http://www.zutaloptica.com
Svibanj 19, 2012, 12:30:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: 1 [2] 3 4 ... 15   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: madrid  (Posjeta: 9618 )
roger
Sr. Member

« Odgovor #15 : Svibanj 13, 2010, 11:06:54 »

Inače na stranici nogometni-magazin.com sam čitao jedan savršen članak o tome i svjedočanstva ljudi s djecom i ženama koji su bili na tekmi i koji su doživjeli iživljavanje policije, stvarno šokantna svjedočanstva.

perfect@, ta svjedocanstva imas i na zutol loptici
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #16 : Svibanj 13, 2010, 11:35:06 »

Inače na stranici nogometni-magazin.com sam čitao jedan savršen članak o tome i svjedočanstva ljudi s djecom i ženama koji su bili na tekmi i koji su doživjeli iživljavanje policije, stvarno šokantna svjedočanstva.
Da, ta svjedočanstva su 99% preuzeta sa ŽL  Smješko
Al nije bed, dapače, samo neka se širi istina.
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #17 : Svibanj 14, 2010, 14:39:33 »

Gledam upravo dok ovo pišem Monfilsa protiv Nadala. Mislim, Monfils igra u stilu kao; ajmo daj ovu muku što prije završit jer te i onako ne mogu pobijedit. Sramotan pristup meču za sada, meni strašno iritantno...
Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #18 : Svibanj 14, 2010, 18:50:03 »

Bokte ovaj Gulbis je zvijer sad postao odkad dobio malo samopouzdanja, mislim da je skroz legitimni kandidat i za osvajanje RG-a. Ne pada mi na pamet više ga vrijeđat uspoređujući ga sa Čilićem.

Fed ima mnogo ozbiljniji pristup u Madridu i ova eventualna pobjeda bi bila dosta vrijednija nego prošla.
Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #19 : Svibanj 14, 2010, 20:47:32 »

Ma Gulbis je strasan! Jeste na kraju izgubio od federera, ali koliko se samo trudio roger, koliko puta vikao 'come on', znaci da ga je mali bas namucio. A kada smo vec kod Gulbisa nadovezao bih se na raspravu o serverima i reternerima - mislim da je bas on primjer ubitacnog servera i vrlo dobrog reternera u jednom.
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #19 : Svibanj 14, 2010, 20:47:32 »

Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #20 : Svibanj 14, 2010, 21:18:53 »

Ma da, Gulbis se jako popravio, ali Roger je svejedno uspio uzeti 6 gemova u nizu. Razlika u klasi je još uvijek vrlo očita. A već sam jednom rekao, Gulbis se tek treba dokazati na GS-ovima. Ako uđe u drugi tjedan RG-a, onda ću povjerovati da bi od njega moglo biti nešto.

A nakon gledanja ovog meča, opet moram primijetiti koliko je ljepše gledati Rogerovu genijalnost od Rafinog mrcvarenja loptice.

Znaš inače Gulbis ti je igrao četvrtfinale RG-a 2008. gdje je namučio tada super jakog i konstantnog Đokovića, tako da je već bio u drugom tjednu grand slama... Federer ga je dobio na autoritet danas, mali je ""pukao" u drugom setu kad nije zadržao break. U tom trenutku Federer je zahvaljujući svom golemom iskustvu pritisnuo Gulbisa te projurio kroz drugi set te iskoristio nalet za treći. Usudio bih se reć da je Gulbis možebitni broj jedan ako razvije potencijal do kraja, u pojedinim trenucima prvog seta teniska rapsodija od strane Gulbisa...
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #21 : Svibanj 14, 2010, 22:50:10 »

A nakon gledanja ovog meča, opet moram primijetiti koliko je ljepše gledati Rogerovu genijalnost od Rafinog mrcvarenja loptice.
Joj, joj  Ljut
Kak sad da ja ne odreagiram na ovakvu nisku provokaciju?  Smješko

Ajde neću ovaj put, nek ti je.

P.S. Jedva čekam nedjelju (naravno, ako je subota doživi  Cerim se Cerim se)
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #22 : Svibanj 14, 2010, 22:59:04 »

Inače, ovaj Del Bonis je po meni novo čudo od igrača.
Ja sam ga snimio još prošle godine kad se NIČIM IZAZVAN pojavio na jednom challengeru, prošo kvale, dobio još jedno ili dva jaka challengeraška zemljaška imena i ponovio to još nekoliko puta.

Ove godine je napravio dodatni iskorak, osvojio, tuče provjerene zemljaše, a danas me fakat impresionirao protiv Gaudija.

Em je ljevak, em vuče takav nevjerojatno čudan, a opet zanimljiv i učinkovit spin, sa širokim zamahom, nekako ga "grabi" skroz ispod loptice i završava sa zglobom...

