|
VolimPiti
|
 |
« : Lipanj 15, 2010, 12:09:58 » |
|
Počele su kvale. Roko je prošao  još jučer, ali ždrijeb mu nisam gledao, jer ga više ne smatram ozbiljnim igračem. Ma on sam sebe takvim ne smatra. Prošal je evo prije par trenutaka i Ajla Tomljanović protiv Kucove, tenisačice koju je zbilja morala pobijediti, i jest, uz malo problema (prvi set 1-6). Ali do glavnog turnira će teško, jer je u trećem kolu vjerojatno čeka Kaia Kanepi, teška udaračica koja je u odličnoj formi. Ali, ne bih se čudio da Ajlica počne skidati i velike skalpove. Već je u top 200, dapače, 175. je, a prošlo je tek pola sezone (koju je otvorila oko 350. mjesta!) Lučićka ima ždrijeb za proći kolo-dva, ali treće donosi također tešku prepreku, Michaellu Krajicek. Ona je izgleda isto u sve boljoj formi, odnosno, rješila se ozljede zbog koje prošle godine uopće nije mogla udarati bekend. No, kako je igrala u Birminghamu, Mikica može čak i preko Krajicekove! I ona je već probila top 200 ove godine, diže se polako, ali sigurno preko challengera! Lisjakica ima čak i najprolazniji ždrijeb, ali kod nje je najveće pitanje može li odigrati toliko mečeva u nizu bez predaje Veić ima odličan ždrijeb, osim što igra sa zemljašem u prvom kolu, u sljedećem ga čeka vjerojatno Taylor Dent koji nije ni sjena igrača koji je nekad bio (a ni tada nije bio neka ekstra klasa). Mislim da je Dent odličan matchup za Veju, mislim, "odličan", sve je to relativno, jer je Veić dobar reterner i tako dalje, i tako dalje... Bumo vidli! Ako to prođe, a fakat vjerujem da može (ali prvo treba Bautistu sredit!), treće kolo mu donosi opet prolaznu prepreku, iako mislim da će to biti Matt Ebden, po meni čak i jači igrač trenutno od Denta. Dodig nema baš lagan ždrijeb, ali je definitivno prolaza. Ako dobije danas (Olaso), u drugom kolu ga čeka Grega Žemlja (ili Zampieri koji trenutno vodi), a nakon njega Peya ili Kim (moguće i Oswald), koje on može pobjediti, ali neće biti favorit s njima, IMO.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #1 : Lipanj 15, 2010, 16:50:44 » |
|
Lagan zrijeb za Veica? eno izgubi od Bautiste 6-1 6-2 cini mi se..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kuzma
|
 |
« Odgovor #2 : Lipanj 15, 2010, 19:17:16 » |
|
jebem ti ludog karanusica 5:2 okrenuo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #3 : Lipanj 15, 2010, 20:32:00 » |
|
A jeboga tito, jel može bolje od Bautiste Aguta na travi? Nemoj em kladt  Kuzma, kaj 5-2 u trećem? A jeste vidli mečinu Mahut-Bogdanovic? 24-22 u trećem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
radek
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #4 : Lipanj 15, 2010, 20:35:41 » |
|
roko karanusic, jedini hrvatski pit bull....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Žuta Loptica - Forum
|
 |
« Odgovor #4 : Lipanj 15, 2010, 20:35:41 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #5 : Lipanj 16, 2010, 00:14:46 » |
|
A jeboga tito, jel može bolje od Bautiste Aguta na travi? Nemoj em kladt  Kuzma, kaj 5-2 u trećem? A jeste vidli mečinu Mahut-Bogdanovic? 24-22 u trećem  Vise sam mislio da nema laganih meceva i favorita u drustvu od 150 do 300 na rang listi...sve ja to bara bara, dodaj tu i namjestaljke...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roger
|
 |
« Odgovor #6 : Lipanj 16, 2010, 08:09:58 » |
|
A jeboga tito, jel može bolje od Bautiste Aguta na travi? Nemoj em kladt  Kuzma, kaj 5-2 u trećem? A jeste vidli mečinu Mahut-Bogdanovic? 24-22 u trećem  Vise sam mislio da nema laganih meceva i favorita u drustvu od 150 do 300 na rang listi...sve ja to bara bara, dodaj tu i namjestaljke... http://striko-nezna.bloger.hr/, evo pogledajte na mom blogu sta je meni napravija, taj tip nije normalan da je krvavo radija moga je bit top 50 u najmanju ruku, zato mi jest zao da ja pusim tiket na takvom debilu..a kad smo kod namjestaljki, pa onaj f.lopez je jucer sto posto tankirao mec, ja sam gleda cili mec, on je igra gore nego na treningu, stovise cak sam mislija da zeli izgubit, cak je to i moj stari komentira a on niti ne zna da se ja kladim. strasno i onda preda zadnji gem..i jos je kao fol trazija masera..ma daj, ko je gleda zna o cemu pricam..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kuzma
|
 |
« Odgovor #7 : Lipanj 16, 2010, 09:14:32 » |
|
