http://www.zutaloptica.com
Svibanj 19, 2012, 12:59:38 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
Anketa
Pitanje: Tko će osvojiti?  (Glasanje završeno: Lipanj 25, 2010, 12:09:58)
Federer - 5 (29.4%)
Nadal - 5 (29.4%)
Murray - 0 (0%)
Đoković - 0 (0%)
Roddick - 2 (11.8%)
Soderling - 3 (17.6%)
Hewitt - 0 (0%)
Schuettler - 0 (0%)
Čilić - 2 (11.8%)
Netko drugi - 0 (0%)
Ukupno Glasova: 16

Str: 1 [2] 3 4 ... 29   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Wimbledon  (Posjeta: 15226 )
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #15 : Lipanj 16, 2010, 21:43:39 »

slažem se potpuno...
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #16 : Lipanj 17, 2010, 13:05:55 »

Grozno težak je taj sport tenis. Evo ja recimo tek unazad godinu dana igram, odnosno pokušavam igrat ozbiljnije rekreativno. I taman kad se dignem malo u igri, kad napredujem naočigled u svim aspektima, dogodi se jedan meč kao danas u Piramidi, i surova realnost me poklopi da vidim koliko još tu prostora ima za napredak...

...i onda kad pogledaš šta ti igrači pa i na jednom ZG challengeru, rade s lopticom, moraš im se diviti. A znate, samo prvih 200-300 na ljestvici, i to AKO, mogu živjeti od ovog sporta. Sve ostalo je velika, VELIKA borba za opstanak.  Neodlučan
Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #17 : Lipanj 17, 2010, 14:20:35 »

A jbg, borba za opstanak je i svima nama u bilo kojem području od kojeg odlučiš živit, netreba ih se žalit, njihov izbor.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #18 : Lipanj 17, 2010, 14:46:57 »

A jbg, borba za opstanak je i svima nama u bilo kojem području od kojeg odlučiš živit, netreba ih se žalit, njihov izbor.
Pa i nije baš tako.
Mi ostali samo trebamo radit, i u velikoj većini slučajeva ćemo od toga moći živjeti.
Oni baš i ne. Oni u velikoj većini neće od tenisa moći živjeti.

Nego, Mikica  Šokiran Šokiran
Daj joj bože dobar ždrijeb u prvom kolu, a onda u drugom-trećem Safina po mogućnosti. I ide ona daleko... 
Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #19 : Lipanj 17, 2010, 15:04:34 »

Pa i nije baš tako.
Mi ostali samo trebamo radit, i u velikoj većini slučajeva ćemo od toga moći živjeti.

Daj joj bože dobar ždrijeb u prvom kolu, a onda u drugom-trećem Safina po mogućnosti. I ide ona daleko... 

da..ja ne znam sta se s njom dogada, svaka joj cast. safina bi bila jeben zdrijeb..imam felling da ce mahut opet igrat 5 set do 20 ahahah
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #19 : Lipanj 17, 2010, 15:04:34 »

Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #20 : Lipanj 17, 2010, 15:59:25 »

Bravo Dodiže!
Kakav preokret!
 Šokiran
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #21 : Lipanj 17, 2010, 16:04:27 »

volim piti, sve je to ista priča u cjelini..., mi radimo svi za cca 5000kn i relativno smo sigurni.... kod njih je problem raspodjele, mala većina zarađuje preogromno, a velika većina ništa.... ali obrtaj novca je isti... ti "izabereš" sigurnost i siromaštvo, a on nesig. i potenc. bogatstvo....
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #22 : Lipanj 17, 2010, 16:32:39 »

volim piti, sve je to ista priča u cjelini..., mi radimo svi za cca 5000kn i relativno smo sigurni.... kod njih je problem raspodjele, mala većina zarađuje preogromno, a velika većina ništa.... ali obrtaj novca je isti... ti "izabereš" sigurnost i siromaštvo, a on nesig. i potenc. bogatstvo....

Dobro, ima nešto u tome što kažeš, posebno ovom posljednjem dijelu, ali problem je što oni koji su samo prosječni tenisači, dakle, tenisači koji nisu dovoljno dobri da ikad zakorače u prvih 300 ili 200 na ljestvici, funkcioniraju u minusu ili vrlo blizu njega i prije ili kasnije moraju odustati.

