http://www.zutaloptica.com
Veljača 09, 2012, 04:18:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1] 2 3 ... 9   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Indian Wells  (Posjeta: 4872 )
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« : Ožujak 09, 2010, 21:35:53 »

Stigo draw,

http://www.atpworldtour.com/posting/2010/404/mds.pdf

Zadnjih sat vremena kliko svake 2 min od nestrpljenja, najvise me zanimao draw Ancica. I nije loš previse, prva 2 kola prolazna a onda na Nadala.

Veoma izgledno QF Đokovića i Čilića, Karlu isto dosta solidan ždrijeb, trebao bi stići do osmine i Murraya.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #1 : Ožujak 09, 2010, 21:41:45 »

Stvarno prekrasan pogled do četvrtfinala za Čilkana. Ako ovo ne iskoristi, to će se morati smatrati podbačajem.

S druge strane ne bih stavio ruku u vatru da će tamo doći i Đoković. Iscrpljen je ko pseto od DCa, a i forma mu u zadnje vrijeme stvarno nije impresivna.
A na putu ima Penkalu koji, znamo to svi, kad ima dan može napravit dar-mar skoro protiv svakog.
Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #2 : Ožujak 09, 2010, 21:55:20 »

Đokoviću je meč tek u subotu, trebalo bi bit dovoljno vremena za odmor. Mislim da mu je 2. kolo opasnije od 3., al uvjeren sam da mu put završava u QF. Vrijeme je da Marin počne okretat taj balance. Kad se samo sjetim onog WTA meca u Pekingu, siguran sam da je takve stvari sad Cilic prerastao.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #3 : Ožujak 10, 2010, 15:03:23 »

Da se malo izreklamiram... pokrenuo sam blog prije nekog vremena na vrlo ozbiljnom kladiteljsko-blogerskom servisu (blogabet.com) i namjeravam do daljnjega tamo ostavljati tipove, pa da vidimo kako će nakon jedno 100-200 pickova to izgledati.

Ako će mi biti ROI kao što je sada  Šokiran Jezik Jezik

www.tennisdome.blogabet.com

E, da, prvo kolo ženskog IWa:

Martić-Tomljanović  Šokiran

kakav derbi, jedva čekam  Sirast
« Zadnja izmjena: Ožujak 10, 2010, 16:12:35 VolimPiti » Evidentirano
Gordana_64
Jr. Member
**

« Odgovor #4 : Ožujak 11, 2010, 00:37:46 »

S druge strane ne bih stavio ruku u vatru da će tamo doći i Đoković. Iscrpljen je ko pseto od DCa, a i forma mu u zadnje vrijeme stvarno nije impresivna.
A na putu ima Penkalu koji, znamo to svi, kad ima dan može napravit dar-mar skoro protiv svakog.
Toga se i ja bojim, upravo umora i njegove forme, jer u Dubaiju je sve, samo ne blistao...
I, molim te, pojasni mi na koga mislis kad kazes "Penkala"... ciji je to nadimak? Kolshrajbera?
Zaista mi nije poznato... Osramoćen
Sto se Vikija i Janka tice, tu je lako prognozirati, Viki ispada u trecem kolu od Davidenka, a, za Janka nikada ne smem da stavim ruke u vatru, jer je on nepredvidiv...moze da izgubi u prvom kolu od nekog teskog luzera, a opet da odigra fantasticno protiv favorata...svejedno, mislim da ispada i on u trecem kolu od Rodika.
A, sto se pak cura tice, tu tek ne zelim da se nerviram jer u poslednje vreme nema sanse da ista predvidis kod njih. Za Anu sam gotovo sigurna da ce ispasti rano, ali, na zalost i "moja" Jeca ume da me iznenadi neprijatno  Ljut
« Zadnja izmjena: Ožujak 11, 2010, 00:39:27 Gordana_64 » Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #4 : Ožujak 11, 2010, 00:37:46 »

