http://www.zutaloptica.com
Svibanj 19, 2012, 13:08:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Australian Open 1. dan  (Posjeta: 463 )
bob333
Full Member

« : Siječanj 17, 2010, 12:25:26 »

Mnogo je parova u igri, tesko se odluciti, osjecam se kao dijete u prodavnici slatkisa hehe, ali evo iydvojio sam neke parove sto daju koeficijent nesto preko 10.

Troicki - Lapentti    1     1,25

Viktor bi ovo trebao ubjedljivo da dobije, ako lapentti i odigra dobro tesko bi mogao izdryati eventualnih 5 setova ili 4 duza seta. Sve u svemu hardcourt je Troickom to lezi, lapentti nema nekih ambicija na ovom turniru koji mu je mozda i posljednji.

L. Mayer - Lacko     1     1,45

Mladi argentinac je meni vrlo simpa igrac, posebno na hardu koji mu lezi i gdje do izrazaja dolazi njegov forhend. Lacko odavno nije igrao ozbiljne meceve, visi po challengerima i ne dajem mu puno sanse. Koef je pristojan a hrabriji mogu igrati i s hendikepom*4,5*

Isner - Seppi          1      1,50

Po meni predobar koeficijent...Seppi bi mogao eventualno doci do seta kroz neki tie break ali tesko i to..Isner je okurazen osvajanjem turnira i nece sada posustati jer mu je otvoren zrijeb AO-a do 3 kola..

Stepanek - Karlovic(-44,5+)    z2    1,85

Nema neke velike price ovdje..Znamo svi da ce ici u minimum 4 seta od cega barem 3 tie breaka..

Melzer - Serra(-38,5+)          z2     1,85

Realno Melzer je bolji igrac ali nije iznenadjenje i ako Serra prodje, sve u svemu ocekujem veliku borbu u ovom mecu i minimum 4 seta.

Kohlschreiber - Zeballos       1      1,25

Kako god okrenemo Horacio Zeballos nema sanse protiv Kohlija, mada je i Phillipp dosta nepouzdan. Da ej neka druga podloga ili da nije grand slam pa se igra u 3 dobijena mozda bi se zapitao, ali ovako siguran prolaz Kohlschreibera.

Takodjer obratite paznju na kontrahendikep u mecu Murray - Anderson(9,5)...dobar je server Anderson ne bi Murray trebao biti toliko ubjedljiv...
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #1 : Siječanj 17, 2010, 12:46:00 »

Pozdrav svima! Uglavnom ja bi ih još dodao neke parove uz ove šta je bob333 stavio za koje smatram da su jako privlačni:

Lopez Feliciano / Cuevas - Lopez nije u nekoj basnoslovnoj formi, gledao sam ga protiv Gasqueta u Sidneyju, međutim po ovoj australskoj vrućini koja samo dodatno ubrzava teren servis Lopeza će odnijet prevagu po meni - 1.6 na Lopeza.

Tomić / Rufin - domaća nada balkanskih korijena bi trebala dobit uz publiku koja će ga nosit. 1.55 na Tomića je po meni poklon.

Blake / Clement - zajeban meč sigurno ali Blakeu je ova sezona zadnji vlak da dokaže da nije definitvno gotov. On ne smije zakazat jednostavno na ovom AO. 1.45 na Blakea.
« Zadnja izmjena: Siječanj 17, 2010, 12:47:32 Sine » Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #2 : Siječanj 17, 2010, 13:03:41 »

Pozdrav svima! Uglavnom ja bi ih još dodao neke parove uz ove šta je bob333 stavio za koje smatram da su jako privlačni:

Lopez Feliciano / Cuevas - Lopez nije u nekoj basnoslovnoj formi, gledao sam ga protiv Gasqueta u Sidneyju, međutim po ovoj australskoj vrućini koja samo dodatno ubrzava teren servis Lopeza će odnijet prevagu po meni - 1.6 na Lopeza.

Tomić / Rufin - domaća nada balkanskih korijena bi trebala dobit uz publiku koja će ga nosit. 1.55 na Tomića je po meni poklon.

Blake / Clement - zajeban meč sigurno ali Blakeu je ova sezona zadnji vlak da dokaže da nije definitvno gotov. On ne smije zakazat jednostavno na ovom AO. 1.45 na Blakea.

Slazem se za malog Tomica i Blakea(moze se naci i po 1,55 u nekim kladionicama), a lopez mi je uvijek bio nepouzdan, bas ga izbjegavam igrati....
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!