http://www.zutaloptica.com
Svibanj 19, 2012, 13:05:40 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 01.06.  (Posjeta: 456 )
Seeker
Newbie
*

« : Lipanj 01, 2009, 01:17:13 »

Robredo - Kohlschreiber tip1 @ 1,93 Uni

Unibet je jedna od rijetkih klada koja ima Kohla za favorita i smatram da su u krivu, opcenito, mislim da je mec Kohla s Djokovicem napuhao ovaj koef a da je prica relativno drugacija..

Kohl je zasluzeno dobio Noleta, zasluzeno jer nije chokirao u trenucima kad igraci poput njega nemaju glavu dokrajcit veliki skalp koji se nudi a Nole se ponudio. Djokovic je odigrao previse pasivno, stil koji nije njegov i prepustio se mlinu snaznih udaraca svabe s os linije, bez imalo miksanja i sa vrlo malo samopouzdanja za jednog tenisaca koji je punopravno racunao na moguci naslov ali to je zavrsena prica.

Dakle Kohl se odlicno snalazi u ulozi underdoga, pusti ruku i bombardira svojim perfektnim jednorucnim backhandom i dubokim snaznim spinovima ali Robredu pase takva igra, on zna igrat na ritam protivnika, ipak je rijec o tenisacu koji je bez ijednog extra jakog oruzja bio pripadnik top 10, to je jer zna naci rupu protivniku u igri a Kohl je poznat po brzim raspadima kad ne ide po planu..

Uz to ovo je vec sada rezultat karijere za Kohla, u 4 dosadasnja nastupa nikad prije ove godine nije prosao 2. kolo.. mozda vas to zacudi ako ste gledali mec s Noletom ali mene ne, on je vec prije razvaljivao jake pa gubio kad je bio favoriziran (recimo kad je Roddicku zabio vise od 100 (!) winnera na AO pa popusio od Nieminena)

Robredo s Kohlom ima 3:0 h2h, dobio ga je ove clay sezone u Rimu u 2 seta, Robredo ima RG iskustva sa svoja 3 cetvrtfinala i ima strpljenja za ovakve duge meceve, znat ce miksat igru i cekat svoju priliku dok Kohl nema plan B, imat ce inicijativu ali samo zato jer Robredo tako igra i jer mu tako odgovara. Ocekujem dug mec, mec u kojem ce se vrtiti Kohlovi poeni, u kojem cete pozeljet navijat za njega jer je igra atraktivan tenis i jer pokusava dobit poen a ne kao neki ne izgubit ga ali isto tako ocekujem mec u kojem ce Robredo dobit zadnji poen, na svoj vintage nacin..

Uzimam Robreda jer je konstantan tenisac sa RG iskustvom kojeg Kohl nema, mislim da ima igru za agresivnog svabu i da se zna prilagodit situaciji u mecu, naci mix igre koji ce izbacit iz ritma Kohla i jos nesto, igraju na Lenglenu za kojeg je Wilander (dakle netko tko je proveo puno vremena na tim terenima a ne samo iza kamera) rekao da je uvjerljivo najsporiji teren na RG a to je podatak koji definitivno ide na ruku Robredu.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #1 : Lipanj 01, 2009, 12:54:39 »

Bravo Seeker, bez obzira na rezu, skroz sam uz ovaj pick! jedini je problem što mi je on danas totalno promaknuo, nije mi jasno kako.  Tužan

anyways, uzo sam federera @ 2 nakon drugog seta, na gamebookersu, što znači da bi bio oko 2.40 na betfairu. al dobro...
Evidentirano
Seeker
Newbie
*

« Odgovor #2 : Lipanj 01, 2009, 14:40:36 »

hvala, proslo je ali poseban gust je predvidjet razvoj meca, robredo ga je ubijao miksanjem, slao mu je balone, skracivao, nudio mu forehand cross otvoreni, uglavnom izhebao ga mentalno a kohl je vecinu bitnih poena izgubio na mrezi iako je imao super score na mrezi kroz cijeli mec, jednostavno nije imao glavu.. mogao je nole pogledat kako se ubija ritam svabi, losiji igrac ali pametniji i to je to  Smješko

btw bravo fedo, onaj ludi fh in-out winner na lajnu kod bp u 3. setu je bilo kockarski hrabro ali donjelo mu je mec.. i tebi lovu  Sirast
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #3 : Lipanj 01, 2009, 14:55:03 »

da, taj IO je prelomio mislim Feda i za jedno dulje vrijeme. Jer poslije tog poena to je bio onaj stari Fedex. Odigrao je briljatno, nedodirljivo, praktički bez greške, a stavljao neke nemoguće stvari.

Kaj se Robreda tiče, meni se diže ćelava kosa na glavi kad vidim 90% "znalaca" koji ne vole tog igrača zbog njegove "bljutave igre", "balona i pukog prebacivanja". Tolko o razumijevanju tenisa Smješko

I još jednu stvar mrzim: kad se obezvrijeđuje nečiji rezultat. Ono što Serena već tjednima radi Safini, dok istovremeno ona već godinama se zajebava i igra kak joj se sprdne. Ili kada ekipa veli da je Robredo najgori ikad igrač u top 10. Ma jelda. Sigurno su onda zaboravili magnusa Normana, koji je bio 4. a mislim da bi ga Robredo požderao.

Ili možda ne bi, nije bitno, važno je da je renking uvijek 100% precizan. Ranigran si onoliko visoko koliko dobro radiš i točka!
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!