Inače, ovaj
Del Bonis je po meni novo čudo od igrača.
Ja sam ga snimio još prošle godine kad se NIČIM IZAZVAN pojavio na jednom challengeru, prošo kvale, dobio još jedno ili dva jaka challengeraška zemljaška imena i ponovio to još nekoliko puta.
Ove godine je napravio dodatni iskorak, osvojio, tuče provjerene zemljaše, a danas me fakat impresionirao protiv Gaudija.
Em je ljevak, em vuče takav nevjerojatno čudan, a opet zanimljiv i učinkovit spin, sa širokim zamahom, nekako ga "grabi" skroz ispod loptice i završava sa zglobom...
...ima serviščinu, ima strašan bekend (dvoručni, što je uz DelPoa i Nalbija valjda jedina argentinska iznimka s dvoručnim BHom) koji je još zasad dosta čudljiv, i slabiji u defenzivi, ali kad to uđe, jebo, pa to se ne hvata

Osim toga, kao i svi Argentinci, to je takva škola, ima lijep smisao za izać naprijed, pristojan volejić (ono kaj sam vidio), i jako dobar smisao za igru. Ono kaj bi se reklo: tenisku inteligenciju.
Stoji dosta u terenu, čak i u kranjoj defenzivi ne ide dalje od 2 metra, TRI maksimalno izvan osnovne, druge servise redovito uzima iz terena, bez obzira na količinu top spina kako bi rekly na Sky Sportu, tj. kicka kako bi rekli mi balkanski stručnjaci...

I tako... Jedva čekam da ga vidim šta će napravit u kvalama RGa
Btw,
Gaudio je carina samo takva. Sinoć na presicu uđe, ja čitam sa zida intervju s njim iz Sportskih od srijede. Nisam ga ni skužio da je ušo u dvoranu, ovaj mi stoji iza leđa i gleda svoju faci i nešto se ceri.
Inače se lik stalno ceri i nekog vraga komentira na argentinskom. Posebno kad gubi

Da ne pričam kaj je jučer izveo kod druge meč lopte (3-5 u trećem setu) Žemlje. Drugi servis, Žemlja ide raspalit i zabije u dno mreže. A Gaudio vikne:
"Nooo!"Ekipa se polomila na tribini.
Danas mu je Del Bonis spucao winneričinu u jebenih čistih najčišćih koji postoje "90 stupnjeva", a ovaj stane, pogleda trag i odvali se smijat kao da je napušen

Jučer nakon meča sam ga vidio kako trči oko Akademija na Mladosti, sa trenerom. Pitam ga zašto je džogirao odma nakon meča, veli on:
"Malo da se opustim, nisam imao odmora uopće nakon San Rema" (kojeg je btw osvojio prošli tjedan, ubio Vassalla u finalu)
I onda vrhunac: pita ga Bertičević hoće li tražit pozivnicu za Roland, veli:
"Neću! Neugodno mi je tražit, mislim da je ni nisam zavrijedio!"

Aha, da, ne smijem zaboravit ni winner koji je danas zabio KROZ NOGE iz poluvoleja

Inače sasvim pristojno igra, bekend mu radi ne ko vurica, ali nije ni daleko. To je pjesma kad vidiš za što je čovjek sposoban na tom udarcu, da ga može "uzet" iz koje god pozicija, kako to bude lijepa parabolica... samo što prečesto promaši po paraleli...
DRUGI EDIT: Ajde kad većim pišem roman, da se pohvalim i da je od moje malenkosti jučer i danas imao najveću podršku na tribinama Mladosti

ZApravo, bit ću tolko neskroman i reći da sam ga UPRAVO JA podigao da se vrati od 1-5 u trećem protiv Žemlje jučer, konstantnim povicima "VAMOOOS GASSTTOOON!" koji su se to pojačavali što je Žemlja bivao nervozniji

Bilo je presmiješno vidit kako je cijena ona zapadna tribina bila na Gregi Žemlji, jedini sam ja pljeskao Gastonu i poneki zalutali romantičar. Pa su me inače malo prenabrijani dečkići s listićima često mrko pogledavali. Dok nije pala kiša. Onda više nisu došli nazad. Ili su shvatili da jebeš STO KUNA, da gledaju jednog od najvećih pjesnika tenisa (dobro možda sam ga sad malo pretjerao) na djelu.
I Žemlja je imao provalu. Neki dedica s listićem u prvom redu vikne nakon njegovog prvog servisa kod 5-6 i 40-40 u trećem setu:
"E, to, to! Vidiš da možeš!"
A veli mu simpatični Grega:
"Jebiga, bio je aut, sorry!"

Taj challenger je uvelike toliko zanimljiv baš zbog tih čestih komunikacijskih aktivnosti igrača i običnog kladiteljskog puka

A onaj Kavčić danas... majko, ako se taj i inače tak ponaša, ne predviđam mu baš blistavu karijeru

...pa ko neki klinac kojeg su pustili s lanca u Ludnici (onom narodnjačkom klubu). Stalno nešto sraćka, urliče, razgovara s gledateljima... možda sam ga vidio u lošem trenutku

izgledo je danas posebno nabrijan, opet je cijela tribina bila na Slovencu, i opet im ga je metnuo u guzicu

Haha. A dečko mislio da je stvorio fan klub u Zagrebu.
Jesi kurac, Blaž, listić je zgužvan i više te se niko ne sjeća