http://www.zutaloptica.com
Svibanj 19, 2012, 13:00:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
Anketa
Pitanje: Tko će osvojiti?  (Glasanje završeno: Lipanj 25, 2010, 12:09:58)
Federer - 5 (29.4%)
Nadal - 5 (29.4%)
Murray - 0 (0%)
Đoković - 0 (0%)
Roddick - 2 (11.8%)
Soderling - 3 (17.6%)
Hewitt - 0 (0%)
Schuettler - 0 (0%)
Čilić - 2 (11.8%)
Netko drugi - 0 (0%)
Ukupno Glasova: 16

Str: 1 ... 27 28 [29]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Wimbledon  (Posjeta: 15226 )
rios
Full Member

Profil Email
« Odgovor #420 : Srpanj 06, 2010, 14:39:46 »

Ne bih se složio da je za spin potreban jak biceps. Za bekend i kontrašku igru možda, ali pri spinu puno više radi zglob.

I lakat...
Evidentirano
rios
Full Member

Profil Email
« Odgovor #421 : Srpanj 06, 2010, 14:50:23 »

Uglavnom, mene je isto iznenadilo vrlo kvalitetno Nadalovo miksanje i silovitost lopte, koja nije postignuta zbog snage udarca, već zbog količine spina, pogotovo na forehandu. Mislim da bi stavljanje Nadala u kontekst sa snagatorom odavno trebalo prestati, jer on je prije svega savršen tehničar, ne mislim u pokretima, nego u neviđenoj konzistentnosti u igri, a najviše na forehandu...Frajer nije ni jedan servis izgubio u finalu i čak je imao jako dobru serversku izvedbu...po meni je on danas, bez obzira što nisam njegov obožavatelj, potpuno zasluženi broj jedan i iskreno sam očekivao da će osvojit Wimbledon. Jedino di sam fulo je kad sam rekao da će osvojit i Queen's...

Čovjek ima korektan voley, pogotovo s bekend strane, korektan servis - ne prejak, koji uvijek stavlja protivnika u poziciju da se brani, vrlo solidan i moćan bekend, pogotovo u obrani i neviđeni forehand, s kojim gađa sve. Kako je frajer probio Murraya u polufinalu na mreži, s jednim spin forehandom, s kojim je doslovno iskopao lopticu iz polja i u rotaciji po paraleli probio Murraya, koji je samo ostao gledat. Vrlo dobar slice ima, a kretanje oko loptice i korištenje terena u poenu su mu uz forehand dve najjače strane...
I poslije svega, najbolji je strateg u meču i match player, te ima najbolju igru u najkritičnijim momentima u meču...

P.S. Ljubo ukočio vrat danas nac treningu...
Evidentirano
 Str: 1 ... 27 28 [29]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!