ma smijesni ovi turniri pred grand slam,treba samo dvojke skidat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Coolio_Jack
|
 |
« Odgovor #8 : Lipanj 16, 2010, 09:23:40 » |
|
A jeboga tito, jel može bolje od Bautiste Aguta na travi? Nemoj em kladt  Kuzma, kaj 5-2 u trećem? A jeste vidli mečinu Mahut-Bogdanovic? 24-22 u trećem  Vise sam mislio da nema laganih meceva i favorita u drustvu od 150 do 300 na rang listi...sve ja to bara bara, dodaj tu i namjestaljke... http://striko-nezna.bloger.hr/, evo pogledajte na mom blogu sta je meni napravija, taj tip nije normalan da je krvavo radija moga je bit top 50 u najmanju ruku, zato mi jest zao da ja pusim tiket na takvom debilu..a kad smo kod namjestaljki, pa onaj f.lopez je jucer sto posto tankirao mec, ja sam gleda cili mec, on je igra gore nego na treningu, stovise cak sam mislija da zeli izgubit, cak je to i moj stari komentira a on niti ne zna da se ja kladim. strasno i onda preda zadnji gem..i jos je kao fol trazija masera..ma daj, ko je gleda zna o cemu pricam.. Sorry, ali morao sam ekspresno zatvorit čim sam vidio backround.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
roger
|
 |
« Odgovor #9 : Lipanj 16, 2010, 13:56:39 » |
|
A jeboga tito, jel može bolje od Bautiste Aguta na travi? Nemoj em kladt  Kuzma, kaj 5-2 u trećem? A jeste vidli mečinu Mahut-Bogdanovic? 24-22 u trećem  Vise sam mislio da nema laganih meceva i favorita u drustvu od 150 do 300 na rang listi...sve ja to bara bara, dodaj tu i namjestaljke... http://striko-nezna.bloger.hr/, evo pogledajte na mom blogu sta je meni napravija, taj tip nije normalan da je krvavo radija moga je bit top 50 u najmanju ruku, zato mi jest zao da ja pusim tiket na takvom debilu..a kad smo kod namjestaljki, pa onaj f.lopez je jucer sto posto tankirao mec, ja sam gleda cili mec, on je igra gore nego na treningu, stovise cak sam mislija da zeli izgubit, cak je to i moj stari komentira a on niti ne zna da se ja kladim. strasno i onda preda zadnji gem..i jos je kao fol trazija masera..ma daj, ko je gleda zna o cemu pricam.. Sorry, ali morao sam ekspresno zatvorit čim sam vidio backround. a dobro kad ne zelis doci do lake zarade, tvoj grijeh 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kuzma
|
 |
« Odgovor #10 : Lipanj 16, 2010, 14:17:02 » |
|
A jeboga tito, jel može bolje od Bautiste Aguta na travi? Nemoj em kladt  Kuzma, kaj 5-2 u trećem? A jeste vidli mečinu Mahut-Bogdanovic? 24-22 u trećem  Vise sam mislio da nema laganih meceva i favorita u drustvu od 150 do 300 na rang listi...sve ja to bara bara, dodaj tu i namjestaljke... http://striko-nezna.bloger.hr/, evo pogledajte na mom blogu sta je meni napravija, taj tip nije normalan da je krvavo radija moga je bit top 50 u najmanju ruku, zato mi jest zao da ja pusim tiket na takvom debilu..a kad smo kod namjestaljki, pa onaj f.lopez je jucer sto posto tankirao mec, ja sam gleda cili mec, on je igra gore nego na treningu, stovise cak sam mislija da zeli izgubit, cak je to i moj stari komentira a on niti ne zna da se ja kladim. strasno i onda preda zadnji gem..i jos je kao fol trazija masera..ma daj, ko je gleda zna o cemu pricam.. Sorry, ali morao sam ekspresno zatvorit čim sam vidio backround. a dobro kad ne zelis doci do lake zarade, tvoj grijeh  ma misli on na momka u belom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #11 : Lipanj 16, 2010, 14:22:28 » |
|
Bravo Dodig, Lučić i Tomljanović! Još im svakom fali jedna pobjeda, ali bogami ne bu lako: Peya, Krajicek i Kanepi su protivnici 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
conga
|
 |
« Odgovor #12 : Lipanj 16, 2010, 18:03:52 » |
|
Jebate koji je to sport taj tenis, moraš se ubit da prođeš kvalifikacije. I recimo prođeš a onda u 1. kolu dobiješ Rafu ili Rogera. Svaka čast tim ljudima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
radek
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #13 : Lipanj 16, 2010, 18:08:22 » |
|
ne samo to, dobre su i pare u kvalama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #14 : Lipanj 16, 2010, 21:34:07 » |
|
Jebate koji je to sport taj tenis, moraš se ubit da prođeš kvalifikacije. I recimo prođeš a onda u 1. kolu dobiješ Rafu ili Rogera. Svaka čast tim ljudima.
Zato da mislim da treba više cijenit igrače oko 200. mjesta na ljestvici... Pa čak i 300.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Žuta Loptica - Forum