http://www.zutaloptica.com
Veljača 09, 2012, 03:15:36 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Indian Wells  (Posjeta: 4870 )
conga
Full Member

« Odgovor #30 : Ožujak 16, 2010, 10:22:27 »

Jel može prezime tog malog baš me zanima?? :-)
Marin Šuica iz Čakovca.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #31 : Ožujak 16, 2010, 11:25:35 »

Ne znam koja je svrha guranja na forhend nadala na pola terena,kao da se nije pripremio taktički za meč.O probojnosti njegovih udaraca neću ništa reći bolje mi je,ali pošto se tek vraća u tenis opraštam ovaj put,idući put ću biti mnogo oštriji :-)
nisam baš gledo cijeli meč, većinu zapravo nisam, ali čini mi se da je Nadal odigrao jako dobro, dosta agresivno.
dal se varam?  Š?
Evidentirano
Gordana_64
Jr. Member
**

« Odgovor #32 : Ožujak 16, 2010, 12:35:03 »

nisam baš gledo cijeli meč, većinu zapravo nisam, ali čini mi se da je Nadal odigrao jako dobro, dosta agresivno.
dal se varam?  Š?

Ne varas se, upravo tako je i igrao, tipicno Nadalovski, sa potpuno nemogucim pogadjanjima svega sto mu padne na pamet.
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #33 : Ožujak 16, 2010, 15:17:46 »

Eto zbog "tehničkih" problema nisam komentirao neko vrijeme, što mi je žao ali šta se može. Uglavnom, Djokovic jako sretno protiv Kohlshreibera, nema smisla ponavljat šta ste sve pisali, momak je u krizi i to je to. Ančić jednostavno nedorastao u ovom trenutku, jedino me razočaralo šta niej imao hrabrosti pustit ruku u meču gdje ne bi pobijedio ni da je ima dva poena prednosti na početku svakog gamea. Možda zvuči ružno ali mislim da nije daleko od istine. Danas Federer protiv Bagija, vjerujem u treći set, opasan je Bagi kad je inspiriran a uspješno se vraća po svemu sudeći. Ostalo ništa pretjerano zanimljivo, osim možda Lopez - Soderling gdje će se bombardirat servama, bit će atraktivno jer će Feli napad mrežu a Soderling će raketirat sa osnovne mogli bi bit zabavno iako je Soderling veliki favorit ipak.
Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #34 : Ožujak 16, 2010, 16:35:52 »

ahahahah, nasmija me sine, ahhah...da ne bi dobio ni da ima 30-0 svaki gem, nije daleko od istine, steta za marija sta nije barem pustio ruku, jbg.nadal ovo uzima.
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #34 : Ožujak 16, 2010, 16:35:52 »

Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #35 : Ožujak 16, 2010, 21:59:05 »

120% imam ROI nakon 50 pickova  Šokiran
Jedini je bed kaj igram na "mahove", često bude po 5-6 fulanaca i pogodaka u nizu, dakle, nisam preporučljiv za progresije  Cerim se
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #36 : Ožujak 17, 2010, 10:33:46 »

Dobro sam predvidio Fed-Bagi tri seta, ali nisam mislio da će Bagi dobit  Šokiran. Uglavnom drago mi je za Bagija koji je jedan od najpozitivnijih likova na touru i vjerujem da će ponovno biti top dvadeset. Danas Nadal-Isner, Ljubo-Djoko, Roddick-Melzer, Murray-Almagro, Soder-Tsonga najzanimljiviji od preostalih. Moglo bi biti svega, Ljubo nije bez šansi pogotovo ako servira dobro i ako bude bio agresivan jer ako krene u duge izmjene šanse su minimalne. Isner može dobit Rafu po meni, nije nemoguća misija. Vrijedi također probat na Melzera odigrat, ima igru da dobije Roddicka.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #37 : Ožujak 17, 2010, 10:41:28 »

Dobro sam predvidio Fed-Bagi tri seta, ali nisam mislio da će Bagi dobit  Šokiran. Uglavnom drago mi je za Bagija koji je jedan od najpozitivnijih likova na touru i vjerujem da će ponovno biti top dvadeset. Danas Nadal-Isner, Ljubo-Djoko, Roddick-Melzer, Murray-Almagro, Soder-Tsonga najzanimljiviji od preostalih. Moglo bi biti svega, Ljubo nije bez šansi pogotovo ako servira dobro i ako bude bio agresivan jer ako krene u duge izmjene šanse su minimalne. Isner može dobit Rafu po meni, nije nemoguća misija. Vrijedi također probat na Melzera odigrat, ima igru da dobije Roddicka.
Tak sam i ja mislio, a onda sam pogledo H2H  Vrtim očima
Ljubo neće nikad dobit Đokovića, ali na njemu najdražom obliku podloge na otvorenom sigurno može napravit puno problema
Isner bi mogao zakomplicirati, ali za mene je under 23 jedini pick u tom meču, jedini u kojem vidim value...