...ima serviščinu, ima strašan bekend (dvoručni, što je uz DelPoa i Nalbija valjda jedina argentinska iznimka s dvoručnim BHom) koji je još zasad dosta čudljiv, i slabiji u defenzivi, ali kad to uđe, jebo, pa to se ne hvata  Šokiran

Osim toga, kao i svi Argentinci, to je takva škola, ima lijep smisao za izać naprijed, pristojan volejić (ono kaj sam vidio), i jako dobar smisao za igru. Ono kaj bi se reklo: tenisku inteligenciju.

Stoji dosta u terenu, čak i u kranjoj defenzivi ne ide dalje od 2 metra, TRI maksimalno izvan osnovne, druge servise redovito uzima iz terena, bez obzira na količinu top spina kako bi rekly na Sky Sportu, tj. kicka kako bi rekli mi balkanski stručnjaci...  Vezanih usana

I tako... Jedva čekam da ga vidim šta će napravit u kvalama RGa

Btw, Gaudio je carina samo takva. Sinoć na presicu uđe, ja čitam sa zida intervju s njim iz Sportskih od srijede. Nisam ga ni skužio da je ušo u dvoranu, ovaj mi stoji iza leđa i gleda svoju faci i nešto se ceri.

Inače se lik stalno ceri i nekog vraga komentira na argentinskom. Posebno kad gubi  Cerim se

Da ne pričam kaj je jučer izveo kod druge meč lopte (3-5 u trećem setu) Žemlje. Drugi servis, Žemlja ide raspalit i zabije u dno mreže. A Gaudio vikne:

"Nooo!"

Ekipa se polomila na tribini.

Danas mu je Del Bonis spucao winneričinu u jebenih čistih najčišćih koji postoje "90 stupnjeva", a ovaj stane, pogleda trag i odvali se smijat kao da je napušen  Smješko

Jučer nakon meča sam ga vidio kako trči oko Akademija na Mladosti, sa trenerom. Pitam ga zašto je džogirao odma nakon meča, veli on:

"Malo da se opustim, nisam imao odmora uopće nakon San Rema" (kojeg je btw osvojio prošli tjedan, ubio Vassalla u finalu)

I onda vrhunac: pita ga Bertičević hoće li tražit pozivnicu za Roland, veli:

"Neću! Neugodno mi je tražit, mislim da je ni nisam zavrijedio!"

Cerim se

Aha, da, ne smijem zaboravit ni winner koji je danas zabio KROZ NOGE iz poluvoleja  Cerim se  Sirast

Inače sasvim pristojno igra, bekend mu radi ne ko vurica, ali nije ni daleko. To je pjesma kad vidiš za što je čovjek sposoban na tom udarcu, da ga može "uzet" iz koje god pozicija, kako to bude lijepa parabolica... samo što prečesto promaši po paraleli...

DRUGI EDIT: Ajde kad većim pišem roman, da se pohvalim i da je od moje malenkosti jučer i danas imao najveću podršku na tribinama Mladosti  Jezik
ZApravo, bit ću tolko neskroman i reći da sam ga UPRAVO JA podigao da se vrati od 1-5 u trećem protiv Žemlje jučer, konstantnim povicima "VAMOOOS GASSTTOOON!" koji su se to pojačavali što je Žemlja bivao nervozniji  Cerim se

Bilo je presmiješno vidit kako je cijena ona zapadna tribina bila na Gregi Žemlji, jedini sam ja pljeskao Gastonu i poneki zalutali romantičar. Pa su me inače malo prenabrijani dečkići s listićima često mrko pogledavali. Dok nije pala kiša. Onda više nisu došli nazad. Ili su shvatili da jebeš STO KUNA, da gledaju jednog od najvećih pjesnika tenisa (dobro možda sam ga sad malo pretjerao) na djelu.

I Žemlja je imao provalu. Neki dedica s listićem u prvom redu vikne nakon njegovog prvog servisa kod 5-6 i 40-40 u trećem setu:
"E, to, to! Vidiš da možeš!"

A veli mu simpatični Grega:

"Jebiga, bio je aut, sorry!"
 Cerim se

Taj challenger je uvelike toliko zanimljiv baš zbog tih čestih komunikacijskih aktivnosti igrača i običnog kladiteljskog puka  Poljubac

A onaj Kavčić danas... majko, ako se taj i inače tak ponaša, ne predviđam mu baš blistavu karijeru  Vrtim očima
...pa ko neki klinac kojeg su pustili s lanca u Ludnici (onom narodnjačkom klubu). Stalno nešto sraćka, urliče, razgovara s gledateljima... možda sam ga vidio u lošem trenutku  Smješko izgledo je danas posebno nabrijan, opet je cijela tribina bila na Slovencu, i opet im ga je metnuo u guzicu  Cerim se

