http://www.zutaloptica.com
Svibanj 19, 2012, 12:38:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Prvi tjedan - prvi problemi  (Posjeta: 875 )
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« : Siječanj 03, 2011, 21:38:57 »

Čilić  Cool
Pušing nakon propuštenih 8 break lopti za dovršetak posla u drugom setu. Šteta što nemam ikonicu za klanjanje.
Sve češće se spominje da mu je žena udarila u glavu, bogami, sve sam skloniji takvom objašnjenju jer sve drugo mi nema preveć smisla.  Vezanih usana

Dodig rutinerski. Mislim da taj dečko ove godine može bez problema u top 50, a da li može više od toga... zašto ne?
Neki će reć da je prestar, ovo ono, ali kolko sam vidio njegovu igru, on ima nekoliko nedostataka koje se treningom mogu ispraviti. Nema ruku kao Čilkan, ali to i nije presudna stvar u građenju uspješne karijere.
Zanima me kako će se nositi s Berdychom, mislim da bi mu mogo zakomplicirati život. Ili se nadam Smješko

Veiću naklon. Još jedan fajterski meč u njegovom stilu, dobio je Bozoljca, to je vrijedna pobjeda na hardu, a za nagradu je dobio najbolji mogući ždrijeb u prvom kolu Dohe, najvrednijeg ATP turnira na kojem je Vejo dosad sudjelovao!
Sabry je definitivno prolazan igrač i baš mi je drago da unatoč Čilkanovo razočaranju imamo još tri živa igrača u prvom tjednu godine.

Karlovića ćemo vidjeti sutra na kojoj je razini, ali on sam izjavljivao je da je nikad snažniji u životu, da se osjeća ko Conan, a kolko će mu to unaprijediti igru, bumo videli  Cool

Isto tak treba pohvaliti Ante Pavića što je došao do mislim trećeg kvalifikacijskog kola u Chennaiu, gdje je pružio priličan otpor Kudryavtsevu. Obećavajuć početak godine!

Mektić je imao teškog protivnika u kvalama (Rosol), al ne i nepobjedivog. Al dobro, samo neka igra što više kvala, doći će i njegova prilika.

Babe mi se ne da komentirat, bude Sine Smješko
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #1 : Siječanj 04, 2011, 16:53:50 »

Bravo Veiću. Odbreakao se u pravom trenutku (4-5* u drugom setu) i nakon toga nije izgubio gema do kraja meča protiv izuzetno opasnog Sheriffa, Sabry Sheriffa  Cerim se

Nego, imam dojam da nešto ne valja s accountima, vidim da puno ljudi bude online, ali gotovo nitko ulogiran.
Ako sam na pravom putu, dajte neki znak  Š?
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #2 : Siječanj 07, 2011, 15:45:52 »

Ok Davydenko nabio Nadala (trenutno nije gotovo 5:0 i servis u drugom za Kolju, ne gleda mi se više...). Međutim sve je rečeno kad mu je Lacko dobio set sa 6:0 u drugom kolu, vidljivo je umoran jer se Nadala ipak ne viđa kako se naginje na koljena rukama da udahne zraka te da se zaustavlja usred poena jer nema snage, pripreme za sezonu su očito bile brutalne a djeluje da je i bolestan nešto (viroza  Š?).  Očekujem klasičnog Rafu na AO-u, nema mjesta panici...
« Zadnja izmjena: Siječanj 07, 2011, 15:51:02 Sine » Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #3 : Siječanj 13, 2011, 18:33:22 »

dečkaši, gdje ste?? Sirast Sirast
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!