|
roger
|
 |
« : Svibanj 11, 2010, 10:46:16 » |
|
ako nadal osvoji i madrid , onda stvarno nije normalan..nece mu bit lako, uvjeti su protiv njega , vidit cemo..ako naleti na nekog udaraca u elementu bit ce svega, bila bi baza da federer uzme naslov ahahah s obzirom da je nadal realovac, to ce mu bit udarac
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sine
|
 |
« Odgovor #1 : Svibanj 11, 2010, 11:53:18 » |
|
Uzima Rafa 99% po meni...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Gordana_64
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #2 : Svibanj 11, 2010, 14:37:46 » |
|
Cuj 99%  Uzima Rafa 101% Bar mu ja to zelim. Sad kad nema Noleta, gadila bih se sebe kad bih u ovoj konstelaciji zelela Rafin poraz... da ne bi ugrozio Novakovo mesto br. 2 . Rafa je bog za sljaku, i ako mu je telo (kolena) vec postalo limitirano, onda nek osvoji sve sto moze dok jos moze, bar na toj sljaci gde dere svakog koga stigne, i to na koji nacin, fenomenalno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
BWBLegs
|
 |
« Odgovor #3 : Svibanj 11, 2010, 20:54:27 » |
|
druže, ovakvog fed ćeš teško vidjet u finalu... sreća davd, djoko, monfils, gonzalez, delpo su van forme pa mu je to nada, ali opet soder, verdasco, berdych....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #4 : Svibanj 11, 2010, 21:25:37 » |
|
Sta mislite dokle moze Gulbis u Madridu?? vec je dobio Montanesa a u drugom kolu ce igrati s Youzhnim, sto ce biti dobar mec...ja sam Gulbisa na draw challengeu daleko dogurao, imam neki osjecaj da ce ponoviti dobar rez,...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Žuta Loptica - Forum
|
 |
« Odgovor #4 : Svibanj 11, 2010, 21:25:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
BWBLegs
|
 |
« Odgovor #5 : Svibanj 11, 2010, 21:37:42 » |
|
gulbis do finala...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kuzma
|
 |
« Odgovor #6 : Svibanj 12, 2010, 06:59:00 » |
|
gulbis-misha klanje u tri seta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
conga
|
 |
« Odgovor #7 : Svibanj 12, 2010, 09:14:26 » |
|
druže, ovakvog fed ćeš teško vidjet u finalu... sreća davd, djoko, monfils, gonzalez, delpo su van forme pa mu je to nada, ali opet soder, verdasco, berdych....
Ja glavu dajem da će Roger u finale. On polako diže formu, tempira je za GS-ove. Kao i prošlih 20 i nešto GS-ova. Zna on kako se to radi. Njega možete dobit na dva seta na Mastersu ili manjim turnirima, ali na GS-u gdje se igra na tri seta malo teže. Iako, za sve postoji prvi puta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
BWBLegs
|
 |
« Odgovor #8 : Svibanj 12, 2010, 10:04:48 » |
|
rAzumijem tvoj stav, ali mislim federer nije nikad ovako loše igrao pred GS, tako da bi automatski izvedba na GS mogla biti lošija nego ikada.... gubi od bagh, montanesa.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #9 : Svibanj 12, 2010, 11:55:38 » |
|
Čuj ti Čilkana... bogami nisam očekivao da će ovak demolirat Švejka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mrnjo
|
 |
« Odgovor #10 : Svibanj 12, 2010, 13:22:08 » |
|
Slijedeće kolo je pravi test,ako to prođe onda ću mu povjerovat da je opet ulovio ruku nakon mjesec i nešto dana praznog hoda. Ajmo Marine!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kuzma
|
 |
« Odgovor #11 : Svibanj 12, 2010, 13:47:10 » |
|
schwanka onako zgazit,bome...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roger
|
 |
« Odgovor #12 : Svibanj 12, 2010, 14:34:43 » |
|
Rafa je bog za sljaku, i ako mu je telo (kolena) vec postalo limitirano, onda nek osvoji sve sto moze dok jos moze, bar na toj sljaci gde dere svakog koga stigne, i to na koji nacin, fenomenalno. @GORDANA,NJEGOVO TJELO NIJE LIMITIRANO, ON IGRA NAJBOLJI TENIS U ZIVOTU (MOZDA)..COVJEK SE OZLJEDIO I SAD JE SPREMAN, NE VIDIM DI JE TU PROBLEM, OZLJEDIT CE SE OPET, PA NIJE JEDINI KOJI SE OZLJEDUJE!!! ISPADA KAO DA ON I SAD IGRA OYLJEDEN, LIMITIRAN, NIKAKAV.... STA SE TICE FEDERERA I PROSLE GODINE JE IGRAO KATASTROFALNO DO ROLAND GAROSSA, TAKO DA NEMA STRAHA ZA NJEGA, AL KAD TAD CE I ON ISPAST U 1. TJEDNU..SORRY ZA CAPS OSTAO MI JE UPALJEN 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #13 : Svibanj 12, 2010, 18:13:36 » |
|
Već neko vrijeme hoću pitat, pa zaboravim, što je ovo na glavnoj stranici? neka podrška BBB ili??  Ne, nije podrška Bad Blue Boysima, niti iskorak u nekom drugom smjeru, već samo pokušaj (dobrim dijelom uspješan) da se sazna što se STVARno događalo prošle subote. A to je bila neviđeno i nedopustivo ponašanje policije nakon utakmice. Pa čak i za njeno vrijeme.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roger
|
 |
« Odgovor #14 : Svibanj 12, 2010, 21:05:26 » |
|
ode u sibeniku za vrime kupa, torcida napadne njih 70-ak funcute koji su mirno rostiljali, inace napali su ih stinama i bocama, i par njih je zavrsilo u bolnici..i posli citam po svim novinama, policija odlicno odradila svoj posao, nije zabiljezen nijedan incident, aha mos mislit..poslin utakmice moj susjed popije kamen u oko, po glave mu oteklo..to je nasa policija, strucnjaci za zataskivanje istine!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Žuta Loptica - Forum