http://www.zutaloptica.com
Svibanj 19, 2012, 12:19:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: 1 2 [3]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Australian Open  (Posjeta: 2203 )
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #30 : Veljača 04, 2011, 23:50:57 »

Ajd, barem Dodig počinje ličit na jako ozbiljnog igrača, čini se da je u ovom trenutku naš najbolji igrač. Nebi htio bit bezobrazan, al onako na prvi pogled ne djeluje baš bistro sa svojim pogledom i  govorom. Al zato na terenu te razuvjeri, razmišlja majstorski i u taktičkom smislu je profesor tenisa za Čilića.

Ovako kad se pogleda unatrag malo, svi naši igrači su uvijek bili dobri napadači, po tome i je poznata naša teniska škola, i baš zato je totalno nejasno kako tako moglo poć po zlu u razvoju Čilića, koji bukvalno nezna kako postavit reket na volleyu. Jedno je nemat vrhunski volley, al ovo što Čilić radi na mreži je blamiranje.

Jasno mi i da se previše uzrujavam oko njega, igra čovjek za sebe, ne za nas, al muči me jednostavno jako što nam tenis tako pao nisko, Karlo i Ljubo još imaju godinu, dvije, Dodig može i do top 30, 40, al sve to je malo za ono što sam naviko. Baš mi fali neki vrhunski naš igrač.
« Zadnja izmjena: Veljača 05, 2011, 00:12:24 Coolio_Jack » Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #31 : Veljača 05, 2011, 11:45:13 »

Možda bolje da se pripremiš za ono što slijedi, a to je puuuno godina bez vrhunskog imena. Čudno je da smo ih i imali ovoliko, s obzirom kako se "radi" u Savezu.
Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #32 : Veljača 05, 2011, 13:12:49 »

Sine je lipo napisa da on ne zna izgraditi poen i to je ziva istina. Kad gledamo Nadala, Federera, Ljubu, Nolu, itd. kod njih tocno vidis sta oni zele, odnosno vidi se gradenje poena, kod Cilica vidis samo prebacivanje i onda loptu u mrezi. Prije tri godine Cilic je imao brdo winerra i brdo UE, a danas vise nema tih winnera a broj pogresaka je osta isti, on napravi pogresku u trenutku dok samo pimpla lopticu, to mi je neshvatljivo, pa takve greske ni ja ne pravim. Da rezimiramo, Brett mu ne pase nikako jer u 3 godine Marin nista novo nije dobija u svojoj igri, a Goran je retaj bija ka igrac a kamoli ka trener. Realno, Goran je bija igrac bez neke narocite inteligencije i sad on tu nesto prodaje muda pod bubrige kako Marin mora igrati, a Cilic samo stagnira. Ako je Novak uvidio da je Todd Martin pogreska kako Marin ne vidi da je Goran ocajan trener, odnosno Brett. A vidim i da je nasao neku picu, i uvjeren sam da manje trenira nego prije. Marin je igrac koji bi se u 1. kolu mucio i sa Hajekom, Bogomolovom, pa i sa mrtvim Karanusicem, o cemu mi onda pricamo?! Ja mislim da se Marin vise nece vratiti u Top 10, odnosno siguran sam da nece ako ne promijeni trenera...
Evidentirano
conga
Full Member

« Odgovor #33 : Veljača 05, 2011, 19:34:56 »

Možda bolje da se pripremiš za ono što slijedi, a to je puuuno godina bez vrhunskog imena. Čudno je da smo ih i imali ovoliko, s obzirom kako se "radi" u Savezu.
Kakav nam je predsjednik Saveza, takav nam je i tenis. Sadašnjost i budućnost su nam u kurcu.
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #34 : Veljača 05, 2011, 20:34:58 »

Čestitke Dodigu. Nisam gledao pa ne mogu prokomentirat igru ali veliki korak naprijed u karijeri. Počela je i financijska satisfakcija šta je ključno...
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #34 : Veljača 05, 2011, 20:34:58 »

Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #35 : Veljača 06, 2011, 18:48:45 »

Dodiž je car
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #36 : Veljača 07, 2011, 14:53:09 »

Citat:
06.02.2011. u 15:17h ivaan je napisao/la:
Čilić je počeo igrati loše od prošlogodišnjeg zagrebačkog turnira kojeg je osvojio. Tada ga je počeo trenirati Goran Ivanišević i od tada igra loše. Htio je zadiviti Gorana kopirajući ga, i postao je dosta nervozniji i počeo pričat na meču i dobacivati sudiji. Izgubio je svoju osobnost zahvaljujući Goranu, jer tko prati tenis zna da je Čilić do prošle godine bio smiren i staložan teniser. A počeo je ganjati djevojke pa možda ima i mali emocijonalnih problema!
(Ovo je isključivo moje mišljenje, ne očekujem da se slažete samnom)
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!