Kod nas, običnih ljudi, može se funkcionirati u plusu i to solidnom plusu, pa čak i sa jednom sasvim prosječnom plaćom, ako se troškovi i ambicije podese na pravi način. To će vjerojatno značiti da nećeš voziti auto, ali jebiga. Auto je za mene ionako jedan ogroman nagrizatelj kućnog budžeta. Nažalost, bez njega je danas teško funkcionirati  Osramoćen

Uglavnom, odosmo s Wimbledona na aute.  Jezik
Evidentirano
conga
Full Member

« Odgovor #23 : Lipanj 17, 2010, 16:46:09 »

Grozno težak je taj sport tenis. Evo ja recimo tek unazad godinu dana igram, odnosno pokušavam igrat ozbiljnije rekreativno. I taman kad se dignem malo u igri, kad napredujem naočigled u svim aspektima, dogodi se jedan meč kao danas u Piramidi, i surova realnost me poklopi da vidim koliko još tu prostora ima za napredak...

...i onda kad pogledaš šta ti igrači pa i na jednom ZG challengeru, rade s lopticom, moraš im se diviti. A znate, samo prvih 200-300 na ljestvici, i to AKO, mogu živjeti od ovog sporta. Sve ostalo je velika, VELIKA borba za opstanak.  Neodlučan
Ja sam čuo da samo prvih 50 može od tenisa živjet pristojno, ostali životare. Krvav je to kruh. Pa i kad pogledam nas rekreativce, bogme i tu mnogi ulažu puno znoja u taj prokleti tenis, i vremena i novaca, i živaca.  Cerim se Mi ne igramo zbog novaca, nema mi ljepšega kad pobijedim boljeg igrača, ali i nema goreg kad izgubim od slabijeg.  Inače sam loš gubitnik, priznajem.  Cerim se Ne volim gubiti, vjerojatno nitko ne voli, samo se neki bolje nose s tim. Čovjek i u rekreativnom smislu može postići odlične rezultate, to je u biti pravi sport, današnje sportaše bi prije mogao nazvati modernim gladijatorima nego sportašima. I u rekreativnom tenisu je netko najbolji u Hrvatskoj, to je po meni isto toliko teško kao biti najbolji u profesionalnom.

Čuo sam za tu piramidu, ali nemam pojma kako to funkcionira.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #24 : Lipanj 17, 2010, 17:05:37 »

Citat:
Čuo sam za tu piramidu, ali nemam pojma kako to funkcionira.
Budem ti odgovorio na podforumu za rekreativni tenis  Poljubac
Evidentirano
rios
Full Member

Profil Email
« Odgovor #25 : Lipanj 18, 2010, 08:05:10 »

Pa i nije baš tako.

Svaka čast Mikici na polufinalu Wimbledona, ali meni ta žena igra sve samo ne lijep tenis. Sirova snaga, koju još k tome ne zna efikasno raspodjeliti u nekoliko mečeva i kombinirati s inteligencijom, nego "ajmo brale udaraj do besvjesti i razbi protivnocu bombama".

Muški tenis sve više sliči ženskom. Jučer sam gledo malo Dolgopolov - Ward. Po meni bi se to trebalo zvati "travnata tragedija". Dolgopolov je valda zabrijao da je travnati expert, pa je svaki servis idiotskog Warda vraćao forehand i backhand sliceom, s tim da nije igrao kratki neugodni chip, nego kao kuhačom. Backhand dijagonalni slice katastofalno izgleda, a stalno ga je igrao, dok je isti udarac po paraleli bio iznimno dobar, međutim, idiot ga nije pratio izlaskom naprijed jer je zatrovan modernim pristupom tenisu. Jedino što je vrijedno spomena da lik koji je visok 1.75m, servira ko lud, ima jako dobru i ekonomičnu petlju servisa, čak ima smisla i za volej, al mui je malo uništen mozak, jer ne zna iskoristit sav potencijal. Ward, samo mogu komentirat - još jedna teniska dosada, bez imalo inteligencije.

Uglavnom, ja ću napraviti svoj mali popis favorita za osvajanje, ali u mom zamišljenom svijetu dobrih travaša, koji tu i tamo mladim glupanima održe lekciju tenisa na travi (Llodra - Simon, bar prvi set):

1) Federer
2) Llodra
3) Lopez
4) Fish
5) Haas (ako će igrat)

Ovo ostalo mi se manje više gadi...

Da Čilić nije naš, brijem da bi mi bio najgori igrač po stilu igre.
Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #26 : Lipanj 18, 2010, 08:22:38 »

Pa i nije baš tako.

