|
Coolio_Jack
|
 |
« : Ožujak 09, 2010, 21:35:53 » |
|
Stigo draw, http://www.atpworldtour.com/posting/2010/404/mds.pdfZadnjih sat vremena kliko svake 2 min od nestrpljenja, najvise me zanimao draw Ancica. I nije loš previse, prva 2 kola prolazna a onda na Nadala. Veoma izgledno QF Đokovića i Čilića, Karlu isto dosta solidan ždrijeb, trebao bi stići do osmine i Murraya.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #1 : Ožujak 09, 2010, 21:41:45 » |
|
Stvarno prekrasan pogled do četvrtfinala za Čilkana. Ako ovo ne iskoristi, to će se morati smatrati podbačajem.
S druge strane ne bih stavio ruku u vatru da će tamo doći i Đoković. Iscrpljen je ko pseto od DCa, a i forma mu u zadnje vrijeme stvarno nije impresivna. A na putu ima Penkalu koji, znamo to svi, kad ima dan može napravit dar-mar skoro protiv svakog.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Coolio_Jack
|
 |
« Odgovor #2 : Ožujak 09, 2010, 21:55:20 » |
|
Đokoviću je meč tek u subotu, trebalo bi bit dovoljno vremena za odmor. Mislim da mu je 2. kolo opasnije od 3., al uvjeren sam da mu put završava u QF. Vrijeme je da Marin počne okretat taj balance. Kad se samo sjetim onog WTA meca u Pekingu, siguran sam da je takve stvari sad Cilic prerastao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #3 : Ožujak 10, 2010, 15:03:23 » |
|
Da se malo izreklamiram... pokrenuo sam blog prije nekog vremena na vrlo ozbiljnom kladiteljsko-blogerskom servisu (blogabet.com) i namjeravam do daljnjega tamo ostavljati tipove, pa da vidimo kako će nakon jedno 100-200 pickova to izgledati. Ako će mi biti ROI kao što je sada www.tennisdome.blogabet.comE, da, prvo kolo ženskog IWa: Martić-Tomljanović  kakav derbi, jedva čekam 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 10, 2010, 16:12:35 VolimPiti »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gordana_64
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #4 : Ožujak 11, 2010, 00:37:46 » |
|
S druge strane ne bih stavio ruku u vatru da će tamo doći i Đoković. Iscrpljen je ko pseto od DCa, a i forma mu u zadnje vrijeme stvarno nije impresivna. A na putu ima Penkalu koji, znamo to svi, kad ima dan može napravit dar-mar skoro protiv svakog.
Toga se i ja bojim, upravo umora i njegove forme, jer u Dubaiju je sve, samo ne blistao... I, molim te, pojasni mi na koga mislis kad kazes "Penkala"... ciji je to nadimak? Kolshrajbera? Zaista mi nije poznato...  Sto se Vikija i Janka tice, tu je lako prognozirati, Viki ispada u trecem kolu od Davidenka, a, za Janka nikada ne smem da stavim ruke u vatru, jer je on nepredvidiv...moze da izgubi u prvom kolu od nekog teskog luzera, a opet da odigra fantasticno protiv favorata...svejedno, mislim da ispada i on u trecem kolu od Rodika. A, sto se pak cura tice, tu tek ne zelim da se nerviram jer u poslednje vreme nema sanse da ista predvidis kod njih. Za Anu sam gotovo sigurna da ce ispasti rano, ali, na zalost i "moja" Jeca ume da me iznenadi neprijatno 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 11, 2010, 00:39:27 Gordana_64 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Žuta Loptica - Forum
|
 |
« Odgovor #4 : Ožujak 11, 2010, 00:37:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mrnjo
|
 |
« Odgovor #5 : Ožujak 11, 2010, 14:22:37 » |
|
Meni izgleda jedina prijetnja u prvih par kola za đoku kolšrajber,eventualno simon ako je ulovio formu nakon problema s koljenom tako da ako bude imalo normalno igrao do QF-a laganini.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roger
|
 |
« Odgovor #6 : Ožujak 11, 2010, 15:38:26 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Coolio_Jack
|
 |
« Odgovor #7 : Ožujak 14, 2010, 00:09:10 » |
|
A šta sad Čilić izvodi jbt, morao sam ga stavit na listić s Ančićem da popunim broj, računajući da će me prije grom strefit nego da spusi ovo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Coolio_Jack
|
 |
« Odgovor #8 : Ožujak 14, 2010, 00:33:27 » |
|
6:7 0:4, a meni jos uvijek nist nije jasno i vjerujem u comeback, valjda nisam naivan tolko
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Coolio_Jack
|
 |
« Odgovor #9 : Ožujak 14, 2010, 00:45:55 » |
|
0:6 , lol, svasta. Malo sam se prisjetio zašto mi Čilić nije nikad tako legao ko Ančić, čovjeku u nijednom trenutku kod 0:4 nije palo na pamet da bi se to moglo okrenut, totalna predaja. Istina Ančić uspijeva komplicirat mečeve ko nitko drugi, al čovjek se može postovjetiti s njim, prenosi emocije. Čilić s druge strane čim malo pošlo po zlu, slego ramena i čeko kraj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #10 : Ožujak 14, 2010, 01:50:19 » |
|
e čiliću dragi... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #11 : Ožujak 14, 2010, 11:24:54 » |
|
Bravo idiote, dao Bog da ispao iz top 10, konju jedan, samo njega na listiću falim  ja jučer pogodio sve, osim najjači ulog, rafu under 19  A čilić... točno si mogu zamislit što mu je naudilo, iako nisam gledo meč... jako visoki odskok lopte u IWu + ekstremni spiner GGL... klasična nestabilnost u trenucima kad treba set privest kraju... i evo, izgleda da smo opet u "Fognini razdoblju" njegove sezone 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Coolio_Jack
|
 |
« Odgovor #12 : Ožujak 14, 2010, 11:49:27 » |
|
Ma Čilić je mislio da je dovoljno da se pojavi na terenu i da ce se GGL sam pobjedit. Nije mu ništa posebno naudilo, to su bili takvi promašaji da je to stvarno bila tragedija za gledat, nekoliko loptica je završilo na terenu broj 2.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roger
|
 |
« Odgovor #13 : Ožujak 14, 2010, 14:24:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
batleth
Newbie
|
 |
« Odgovor #14 : Ožujak 14, 2010, 16:43:53 » |
|
Gledao sam jučer meč nažalost :(Prvi set je još bilo kako tako do 6-5 a onda potpuni raspad.U drugom setu loptice su letjele uglavnom van terena ili u dno mreže.Sjećam se jednog lagnog smesha kojeg bi svi pogodili osim njega.Završio je u dnu mreže 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Žuta Loptica - Forum