http://www.zutaloptica.com
Svibanj 19, 2012, 12:32:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1] 2 3 ... 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Monte Carlo  (Posjeta: 6071 )
mrnjo
Full Member

« : Travanj 10, 2010, 09:12:42 »

Ubrzo će ždrijeb izaći pa molim komentare.Jedna digresija,Marin je ove godine imao na svim mastersima sjajne ždrijebove,pa mogu reći i u Dubaiju i nije ih iskoristio,sad je u Monacu opet 4. nositelj,može li sad kad najmanje očekujemo tj na zemlji??
Evidentirano
mrnjo
Full Member

« Odgovor #1 : Travanj 13, 2010, 07:23:43 »

Slažem se,mislim da je Marin vrhunski igrač tako da kad bude u formi ili ne znam kakvom raspoloženju nebitno tko će mu biti s druge strane mreže on će ga dobit,e sad drugo je pitanje kad ćemo to doživjeti,nadam se ubrzo,već je pokazao veliku konstantnost na GS-u tako da nema razloga da to ne vidimo i na Masters turnirima.
Evidentirano
rios
Full Member

Profil Email
« Odgovor #2 : Travanj 13, 2010, 09:19:19 »

Bok ekipa, evo, nije me dugo bilo...Molim za pomoć: Dobro, zašto ja nikad ne mogu normalno gledat neki live stream Cilica, sad sam ga malo gledao preko kanala 5 MK, na myP2P i odjednom mi nestala slika i ne mogu ga više nać. Preko Media Playera opet neće. Neke od ovih ostalih programa ne smijem instalirat jer sam u firmi Smješko Dajte predložite neki besplatni live stream meča, da ga mogu gledat. Kolko sam uspio vidjet na Žl, već je gubio za break prednosti.
Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #3 : Travanj 13, 2010, 11:04:04 »

ma popusit ce brate sta ti je...nema od njega kruva.to je igrac koji igra na refule..riose evo ti link..lipo tebi na poslu kad gledas tenis Cerim se Cerim se Cerim se   http://www.veetle.com/index.php/channel/view#4bc2e3abc7d58..................................................ili ovaj  http://www.livescorehunter.com/Livescores/Livescore-Tennis.html...........................
Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #4 : Travanj 13, 2010, 11:50:06 »

O Fognini retardu, nakon što sam praktički cijelo 1. kolo pogodio na mega listiću, LLodra sa kilavom servis volley igrom dobije meč na zemlji, da je s druge strane bio itko normalan, nebi šanse imao. Al eto, Fogninia sjebalo proklestvo zadnjeg para, uz to što je rijetko viđeni debil...
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #4 : Travanj 13, 2010, 11:50:06 »

Evidentirano
mrnjo
Full Member

« Odgovor #5 : Travanj 13, 2010, 12:25:23 »

Taj fognini je tard malo veći,gledao sam ga par puta,može čuda napravit,dosta je talentiran ali tica u glavi najveći problem kao uostalom i svim talijanima.
Uglavnom Marin je prošao,ne bogzna kakvom igrom ali pobjedi se ne gleda u zube,ajmo Mrnjo!!!!
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #6 : Travanj 13, 2010, 12:56:54 »

Ma glavno da je on dobio Andrejeva na zemlji. Vrijedna je to pobjeda.
NIsam baš bio oduševljen nekim stvarima, ali meč je dovršio taktički-izvedbeno gotovo savršeno.
Evidentirano
rios
Full Member

Profil Email
« Odgovor #7 : Travanj 13, 2010, 13:49:12 »

Radim u prodaji, a danas neš prodat je isto kao mogućnost da Ćilić osvoji Monte Carlo Smješko Al dobar komentar rogere, i hvala rogeru i perfectu na linkovima. Uspio sam vidjeti zadnja 3 gema na onom atdhe.net, al uzet ću u obzir i ove druge. Zadnja 3 gema je odigrao ko da je poludio, ali mi je glupo da taj čovjek skoro ništa ne može riješiti samo servisom, a izlasci naprijed su mu nula bodova. I nema mi uopće neki slice, čim ga odigra, njime razrađuje napad protivniku...
Evidentirano
conga
Full Member

« Odgovor #8 : Travanj 13, 2010, 19:08:13 »

Teško je gledat tog Čilića, ko nekad Ivaniševića. Sljedećih 10 godina ćemo svi posijedit. Vjerojatno će i on osvojit GS s 30.  Cerim se
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #9 : Travanj 13, 2010, 21:42:56 »

neće čilić GS nikad... znam da će mnogi o meni promislit sad ružno, ali meni u njemu jednostavno nema potencijalne "veličine", ako razumijete što hoću reći...    ??
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #10 : Travanj 14, 2010, 10:49:32 »

Svečano prisežem pred širokim čitateljstvom ŽL da ću si sljedeći put kad otvorim  jutarnji.hr (ili vecernji.hr) odsjeć neki dio tijela.
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #11 : Travanj 14, 2010, 11:32:25 »

nemoj... nisu vrijedni tvojih ručica, organa i ostalog...    Cerim se Cerim se Cerim se
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #12 : Travanj 14, 2010, 18:29:51 »

Svečano prisežem pred širokim čitateljstvom ŽL da ću si sljedeći put kad otvorim  jutarnji.hr (ili vecernji.hr) odsjeć neki dio tijela.

Cerim se Cerim se zašto, što su sad provalili???
I Ljubo prošao  Cerim se Cerim se
ma jebo sam cijelu hrvatsku usred prljavih usta
gadi mi se 99% pučanstva ovog zemlje, gadi mi se način na koji ljudi razmišljaju, kako se ponašaju, gadi mi se kako su bahati bez obzira na svoju relativnu neobrazovanost, neukost i zatucanost...

...i gadi mi se svaki isusov dan čitat 4 teksta o hrvatskom nogometu od čega dva otpadaju na mamića i svagušu, ma serem im u nakaradna usta obojici, primitivna.
Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #13 : Travanj 14, 2010, 20:34:27 »

jebate vedrane nisam ovo ocekiva da ces napisat...ahahha iznenadija si me, ja ne znam koga boli k...za tim vise, ja uopce to vise ne citam, kad kupim sportske provitam sta ima o tenisu i kosarci i to je to...stvarno me se jebe vise za mamica i svagija, evo danas igraju utakmicu 2. i 3. na ljestvici sibenik i cibalija, a oni prinose smecarski dinamo, to je samo jedan od primjera..al da vam kazem mene se jebe zivo, ja pogledam na sport klubu tenis, na netu, ali znam da za one koji zele zivit od tenisa kao žl, ovakav tretman nije u redu, ne radi se nista za popularizaciju tenisa, jbg.
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #14 : Travanj 14, 2010, 20:44:33 »

drugovi... takav je svijet, ja sam se s tim pomirio, shvatio, prihvatio, razumio... i niti se malo ne živciram, jedino što mi je jako žao da je tako i ,naravno, imam jako nisko kvalitativno stajalište o tome.... ali na mene to negativno ne utječe ili izaziva u meni nešto loše... ne više...

u neke okvire razumijevanja svega to svrstam i čisto posmatram, katkad proanaliziram, kažem-ne kažem poneku o tomu i... mirno bez da mi škodi iti malo.... Smješko Smješko Smješko
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #14 : Travanj 14, 2010, 20:44:33 »

Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!