Haha. A dečko mislio da je stvorio fan klub u Zagrebu.
Jesi kurac, Blaž, listić je zgužvan i više te se niko ne sjeća  Cool
« Zadnja izmjena: Svibanj 14, 2010, 23:09:05 VolimPiti » Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #23 : Svibanj 15, 2010, 00:05:48 »

volim piti, kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...jesam se ismija..danas je roger vraca iz zajebancije gulbisove servise, osim kad bi ova skinija crtu, meni je bilo smisno da gulbis jedno 10 puta (najmanje) nakon odlicnog 1. servisa ulazi u teren 2 metra i dobija povratnu lopticu pod noge, i vraca istu jedva i roger zavrsava poen forhendom..roger(u) Cerim se Cerim se Cerim se Cerim se Cerim se Cerim se Cerim se se dize al jos je to slabo Vrtim očima Vrtim očima Vrtim očima
Evidentirano
conga
Full Member

« Odgovor #24 : Svibanj 15, 2010, 10:18:40 »

Vedrane, podsjetio si me zašto sam stalno prije dolazio ovamo čitat članke, svaka čast  Namigujem Namigujem

Inače, ja ovo moram napisat, pa se ispričavam unaprijed... Ne znam tko je ni kako se zove ni ništa o njemu al tko god da je jučer na našem sportklubu komentirao meč Federer- Gulbis ja mu poručujem : jebem ti mater ružnu...
Možete obrisat ako hoćete, al lik me totalno iznervirao da ni jutro poslije ne mogu preć preko toga. Toliko pristrano komentiranje ja u životu nisam vidio, pa jebote kad Hrvatska nogometna reprezentacija igra nema toliko subjektivnosti i nerealnosti u komentiranju kao kod ovog kvazi komentatora...
Baš smo žena i ja to komentirali, nevjerojatno kolko je navijao za Gulbisa.

Ja živim za sutrašnje finale Genijalnost vs. Mrcvarenje...  Namigujem Pa ćemo da vidimo rezultat.
Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #25 : Svibanj 15, 2010, 11:14:19 »

ej pazi sta se meni dogodilo, neki lik se u zagrebu zove isto kao i moj pape i iste godine su rodjeni, cini mi se i isti datum al to nisam sto posto siguran, i tip isto ima max tv i ne placa redovito, i oni meni iskljuce max, mater mi ih zove kazu oni kazu da nismo platitli max 3 miseca, i sad oni pitaju podatke i tek kad je mater rekla nas fiksni telefon oni skuze sta su napravili i kazu da ce sve sredit u roku 24 sata, tako da nisam gleda feda na sport klubu nego na live streamingu hheheheeh.. nemos virovat Cool
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #26 : Svibanj 15, 2010, 11:27:55 »

ej pazi sta se meni dogodilo, neki lik se u zagrebu zove isto kao i moj pape i iste godine su rodjeni, cini mi se i isti datum al to nisam sto posto siguran, i tip isto ima max tv i ne placa redovito, i oni meni iskljuce max, mater mi ih zove kazu oni kazu da nismo platitli max 3 miseca, i sad oni pitaju podatke i tek kad je mater rekla nas fiksni telefon oni skuze sta su napravili i kazu da ce sve sredit u roku 24 sata, tako da nisam gleda feda na sport klubu nego na live streamingu hheheheeh.. nemos virovat Cool
O isuse kakvi jadnici. U 21. stoljeću oni nemogu povezat korisničke podatke s nekim IDem, pa presmiješno.
Sad traži da ti daju mjesec dana gratis, to bi bilo uljudno od njih i to bi se moglo očekivat u nekoj normalnoj zemlji. Kod nas će te još izvrijeđat ako to tražiš, vjerojatno.  Ljut
Evidentirano
radek
Jr. Member
**

« Odgovor #27 : Svibanj 15, 2010, 11:35:22 »

volin piti al ne ides gledat del bonisa?
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #28 : Svibanj 15, 2010, 11:37:30 »

volin piti al ne ides gledat del bonisa?
Po ovom vremenu?  Šokiran
Ne namjeravam izać iz kuće tjedan dana  Smješko
Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #29 : Svibanj 15, 2010, 12:32:55 »

ma kreteni uopce mi nisu poslali nijedan racun, nego nekom tipu koji se zove ka moj stari..zva sam ih 100 puta , svaki put se javi drugi agent, jebu me u zdrav mozak i sad mi caca iscupa mobitel iz ruke kaze da ce zvat u ponediljak ove iz 24 sata i dat to u novine, a on je lud ne bi me to zacudilo..samo me pitaju broj mobitela, ja im kazem sta ce vam moj broj mobitela kad ne znate sta trebate napravit, vidim joj u glasu kolko je nesposobna..lud sam sad
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #29 : Svibanj 15, 2010, 12:32:55 »

Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 15   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!