalno pao. U ženksom turninu Kuznetsova nabila Henin, nema neke pretjerane pameti oko meča, jednostavno Kuznatsova pustila ruku i sve je ulazilo, nekoliko backhanda iz trka po paraleli je pogodila koje ni na treningu nije u stanju...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
radek
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #6 : Siječanj 22, 2011, 13:00:33 » |
|
Koji mec izmedju Nalbandiana i Hewitta, strava. Bez nekog serviranja, svaki poen je bio krv znoj i suze. Da je se jos igralo 20 minuta, ne bi to Nalbandian vise fizicki izdrzao.. Sta se tice foruma, ja sam ode dalazija zbog brutalnih tekstova, ne zbog foruma...
fala bogu,sta bi neko triba dolazit na forum?!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roger
|
 |
« Odgovor #7 : Siječanj 26, 2011, 11:15:43 » |
|
Ovo je stvarno postalo prejadno, ispada da se Nadala ne mzoe dobiti ako nije ozljeden, ili je dan prije igrao 4-5 sati....Smjesno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #8 : Siječanj 26, 2011, 17:39:07 » |
|
Da, ovo je zbilja bio pravi Nadal u vrhunskom izdanju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sine
|
 |
« Odgovor #9 : Siječanj 27, 2011, 17:04:40 » |
|
Da, ovo je zbilja bio pravi Nadal u vrhunskom izdanju
 definitivno atomski Rafa sa Wimbledona 2008. ili Us Opena 2010. hahahahahaha tako je..... Moram se osvrnut na igru Đokovića. Po meni senzacionalan tenis pokazuje na ovom AO-u, servis se vratio na razine 2007. i 2008. i ofenzivnost u igri nije bila nikad veća. Samopouzdanje i mentalna (ne)stabilnost su ga spriječili da nakon AO-a 2008. osvoji još Grand Slamova a sada pokazuje da je prebrodio tu krizu (Davis Cup i Us Open 2010. ključ napretka u tom pogledu). Ako u finalu bude igrao protiv Murraya ishod meča će bit definitivni pokazatelj tko je pravi antagonist i nasljednik Rafe i Rogera. Obojici igraju meč karijere koji će im odredit budućnost u velikoj mjeri (uz dopuštenje Ferrera naravno, ja računam ipak na pobjedu Murrayja).
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 27, 2011, 21:09:04 Sine »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roger
|
 |
« Odgovor #10 : Siječanj 29, 2011, 16:03:59 » |
|
ahahahha smjesni ste obojica majke mi mile, znaci svaki mec koji Rafa izgubi vi cete reci ovo nije Rafa iz Wimbledona 2008....da vene izrezes od smijeha, a je li ovo Fed iz 2005, iz 2003 iz 2006 iz 2007?  Pa se opet ne izvlaci na to, ne izvlaci se da ima skoro 30 godina... a ovaj Rafa je smijesan, sta prosle godine nije nastavio mec protiv Murraya u polufinalu nakon onog taktickog jebavanja majke od strane Skota, nego je predao...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roger
|
 |
« Odgovor #11 : Siječanj 29, 2011, 16:04:34 » |
|
By The Way Murray uzima Australiju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sine
|
 |
« Odgovor #12 : Siječanj 30, 2011, 10:51:27 » |
|
Bravo Novak! Jednostvano je bolji i superiorniji, meč koji će im odredit karijere po meni definitivno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #13 : Siječanj 30, 2011, 15:48:52 » |
|
ahahahha smjesni ste obojica majke mi mile, znaci svaki mec koji Rafa izgubi vi cete reci ovo nije Rafa iz Wimbledona 2008....da vene izrezes od smijeha, a je li ovo Fed iz 2005, iz 2003 iz 2006 iz 2007?  Pa se opet ne izvlaci na to, ne izvlaci se da ima skoro 30 godina... a ovaj Rafa je smijesan, sta prosle godine nije nastavio mec protiv Murraya u polufinalu nakon onog taktickog jebavanja majke od strane Skota, nego je predao... Ne znam tko je tu smiješan. Čovjek je odigrao ozljeđen cijeli meč i to svi znaju. Ako misliš trolat, idi na forum.hr, tamo ćeš se bolje uklopit
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #14 : Siječanj 30, 2011, 15:49:51 » |
|
Bravo Novak! Jednostvano je bolji i superiorniji, meč koji će im odredit karijere po meni definitivno.
Murray jednostavno nije kompletan igrač, barem ne za ovu razinu tenisu. On ne zna napadat, možda je nekad bio pravi counterpuncher, sada je samo pusher i ništa više i to se bogami vidi u svakom velikom meču kojeg izgubi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Žuta Loptica - Forum