Svaka čast Mikici na polufinalu Wimbledona, ali meni ta žena igra sve samo ne lijep tenis. Sirova snaga, koju još k tome ne zna efikasno raspodjeliti u nekoliko mečeva i kombinirati s inteligencijom, nego "ajmo brale udaraj do besvjesti i razbi protivnocu bombama".

Muški tenis sve više sliči ženskom. Jučer sam gledo malo Dolgopolov - Ward. Po meni bi se to trebalo zvati "travnata tragedija". Dolgopolov je valda zabrijao da je travnati expert, pa je svaki servis idiotskog Warda vraćao forehand i backhand sliceom, s tim da nije igrao kratki neugodni chip, nego kao kuhačom. Backhand dijagonalni slice katastofalno izgleda, a stalno ga je igrao, dok je isti udarac po paraleli bio iznimno dobar, međutim, idiot ga nije pratio izlaskom naprijed jer je zatrovan modernim pristupom tenisu. Jedino što je vrijedno spomena da lik koji je visok 1.75m, servira ko lud, ima jako dobru i ekonomičnu petlju servisa, čak ima smisla i za volej, al mui je malo uništen mozak, jer ne zna iskoristit sav potencijal. Ward, samo mogu komentirat - još jedna teniska dosada, bez imalo inteligencije.

Uglavnom, ja ću napraviti svoj mali popis favorita za osvajanje, ali u mom zamišljenom svijetu dobrih travaša, koji tu i tamo mladim glupanima održe lekciju tenisa na travi (Llodra - Simon, bar prvi set):

1) Federer
2) Llodra
3) Lopez
4) Fish
5) Haas (ako će igrat)

Ovo ostalo mi se manje više gadi...

Da Čilić nije naš, brijem da bi mi bio najgori igrač po stilu igre.

ako vam se ne svida zenski tenis nemojte gledati i problem rijesen! STA BI VI TILI DA IMA 10 JUSTIN HENIN? ne valja kad udara ko muckaraca, tu mislim na serenu, stosur, venus, sharapovu, pa sta vama valja, svatite da je zenski tenis skroz drugi sport.. zenska kosarka je skroz drugi sport, pa ne moze u zenskoj kosarci nikad biti play ko nash, rondo, kidd itd, ili da zakucava ko brayant, carter itd..tako rjetko koja cura moze igrat voley, slice ili imati gromovit servis, pa one su zene nisu muskoarci u tome i jest poanta.
Evidentirano
rios
Full Member

Profil Email
« Odgovor #27 : Lipanj 18, 2010, 09:14:53 »

ja ne tražim od žena da igraju ko muškarci, nego samo malo više mašte, razmišljanja i talenta za raznovrsnost. Ne može se reći da one za to nemaju fizičke predispozicije, jer za nabrojane udarce nije toliko bitna snaga, nego talent i osjećaj...Martina Hingis je bila sve samo ne razbijačica i fizički moćna, a igrala je jedan od najraznovrsnijih tenisa u ženskoj konkurenciji. Iako nisam bio njen ljubitelj, već više od Mauresmo, Novotne u svoje vrijeme, ali to joj moram priznati. Danas nije problem što žene nabijaju i igraju moćno, naprotiv - hvala Bogu, nego što igraju samo to! Nema nikakve dinamičnosti, promjena, dropshota, slicea i ostalog. O tome se radi, a ne o tome da mi se gadi njihova fizička slabost u odnosu na muške, ili da mi smeta kad neka žena nabija kao Serena. Neka nabija, ali ako joj je to jedina prednost onda u kurac i tenis.
Evidentirano
BWBLegs
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #28 : Lipanj 18, 2010, 09:18:56 »

stara tema.... u grob ćemo s njom... Cerim se Cerim se Cerim se
ja sam davno, čak među prvima iznio mišljenje o tome pa neću ponavljati...
samo ću dat podršku strani riosa... roger, ništa osobno.... složit ćeš se i ti s nama kad skužiš  Namigujem Namigujem ;)da mi mislimo na psiho-kreativnu problematiku, a nitko ne stavlja fizikaliju u prvi plan...
Evidentirano
roger
Sr. Member

« Odgovor #29 : Lipanj 18, 2010, 09:53:14 »

ja se isto dosta puta slazam s riosom, al tvrdit da je martina hings igrala raznovrstan tenis je za mene je u najmanju ruku smjesno, pa ta je tenisacica igrala samo shemu ljevo desno. ma nista nema veze sto ljudi sto cudi
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #29 : Lipanj 18, 2010, 09:53:14 »

Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 29   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!