Mogo bi i Almagro nešto napravit, ali još nisam zauzeo stav o tom meču. Uopće mi je užasno teško predviđat išta gdje sudjeluje Murray.
Soderling i Tsonga je crveno-crno, a Bagi još nikad nije izgubio set od Robreda, pa valjda neće ni danas.
Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #38 : Ožujak 17, 2010, 11:16:33 »

Siguran sam da Isner nemože dobit Rafu, najvjerovatnije 2 0 sa breakom po setu.
Evidentirano
mrnjo
Full Member

« Odgovor #39 : Ožujak 17, 2010, 12:25:32 »

Molio bi congu za prezime tog malog novog marina ako može ikako,baš me zanima jel ne vidim trenutno nijednog spomena vrijednog cro juniora pa bi me zanimalo baš ko je taj lima,hvala.
Evidentirano
kuzma
Full Member

« Odgovor #40 : Ožujak 17, 2010, 16:29:10 »

murray-almagro /over
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #41 : Ožujak 17, 2010, 16:54:52 »

ja opalio kombinirano na listu ljubu i isnera dvice... mislim da o đokovićevoj formi n treba obrazlagati, a iz ljubina tabora kažu d ima neke nove principe rada na spremi, i da rade kao sa top10 igračima- nažalost, ne sjećam se detalja.... a mišljenja sam isto da se nadal u ničem nije još potvrdio nakon ozljede,a da je isner.... da ništa, na zemlji protiv đok koliko je bio dobar, po meni, nadal je lakši od djok, još sad igra kući, još tvrda, koef 4,3 value...  Smješko Smješko Smješko Smješko Smješko
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #42 : Ožujak 17, 2010, 20:31:08 »

we shall se....  Namigujem Namigujem Namigujem
ti si u velikoj prednosti prema koeficijentu, ali ja ga smatram nerealnim jako, vrtilo se oko 1.2 na nadala, je li tako... evo, neka se smiju, ali ja mislim da je trebao isner biti favorit... Cerim se Cerim se Cerim se
a đok nema šta protiv ljube u datom trenutku tražit isto... Cerim se Cerim se Cerim se
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #43 : Ožujak 17, 2010, 22:29:08 »

Ajmo Isner za mega listić BWBlegsa  Šokiran Šokiran

Ljubo care, sad znam da čitaš ovaj forum. Oduvijek sam vjerovao da tenisači vuku motivaciju iz koeficijenata koje im kladionice postavljaju kontra njih, ali nakon kaj sam danas ovdje  napisao da Ljubo NIKAD neće dobiti Đokovića, sada sam siguran da Ivica posjećuje ovaj forum.

Nick mu je: BWBlegs  Cerim se
Evidentirano
Gordana_64
Jr. Member
**

« Odgovor #44 : Ožujak 17, 2010, 22:38:52 »

Ajmo Isner za mega listić BWBlegsa  Šokiran Šokiran

Ljubo care, sad znam da čitaš ovaj forum. Oduvijek sam vjerovao da tenisači vuku motivaciju iz koeficijenata koje im kladionice postavljaju kontra njih, ali nakon kaj sam danas ovdje  napisao da Ljubo NIKAD neće dobiti Đokovića, sada sam siguran da Ivica posjećuje ovaj forum.

Nick mu je: BWBlegs  Cerim se
Cerim se Cerim se Cerim se Cerim se
Pa ti si skroz lud!!!  Cerim se Cerim se Cerim se
Mogao bi ponekad i duze ovakve komentare da nam ostavljas, da nas potsetis na nekdasnje pisanje na ZL.
Dobro, idemo dalje, jednom se moralo desiti, iako mi je zao zbog Noleta, bila je izuzetna prilika da se jos vise udalji od Rafe i Muze koji takodje ne blistaju, i da se jos malo primakne "kralju", ali... :'(
Zreb se bas bio lepo otvorio, ali mislim da je za Noleta i ovo uspeh s obzirom na njegovu trenutnu formu , tj. umor koji ga je stigao.
Utesno je bar sto je poraz od Ljube, a ne od nekog drugog...za mene bar, jer mi je Ljubo jedan od drazih igraca na touru.
Jedino sto ce mi mnogo, ali zaista mnogo tesko pasti je da Muza osvoji turnir...a, u ovoj konstelaciji to je prilicno realno.
« Zadnja izmjena: Ožujak 17, 2010, 22:43:21 Gordana_64 » Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #44 : Ožujak 17, 2010, 22:38:52 »

Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!