http://www.zutaloptica.com
Svibanj 19, 2012, 12:30:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: 1 ... 13 14 [15]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: madrid  (Posjeta: 9618 )
top_spin
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #210 : Svibanj 23, 2010, 10:40:20 »

evo samo jedan primjer koji pokazuje federerovu ljudsku veličinu..kad je prije koju god ančić dobia mononukleozu federer ga je nazva i pita kako je..sam ančić je reka da je bia više nego zatečen tom gestom..
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #211 : Svibanj 23, 2010, 10:47:25 »

Federer ima manjak socijalne inteligencije, nikad neću zaboraivt onu izjavu koju je tako brutalno loše sklepao pred 20 tisuća ljudi na flushing medowsu... ono, vidiš da nije tako mislio, bar se nadam  Vrtim očima, a ispalo je kao totalno ponižavanje roddicka... stavit ću link ako nađem...

I ajde više dosta o ovome, diže mi se kosa na glavi  Jezik
Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #212 : Svibanj 23, 2010, 11:51:25 »

Mislim da je fakat krajnje vrijeme da se prestanu vodit ovakve rasprave između federerovaca i nadalovaca. Ko djeca izgledamo  Šokiran
Potpisujem, al na provokocije uvijek odgovorim bilo čije da su i na bilo koju temu
Koje crne provokacije?? Zasto ti kao provokaciju shvatas kad neko Federera kritikuje?? ne kritikuje tebe, niko te ne dovodi ni u kakvu vezu s Federerom, jer i nemas veze s njim. ti si njegov navijac? pa i ja sam navijac youzhnog i gasqueta pa se ne vrijedjam ako ih neko ne voli..da mu stvarno nisi advokat? i da..kad vec spominjes provokacije, kako bi Gordana, koja je jedno vrijeme pisala aktivno na ovom forumu, shvatila tvoj stav o Pilicu i tvoje pljuvanje po njemu jer je preuzeo posao ni manje ni vise u Srbiji ? to se vec moze svrstati u provokacije, a ne tvoj osjecaj uvrijedjenosti kad neko ne voli federera..
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #213 : Svibanj 23, 2010, 11:53:15 »

soderling igra brutalno...
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #214 : Svibanj 23, 2010, 11:55:41 »

da, slažem se.... priča o piliću od pojedinaca je 100 puta bliža provokaciji od iznošenja mišljenja o federeru....
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #214 : Svibanj 23, 2010, 11:55:41 »

Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #215 : Svibanj 23, 2010, 12:39:53 »

Koje crne provokacije?? Zasto ti kao provokaciju shvatas kad neko Federera kritikuje?? ne kritikuje tebe, niko te ne dovodi ni u kakvu vezu s Federerom, jer i nemas veze s njim. ti si njegov navijac? pa i ja sam navijac youzhnog i gasqueta pa se ne vrijedjam ako ih neko ne voli..da mu stvarno nisi advokat? i da..kad vec spominjes provokacije, kako bi Gordana, koja je jedno vrijeme pisala aktivno na ovom forumu, shvatila tvoj stav o Pilicu i tvoje pljuvanje po njemu jer je preuzeo posao ni manje ni vise u Srbiji ? to se vec moze svrstati u provokacije, a ne tvoj osjecaj uvrijedjenosti kad neko ne voli federera..
Za ovo zadnje, konkretno Pilića očekujem ispriku dok ne pronađeš post u kojem ja vrijeđam Pilića zbog toga što je savjetnik Srbije, jer to nije bilo nijednom zato ne laži, jasno??
Nažalost nisam, al bi volio bit vjerujem da su dobre pare koje daje svojim advokatima ako ih treba.
Ni ja se ne vrijeđam ako netko ne voli nešto što ja volim, ali je za mene provokacija ako netko o tome iznosi neistine.
Za Pilica...moja greska, zamijenio sam te sa Rogerom..A za ovo drugo - niko ne iznosi neistine, vec svoje misljenje, ako ono nije kao i tvoje to nije provokacija, vec kontra-stav, odnosno kontra-misljenje, sto je i smisao ovog foruma - DISKUSIJA o svim aspektima tenisa..
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #216 : Svibanj 23, 2010, 12:59:21 »

Za ovo zadnje, konkretno Pilića očekujem ispriku dok ne pronađeš post u kojem ja vrijeđam Pilića zbog toga što je savjetnik Srbije, jer to nije bilo nijednom zato ne laži, jasno??
Nažalost nisam, al bi volio bit vjerujem da su dobre pare koje daje svojim advokatima ako ih treba.
Ni ja se ne vrijeđam ako netko ne voli nešto što ja volim, ali je za mene provokacija ako netko o tome iznosi neistine.
Perfect, molio bih te da smiriš doživljaj.
Evidentirano
rios
Full Member

Profil Email
« Odgovor #217 : Svibanj 23, 2010, 15:07:31 »

Perfect, molio bih te da smiriš doživljaj.

I da nisi bio sarkastičan, nije tragedija. Uglavnom, slažem se s ovim zadnjim postom. Perfect, mislim da si pametan i elokventan lik i zato mislim da je glupo da ti puca ventil na ovom forumu, bez obzira jel te ko provocira. Ok, znam da nije ugodno ako si se našao isprovociran, ali čini mi se da si malo popizdio. Inace se uvijek slažem sa večinom tvojih postova, al sad ti je očito prekipjelo, pa si ga ipak prečero Smješko

Uglavnom, bez obzira na neke linkove koji ukazuju na neki verbalni Fedexov gaf, ja mislim da je on u globalu sportskog ponašanja i da čisto u redu podnosi poraz, kad se sažme cijela priča. A ja da imam tolko para i da sam takav virtuoz, bolila bi me neka stvar za neke nesmotrene izjave, jer realno, svakome od nas se zalomi tako nešto...

Da ne seremo previše, Federer ne voli gubit, kao i ostali, on možda i manje od njih jer je navikao pobjeđivat, ali potpuno normalno podnosi poraz, konkurenciju i ostalo.

Nadal je u potpunosti korektan i također vrlo lijepog sportskog ponašanja, sa dozom picajzlavosti na uvijanju kose iza uha i vađenja gaća iz guzice, al svako ima nešto svoje...
A mi smo ga pretjerali u stilu: "Moj tata je jači od tvog", pa kako VolimPiti reče, bilo bi dobro da prestanemo...
Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #218 : Svibanj 23, 2010, 19:18:38 »

Ok ok, za Federera ni riječ više ali nije u redu da mi se prišiva nešto što nisam ni rekao ni pomislio.
i onda se preko toga samo tako pređe, a moja riječ se vrti 50 puta, to nije u redu
I da bob333, ja kad pogriješim i time nekoga uvrijedim imao bi obraza bar mu se ispričat, a ne samo "moja greška"
Izvini peRFect Smješko
Evidentirano
rios
Full Member

Profil Email
« Odgovor #219 : Svibanj 23, 2010, 21:10:13 »

Eto dečki, riješena stvar. Nego, ajmo malo popljuvat Čilića, al tamo na temi Roland Garros, kako je visio u 3. setu čak 0 - 2 i kod 3:3, 0 - 40, koje bi netko malo pametniji i konstantniji od Mella, definitivno iskoristio i odveo Čilkana u još dublji ponor.
Evidentirano
 Str: 1 ... 13 14 [15]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!