Evidentirano
mrnjo
Full Member

« Odgovor #5 : Ožujak 11, 2010, 14:22:37 »

Meni izgleda jedina prijetnja u prvih par kola za đoku kolšrajber,eventualno simon ako je ulovio  formu nakon problema s koljenom tako da ako bude imalo normalno igrao do QF-a laganini.
Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #6 : Ožujak 11, 2010, 15:38:26 »

komp mi je bija na popravku par dana, pa nisam moga ostavit koji komentar...vedrane , zasad ti dobro ide na blogu, ali ne znam jel onakva igra isplativa, vrime ce pokazat..u svakom slucaju zelim ti zaradu barem da kupis novi laptop Cerim se Cerim se Cerim se...sto se tice turnira, ako bude u formi milim da nije upitno tko osvaja... Cool Cool Cool Namigujem Namigujem Namigujem Namigujem
Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #7 : Ožujak 14, 2010, 00:09:10 »

A šta sad Čilić izvodi jbt, morao sam ga stavit na listić s Ančićem da popunim broj, računajući da će me prije grom strefit nego da spusi ovo
Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #8 : Ožujak 14, 2010, 00:33:27 »

6:7 0:4, a meni jos uvijek nist nije jasno i vjerujem u comeback, valjda nisam naivan tolko
Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #9 : Ožujak 14, 2010, 00:45:55 »

0:6 , lol, svasta. Malo sam se prisjetio zašto mi Čilić nije nikad tako legao ko Ančić, čovjeku u nijednom trenutku kod 0:4 nije palo na pamet da bi se to moglo okrenut, totalna predaja. Istina Ančić uspijeva komplicirat mečeve ko nitko drugi, al čovjek se može postovjetiti s njim, prenosi emocije. Čilić s druge strane čim malo pošlo po zlu, slego ramena i čeko kraj.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #10 : Ožujak 14, 2010, 01:50:19 »

e čiliću dragi...
 Šokiran
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #11 : Ožujak 14, 2010, 11:24:54 »

Bravo idiote, dao Bog da ispao iz top 10, konju jedan, samo njega na listiću falim  Ljut Ljut
ja jučer pogodio sve, osim najjači ulog, rafu under 19  Cerim se

A čilić... točno si mogu zamislit što mu je naudilo, iako nisam gledo meč...
jako visoki odskok lopte u IWu + ekstremni spiner GGL... klasična nestabilnost u trenucima kad treba set privest kraju...

i evo, izgleda da smo opet u "Fognini razdoblju" njegove sezone
 Tužan
Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #12 : Ožujak 14, 2010, 11:49:27 »

Ma Čilić je mislio da je dovoljno da se pojavi na terenu i da ce se GGL sam pobjedit. Nije mu ništa posebno naudilo, to su bili takvi promašaji da je to stvarno bila tragedija za gledat, nekoliko loptica je završilo na terenu broj 2.
Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #13 : Ožujak 14, 2010, 14:24:16 »

PERFECT HVALA ZA KOMENTAR NA BLOGU..TRIBA SI PREPISAT JUCER OD MENE HEHEHEH.STA RECI, KRETEN TESKI, GLEDA SAM ANCICA KAKO LIK GINE STRASNO...EVO DA SE I JA MALO REKLAMIRAM Cerim se Cerim se Cerim se ;Dhttp://striko-nezna.bloger.hr/ Vrtim očima Vrtim očima Vrtim očima Vrtim očima Vrtim očima
Evidentirano
batleth
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #14 : Ožujak 14, 2010, 16:43:53 »

Gledao sam jučer meč nažalost :(Prvi set je još bilo kako tako do 6-5 a onda potpuni raspad.U drugom setu loptice su letjele uglavnom van terena ili u dno mreže.Sjećam se jednog lagnog smesha kojeg bi svi pogodili osim njega.Završio je u dnu mreže Ljut
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #14 : Ožujak 14, 2010, 16:43:53 »

Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 9   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!