http://www.zutaloptica.com
Veljača 09, 2012, 03:15:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 9   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Indian Wells  (Posjeta: 4870 )
kuzma
Full Member

« Odgovor #15 : Ožujak 14, 2010, 20:39:28 »

Tipsa legenda Smješko
Evidentirano
conga
Full Member

« Odgovor #16 : Ožujak 14, 2010, 21:18:49 »

Nikad ništa od Marina, da je pravi igrač to mu se ne bi dogodilo. Ali za par godina čuti ćete za jednog drugog Marina... taj će biti puno bolji od Čilića.
Evidentirano
Gordana_64
Jr. Member
**

« Odgovor #17 : Ožujak 14, 2010, 23:28:54 »

Davydenko withdraws
His left wrist is apparently broken.

Could be a layoff of up to 3 months.

Amazed this wasn't detected earlier.

Sta se desava na ovom Indijan Welsu, da ne poverujes.
 Zao mi, bre Kolje kao nikog  :'(...taman se oporavio, kad opet povreda, bas bezveze. Nece mozda ni RG da omirise, a tesko i Vimbldon.
Viki ima vise srece nego pameti (mislim, teniskog znanja ). Al' , vele i to je sport - sreca. Neka, iako, opet ponavljam, zao mi Davidenka, jer zna se koliki sam njegov postivaoc, da ne kazem fan.
Ode i Monfis...
 Nole prespavao ceo drugi set...ili je opet lukavo taktizirao, ko bi ga znao...?
Cilica necu ni da komentarisem, blamaza! Njega ste vec iskomentarisali dovoljno.
Tipsa...tu tek ne znam sta da kazem... ali, samo do treceg kola da je stigao pa i nek bi izgubio od Rodika.
Jedino sto je zaista bilo lepo i impresivno je Ancicev povratak...igrao je svaki poen kao da mu je zadnji, svaka mu cast, bas sam uzivala i mnogo mi drago zbog njega.
« Zadnja izmjena: Ožujak 14, 2010, 23:37:30 Gordana_64 » Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #18 : Ožujak 15, 2010, 00:37:07 »

Nikad ništa od Marina, da je pravi igrač to mu se ne bi dogodilo. Ali za par godina čuti ćete za jednog drugog Marina... taj će biti puno bolji od Čilića.
Bradarić?  Šokiran Vrtim očima
Evidentirano
conga
Full Member

« Odgovor #19 : Ožujak 15, 2010, 10:13:20 »

Bradarić?  Šokiran Vrtim očima
Nije Bradarić, mali ima 14 godina i ako sve bude u redu ja sam uvjeren da će daleko dogurat.
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #19 : Ožujak 15, 2010, 10:13:20 »

Evidentirano
mrnjo
Full Member

« Odgovor #20 : Ožujak 15, 2010, 13:40:17 »

Jel može prezime tog malog baš me zanima?? :-)
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #21 : Ožujak 15, 2010, 14:08:40 »

zanima me vaše mišljenje o đok-kohlschr. ?? odigrao sam kohl. na kvotu 5, znam da je đok fav i sve, ali mislim da je koef 5 koji sam uspio uhvatit u fortune specijalu vrijedan rizika i potpuno nerealan?? kako se ovdje u betzoneru govorilo, mislim da je strašan value to... ??
Evidentirano
mrnjo
Full Member

« Odgovor #22 : Ožujak 15, 2010, 14:40:38 »

Mislim da si dobro odigrao,ako je kohli u ikakvoj formi može ga dobit.Gledao sam nekoliko mečeva na turniru ove godine i teren jako dobro prima spin a svi znamo kako kohli igra :-) tako da imaš se pravo nadati.
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #23 : Ožujak 15, 2010, 16:24:46 »

zahvaljujem na mišljenju... ne, ja stvarno mislim da je potpuno otvoren meč, a da ništa, toliko mi bode oči loše serviranje djokovića i prilična količina loše energije koju si unosi u igru kroz svoje ponašanja, tj. česta prenemaganja, uzdisanja itd...
+ mi je kohlych toliko drag s onim one-handed backhandom, lijepim volejima, općenito all-around stilom, a sve to zapakovano u dojam čovjeka na lakšim travama...  Namigujem Namigujem Namigujem Namigujem Namigujem Namigujem
tako da mi je žešće drag....          Smješko Smješko
Evidentirano
Gordana_64
Jr. Member
**

« Odgovor #24 : Ožujak 15, 2010, 22:00:24 »

Srecom, sampioni se poznaju i po tome sto mogu da izvuku svoj "minimalni" maksimum kad je to najpotrebnije... Namigujem
A to se upravo pokazalo sada...
I to je ono sto ih izdvaja od ostalih jako dobrih igraca na touru, sto Kolsrajber svakako jeste, a obaska sto je i jako gotivan lik...

Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #25 : Ožujak 15, 2010, 22:37:28 »

Istina, al ovaj put je Kohli izvukao DJ-a, koji je gurkao u presudnim trenucima
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #26 : Ožujak 15, 2010, 22:41:50 »

ja bih rekao da je više problem u slabijim igračima nego što su "veličine" nešto... nije djoković ništa preposebno na 3 meč lopte uradio, koliko kohli nije ništa..., npr. nakon što imao 3 0 u petom i 2 b lopte  napravio je greške kohl., izgubio je servis iza jer je praktički imao u tom gemu 10% prvog...
Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #27 : Ožujak 15, 2010, 23:38:18 »

Stvarno mi je misterija zašto Ančić nije igrao konstantno servis volley protiv nadala, jest da ga probija , al opet bi više poena osvojio nego ovako, statistika osvojenih poena u izmjenama je bila kriminalna
Evidentirano
mrnjo
Full Member

« Odgovor #28 : Ožujak 15, 2010, 23:54:07 »

Ne znam koja je svrha guranja na forhend nadala na pola terena,kao da se nije pripremio taktički za meč.O probojnosti njegovih udaraca neću ništa reći bolje mi je,ali pošto se tek vraća u tenis opraštam ovaj put,idući put ću biti mnogo oštriji :-)
Evidentirano
Gordana_64
Jr. Member
**

« Odgovor #29 : Ožujak 16, 2010, 01:26:56 »

Ipak se mora odati priznanje Đokoviću, nakon AO igra sve samo ne dobro, a ipak nekako uspijeva isčupati pobjede. Istina, prilično mu pomažu nedorasli protivnici. Kao da je njegova loša igra zarazna, pa protivnici onda igraju još gore.
O tome i pricam...bila je umetnost izgubiti sa 6:0 od Fisa prekjuce...ono su bile ne crne rupe, vec crne provalije, ali i tada kao i veceras uspeva, cak i sa takvom igrom da dobije...
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #29 : Ožujak 16, 2010, 01:26:56 »

Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 9   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!