http://www.zutaloptica.com
Svibanj 19, 2012, 12:49:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Shanghai Masters  (Posjeta: 984 )
Sine
Full Member

« : Listopad 11, 2010, 15:13:34 »

Počeo je turnir u Šangaju. Svi top 20 igrači su prisutni, bit će zanimljivo...
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #1 : Listopad 13, 2010, 11:54:10 »

Čilić legenda
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #2 : Listopad 14, 2010, 11:10:10 »

http://www.youtube.com/watch?v=94xyOpETYYs&feature=player_embedded Roger kralj u ovom videu!!! "Prca" Rafu neviđeno  Cerim se Cerim se Cerim se

Šta se tiče samog turnira i mečeva moram spomenut Melzera koji je odigrao fenomenalno protiv Nadala. Flatovi sa oba "krila", konstantno lijevo desno "šetao" Nadala. Rijetko se viđa da netko ne dopušta Nadalu da nametne svoj ritam izmjene, šta je po meni ključ ako ga želiš dobit. Đoković djeluje fenomenalno gdje potvrđuje da ima vrhunac forme u ovom trenutku. Federer sutra protiv Soderlinga po meni neće proć jer mi djeluje da je Soderling u naletu a Rogeru je ovo prvi turnir nakon Us Opena, ipak je malo "hrđav". Murray sutra protiv Tsonge, mislim da bi Jo mogao dobit jer Murray je sve samo ne konstantan u ovom trenutku, a Jo servira brutalno za sada na turniru.
« Zadnja izmjena: Listopad 14, 2010, 21:06:46 Sine » Evidentirano
mrnjo
Full Member

« Odgovor #3 : Listopad 15, 2010, 12:37:03 »

Da,dobio je Jo al po tamburi,nije on dovoljno teniski pametan da dobije murraya ako išta normalno igra murray a sad pogotovo se Tsonga tek vratio poslije ozlijede.
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #4 : Listopad 15, 2010, 14:21:05 »

Soderling i Tsonga autoritativno, do debakla....
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #4 : Listopad 15, 2010, 14:21:05 »

Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #5 : Listopad 16, 2010, 17:50:55 »

a jesam umra o smija na ovaj video sta je Sine postavija ahahahahaha..

Sta se tice finala, jel uopce upitno ko osvaja, iak Federer ne igra dobro...odnosno ne igra izvrsno..
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #6 : Listopad 16, 2010, 21:13:11 »

Kak sa Fed ne igra dobro, a od prvog njegovog meča na ovom turniru ekipa ga hvali...
Evidentirano
mrnjo
Full Member

« Odgovor #7 : Listopad 19, 2010, 10:45:34 »

Muzza opet na velikom turniru a ne grand slamu briljatno igra i osvaja,pitanje kad će to prebacit do kraja i na GS??
Evidentirano
conga
Full Member

« Odgovor #8 : Listopad 19, 2010, 17:19:19 »

Po meni teže je osvojit Masters nego Grand Slam. Na Mastersu u 2. kolu odmah naletiš na najmanje top 20 igrača, a na GS se ovi najbolji zajebavaju prva 3-4 kola. Lakše je pobijedit na tri nego na dva seta.
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #9 : Listopad 20, 2010, 08:48:50 »

Po meni teže je osvojit Masters nego Grand Slam. Na Mastersu u 2. kolu odmah naletiš na najmanje top 20 igrača, a na GS se ovi najbolji zajebavaju prva 3-4 kola. Lakše je pobijedit na tri nego na dva seta.

Ne bi složio sa ovom tvrdnjom. Igrati meč na tri dobivena je nešto neusporedivo nego li igrat meč na dva dobivena. To se vidi u činjenici da slabiji igrač mora odigrat meč "sa nekog drugog svijeta" da bi pobijedio izrazitog favorita jer taj dodatni treći je baš razina preko koje neki ne mogu ni mentalno a često zbog dužine mečeva na tri dobivena ni fizički. Mogu se složit da prvih par kola favoriti imaju ublažen ždrijeb ali samo trajanje Grand Slama od dva tjedna je "čitava vječnost" za tenis i toliko faktora može odredit daljnji tijek turnira, ostat u fokusu dva tjedna pod pritiskom takvog događaja kao šta je Grand Slam za veliku većinu top igrača je skoro pa neizvedivo a da ne pričamo za slabije igrače. Argument da je treći set koji je potreban za pobjedu na Grand Slamu baš faktor koji daje šansu favoritu da izvuće pobjedu u odnosu na mečeve na dva dobivena stoji, međutim to je ta činjenica koja razdvaja ekstra igrača od prosječnog i to je ta "viša razina" koju neki ne mogu dostić. Ja sam definitivno mišljenja da se na Grand Slamovima iskristalizira kvaliteta igrača u najboljem svijetlu, evo primjerice ne mogu zamislit da jedan Garcia Lopez dobije Nadala na tri dobivena jednostavno on tu mentalnu snagu nema (iako možda u tom meču udarački nadjača Nadala). Evo prvo kolo Wimbledona ove godine između Federera i Falle najbolji je primjer na šta mislim...
« Zadnja izmjena: Listopad 20, 2010, 10:23:29 Sine » Evidentirano
conga
Full Member

« Odgovor #10 : Listopad 20, 2010, 18:35:58 »

Ni ja ne mislim tako, ali eto da malo razbudim forum.  Cerim se Vidiš da se svi razbježali, pa reko idem nešto napisat da barem naljutim nekog.  Cerim se Slažem se s većinom stvari koje si naveo.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #11 : Listopad 20, 2010, 20:04:30 »

Neodlučan

ne koristiti komp u pripitom stanju  Cerim se
« Zadnja izmjena: Listopad 21, 2010, 11:24:40 VolimPiti » Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!