http://www.zutaloptica.com
Veljača 09, 2012, 04:06:27 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: 1 ... 7 8 [9]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Indian Wells  (Posjeta: 4871 )
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #120 : Ožujak 22, 2010, 08:28:43 »

ma nisam mislio na taj način velik uspjeh za hr sport već sam više htio istaknut koliko smatram ovo velikim ostvarajem, ono, osvojit masters... pa sam ubacio hr sport riječi više za komparaciju s npr. nogometašima koji već 12 god nisu ni blizu ovome ništa učinili.... ja se isto slažem i mislim da ljudi nemaju ok mišljenje prema rodd, i meni je lik stv dobar čovjek, sportaš i igrač, čak izniman...
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #121 : Ožujak 22, 2010, 09:54:00 »

IW je jedan od sedam najvrednijih turnira u tenisu. Ljubičić ga je osvojio, a mi smo o gledali na streamu.

Ali zato nismo propustili gledati talijanski nogomet, kup UEfA, Ligu prvaka, HNL... isuse mili bože, kakva je to zločinačka organizacija
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #122 : Ožujak 22, 2010, 11:22:05 »

Hm, po meni je Roddick udarački, što bi rekli ameri njegovi "shotmaking abilities" su ograničeni u usporedbi sa ostalom družinom unutar top 20, ja bih čak rekao. U početnim godinama karijere igrao je jedan ofenzivan tenis koji se u potpunosti svodio na: "bomba servisom pa onda forhandom ako vrati servis". Beckhand mu je bio grozan u usporedbi sa današnjim koji je čak postao solidan zahvaljujući Connorsu koji mu ga je istesao i čak ga naučio kako odigrat paralelu koja mu je solidna pogotovo iz tranzicije obrana-napad. Po meni je nedvojbeno udarački doživio involuciju naspram primjerice 2003. ili 2004., mnogi će reći igra pametnije istina, ali prodornost sa osnovne mu je jako loša, imam osjećaj da daje toliko nepotrebnog spina na FH koji ne služi ničemu, koji se uopće ne transformira kao kod Nadala ili ajde lakši primjer Andreeva ili eto Rogera (koji tu ima savršenu kombinaciju) u prodornost. Od jednog ofenzivnog baselinera pretvorio se u priučenog volley igrača. Sve skupa jedna vrhunksa karijera ali breme naslijeđa Samprasa i Agassia je pre veliko i jednostavno solidan iznadprosječni igrač koji je stvorio karijeru na jednom vanserijskom udarcu (naravno servisu) i mislim da mu je upravo tu mjesto sa jednim GS-om. A šta se tiče karaktera i osobnosti, ima karizmu nedvojbeno. U početku karijere strašno neodgojen i bahat, popravio se (Kompleks naspram Rogera odradio svoje vjerujte mi) te je sad jedan ugodni šaljivdžija koji ima smisla za humor definitivno. Od svega ovoga najpozitivnija strana mu je ipak supruga (ona šta se slika u kupaćem na naslovnici S. Illustrateda), lijep pozdrav svima i ajmo Ljubo Miami je tvoj  Cerim se  Cerim se Cerim se.
Evidentirano
 Str: 1 ... 7 8 [9]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!