Jel prošo listić, bob?
Nisam siguran dal je Karlo ušo u over, ostalo znam da je ušlo
Inače, meni je na kladionici se u 2010. dogodio totalan raspad. To koliko je tu bilo loše sreće i crnih serija teško je uopće i zamisliti.
Highlightsi: jako važan bet (da vratim velik dio gubitaka), na Nadala protiv Davydenka u Dohi, svi ste vidjeli kako je to završilo. Što je sve uspio propustiti Rafa. Grozno

Jako važan bet broj dva: clement protiv Isnera, imao meč loptu, Isner bacio volej cm iznad mreže, a onda ubio u TBu trećeg

Highlight broj tri: opet važan bet, Nadal protiv Murraya. Sve što je Rafa uspio sjebati u prvom setu je NESTVARNO, a i u drugom je propustio break.
Četvrti ružan pušing: u nedjelju, dan prije početka AO, u Lutriji vidim veliku grešku:
hendikep u meču Mayer-Lacko postavljen je pogrešno, sa +5.5 na Mayera. Odjurio, uplati četiri znamenke, i čekao dva dana da vidim nevjerojatan, za mene skroz nevjerojatan rasplet, da je Lukaš Lacko onako očistio Lea Mayera ne dopustivši mu jednu jedinu break loptu!
Fenomenalan početak AOa...
A kako je godina počela, još je i dobra. Tamo negdje 2. ili 3. imao sam bet na tri undera u NBAu. Prvi je prošao, druga dva su završavala u isto vrijeme.
Dvije minute do kraja, na obje tekme imao sam još 15 koševa fore. DVIJE MINUTE.
Jedan under je uspio pasti, drugi je bio void, poludio sam i ušao u totalni tilt koji me, eto, još nije pustio.
Da ne kažem da sam danas nakrcao na Čilkana kod 6-3 1-0 30-00* po 2.00, smatrajući to nerealnim koeficijentom s obzirom na to što je Čilić radio od Murraya i da je to bio logičan nastavak onoga što mu je napravio na US Openu.
Naravno, isti tren dogodio se zaokret.
Dakle, s klađenjem ću se morati oprostiti za ovu godinu, jer s ovakim pričama neće ići dalje