http://www.zutaloptica.com
Svibanj 19, 2012, 12:42:48 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Rafael Nadal  (Posjeta: 1120 )
roger
Sr. Member

« : Rujan 15, 2010, 00:13:23 »

Pozdrav svima. neki je virus upa na stranicu ili sta vec??

Samo da cestitam Nadalu na onoj brutali, da se razumimo, djokovic je igra jebacki, al nadal je u ovom trenutku savrsen stroj...fedu idu godine, jedino ga moze del potro skinit il murray , ali murray koji ce trenirat ludacki na napadackoj igri..kasno je..pozzz svima jos jednom.
Evidentirano
Goran Ljubej
Administrator
Newbie

Profil Email
« Odgovor #1 : Rujan 15, 2010, 19:37:42 »

Nažalost nismo na vrijeme ažurirali jedan softver koji koristimo i netko je to iskoristio za ubacivanje linkova na malware siteove.
Iz tog razloga smo bili označeni kao najgori na svijetu.

Zašto je tako dugo trebalo da to riješimo? Jer ja jednostavno nisam imao vremena to riješiti.
Od sada nadalje bi sve trebalo biti u redu.

Pozdrav!
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #2 : Rujan 15, 2010, 19:46:54 »

Pozdrav svima!!! Bitno da se problem sa stranicom riješio, ajmo dalje!!! Uglavnom rezultati Rafe s obzirom na godine blago rečeno nevjerojatni, najbolje je rekao Đoković: "Problem sa Rafom je taj šta je kako vrijeme ide sve bolji". Mislim lik je počeo servirat 220 na sat, šta da kažem više. Koliko je talentiran da igra obranu toliko je talentiran da igra napadački tenis, mislim nevjerojatna kombinacija. Ma ni na voleju nije nesposoban, slice mu je fantastičan, a jedino još da ima BH paralelu onda stvarno ne bi bilo fer... Mislim da će dostić Federerovih 16 GS-ova ako bude zdrav, definitivno je sposoban postat najtrofejniji igrač ikada. Najtrofejniji da ali najbolji ne, to je ipak Federer...
Evidentirano
rios
Full Member

Profil Email
« Odgovor #3 : Listopad 04, 2010, 13:50:43 »

Amelie Mauresmoooooo!!!!!!!!! Vrati seeeeeeee!!!! Pozdrav svima!!! Volim Piti, javi se kad si spreman za još jedan okršaj!!! Mrnjo me trnutno dere 10 - 8 u međusobnim susretima, s tim da me dobio zadnje 3 partije...

Nadal je u nekoliko segmenata nadmočan i perfektan u današnjem tenisu, a to je konzistentnost u pogađanju zicera i odabiranje pravih poteza u pravom trenutku, vrlo mali broj neforsiranih pogrešaka, dobro umiksavanje i usporavanje igre jakih udarača, genijalno kretanje oko lopte te korištenje cijelog terena u razradi poena, i poslije svega nevjerojatno unaprijeđen servis. Voleji su mu solidni, da ne pričamo o tome da vrlo rijetko fulava zicer voleje, a odigrava i teže voleje relativno pristojno odigrava.
Evidentirano
mrnjo
Full Member

« Odgovor #4 : Listopad 04, 2010, 14:02:46 »

@rios
Jbg viktor,pobjeđujem ali ružno,valjda će uskoro biti neki meč di ćemo obadvojica igrati dobro pa da vidimo onda tko će biti bolji.
Što se tiče rafe,svaka čast majstoru dečko pokazuje sve što treba i kad treba tako da posve zasluženo u društvu osvajača sva 4 GS-a.
Drago mi je da forum opet radi,bilo mi je malo dosadno na netu a da ne mogu svratit na ŽL-u da pročitam poneki komentar i posvadim se s nekim usput,pa zato velkom bek žuta loptica :-)
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #4 : Listopad 04, 2010, 14:02:46 »

Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #5 : Listopad 04, 2010, 22:42:46 »

Dečki bok!
Super da ste se vratili!

Rios, fenomenalno si opisao današnjeg Rafu, stvarno je prestrašan. Zato mi je još nevjerojatnije kako mu je GGL spasio onoliko break lopti neki dan.

Kaj se meča tiče, ja sam skoro uvijek za, samo kaj mi forma (više fizička nego tehnička) u  zadnje vrijeme stvarno nije baš dobra.
E, tolko toga sam mijenjao u zadnje vrijeme da je to prestrašno. Mislim da sam od našeg zadnjeg meča promijenio dva reketa Smješko
Da, dva! Smješko
Da ne pričam koliko gripova, žica, i ostalog Smješko
Pa jel čudo da sam u banani, haha, ali stabiliziram se polako.

Nego, mislim da ću uskoro organizirat rekreativnu ligu, malo ozbiljnijeg tipa (sudjelovat će samo oni koji stvarno žele ozbiljno natjecanje, i česte mečeve - pod česte ne mislim na neku obavezu niti tempo >od 1 tjedno prosječno), pa ako ste zainteresirani...
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #6 : Listopad 05, 2010, 11:58:19 »

Trenutnih osam putnika za London su ovi: http://www.barclaysatpworldtourfinals.com/Players/Player-Landing.aspx Borba između Roddicka, Verdasca i Ferrera će se vodit za dva mjesta a moguće i da Youzhny uleti ako mu se poklopi. Sad se vidi koliku je Čilić šansu propustio da je dobio 3 meča više s obzirom da će se ići u London sa sezonom koja je ništa posebno za standard top ten igrača...
« Zadnja izmjena: Listopad 05, 2010, 19:44:27 Sine » Evidentirano
mrnjo
Full Member

« Odgovor #7 : Listopad 05, 2010, 18:22:47 »

Tako je svake godine,prvih 4-5 igrača ima sjajnu godinu a ova 2-3 solidnu s ponekim jačim bljeskom.Marin će doći na Masters kad zasluži bez imalo problema jer ima tu kvalitetu a do tad nek razmišlja zašto neki papci koji su lošiji igrači od njega tamo igraju i uzimaju lovu i postaju zvjezdice a on sjedi na Cvjetnom trgu i pije kavu.
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #8 : Listopad 08, 2010, 12:23:47 »

ljibo sjaji...

Smješko
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #9 : Listopad 08, 2010, 15:11:59 »

1,15 je bilo na Murraya, i oni za to dobijaju plaću?  Vrtim očima
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #10 : Listopad 08, 2010, 15:28:26 »

Odlična igra Ljube, ali Murray... Tužno je gledat kako taj čovjek igra pasivno. Mislio sam nema šanse da Ljubo dobije jer ovaj centralni teren u Pekingu ima prostora iza osnove da možeš napravit "areodrom". Murray obožava takve terene gdje se povuče i vraća do besvijesti (u Wimbledonu ga guraju na centralku makar se istovremeno igralo Federer - Nadal baš iz tog razloga) a kad nanjuši šansu odmah napad, danas ni jedno ni drugo. Niti kvalitetno u defenzivi niti u ofanzivi ono malo šta je odigrao. Ljubo odlično servirao te ima veliku šansu za finale, može on to....
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!