http://www.zutaloptica.com
Veljača 09, 2012, 03:00:11 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Australian Open 3.dan  (Posjeta: 604 )
bob333
Full Member

« : Siječanj 19, 2010, 14:14:58 »

Prvi dan me iznevjerio L. Mayer, a drugi dan je sreca sto nisam nista stigao napisati na forumu, bilo je iznenadjenja.. Evo danas mi je ovo mozda i najljepsa ponuda do sada, izdvojio sam koeficijent 17,17:

Ljubicic - Golubev      1     1,55

Odlicna kvota na Ljubu koji je odmoran, imao je laksi trening u prvom kolu i kvalitetniji je i iskusniji od Golubeva.

Kubot - Giraldo         1      1,75

Ovo je odlicna ponuda na poljaka, koji me u 2010 slusao sto se tice kladionice i u singlu i u dublu. Neka ne zavara pobjeda Giralda u prvom kolu protiv favoriziranog protivnika, ovo je ipak njegov maksimum a Kubot ima puno bolji servis nego Robredo i tu ce napraviti razliku nad Giraldom.

Gonzalez - Ilhan(-8,5+)   h1    1,85

Ilhan u zivotu nije igrao mec sa teniserom ni pribliznih sposobnosti kao sto je Gonzo koji ce ga izresetati svojim forhendima i mislim da ce se Ilhan izgubiti u svoj toj buci koju ce napraviti cileanci. Znaci 3 puta 6-3 prolazi.

Murray - Gicquel(-7,5+)    h1    1,85

Za prvo kolo nisam bas bio siguran da ce Murray pokriti 9,5 protiv Andersona, ali nakon prikazanoga mijenjam misljenje. On hoce da odmah na startu posalje znak prvoj trojici koliko je spreman i opasan a Gicquel je dosta igrao prije AO-a a nije on bas u tim godinama da moze izdrzati sve te napore po vrucini. 6-3 6-3 6-4 prolazi.

Karlovic - Benneteau (-42,5+)  z2    1,85

Evo za kraj standardna kombinacija u Ivinim mecevima. Na srecu i Benneteau je teniser koji ima obicaj igrati duge meceve i dobro drzi svoj servis, pa mu tie breakovi nisu nepoznanica. Ovde su potrebna 4 seta a nije nemoguce da opet ivo ode i u svih 5, jer ce ovo biti jedan tvrd ujednacen mec sa malo breakova.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #1 : Siječanj 28, 2010, 17:32:15 »

Jel prošo listić, bob?
Nisam siguran dal je Karlo ušo u over, ostalo znam da je ušlo

Inače, meni je na kladionici se u 2010. dogodio totalan raspad. To koliko je tu bilo loše sreće i crnih serija teško je uopće i zamisliti.

Highlightsi: jako važan bet (da vratim velik dio gubitaka), na Nadala protiv Davydenka u Dohi, svi ste vidjeli kako je to završilo. Što je sve uspio propustiti Rafa. Grozno  Osramoćen

Jako važan bet broj dva: clement protiv Isnera, imao meč loptu, Isner bacio volej cm iznad mreže, a onda ubio u TBu trećeg Tužan

Highlight broj tri: opet važan bet, Nadal protiv Murraya. Sve što je Rafa uspio sjebati u prvom setu je NESTVARNO, a i u drugom je propustio break.

Četvrti ružan pušing: u nedjelju, dan prije početka AO, u Lutriji vidim veliku grešku:
hendikep u meču Mayer-Lacko postavljen je pogrešno, sa +5.5 na Mayera. Odjurio, uplati četiri znamenke, i čekao dva dana da vidim nevjerojatan, za mene skroz nevjerojatan rasplet, da je Lukaš Lacko onako očistio Lea Mayera ne dopustivši mu jednu jedinu break loptu!

Fenomenalan početak AOa...

A kako je godina počela, još je i dobra. Tamo negdje 2. ili 3. imao sam bet na tri undera u NBAu. Prvi je prošao, druga dva su završavala u isto vrijeme.
Dvije minute do kraja, na obje tekme imao sam još 15 koševa fore. DVIJE MINUTE.

Jedan under  je uspio pasti, drugi je bio void, poludio sam i ušao u totalni tilt koji me, eto, još nije pustio.

Da ne kažem da sam danas nakrcao na Čilkana kod 6-3 1-0 30-00* po 2.00, smatrajući to nerealnim koeficijentom s obzirom na to što je Čilić radio od Murraya i da je to bio logičan  nastavak onoga što mu je napravio na US Openu.

Naravno, isti tren dogodio se zaokret.

Dakle, s klađenjem ću se morati oprostiti za ovu godinu, jer s ovakim pričama neće ići dalje Smješko
Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #2 : Siječanj 29, 2010, 12:23:50 »

Jel prošo listić, bob?
Nisam siguran dal je Karlo ušo u over, ostalo znam da je ušlo

Inače, meni je na kladionici se u 2010. dogodio totalan raspad. To koliko je tu bilo loše sreće i crnih serija teško je uopće i zamisliti.

Highlightsi: jako važan bet (da vratim velik dio gubitaka), na Nadala protiv Davydenka u Dohi, svi ste vidjeli kako je to završilo. Što je sve uspio propustiti Rafa. Grozno  Osramoćen

Jako važan bet broj dva: clement protiv Isnera, imao meč loptu, Isner bacio volej cm iznad mreže, a onda ubio u TBu trećeg Tužan

Highlight broj tri: opet važan bet, Nadal protiv Murraya. Sve što je Rafa uspio sjebati u prvom setu je NESTVARNO, a i u drugom je propustio break.

Četvrti ružan pušing: u nedjelju, dan prije početka AO, u Lutriji vidim veliku grešku:
hendikep u meču Mayer-Lacko postavljen je pogrešno, sa +5.5 na Mayera. Odjurio, uplati četiri znamenke, i čekao dva dana da vidim nevjerojatan, za mene skroz nevjerojatan rasplet, da je Lukaš Lacko onako očistio Lea Mayera ne dopustivši mu jednu jedinu break loptu!

Fenomenalan početak AOa...

A kako je godina počela, još je i dobra. Tamo negdje 2. ili 3. imao sam bet na tri undera u NBAu. Prvi je prošao, druga dva su završavala u isto vrijeme.
Dvije minute do kraja, na obje tekme imao sam još 15 koševa fore. DVIJE MINUTE.

Jedan under  je uspio pasti, drugi je bio void, poludio sam i ušao u totalni tilt koji me, eto, još nije pustio.

Da ne kažem da sam danas nakrcao na Čilkana kod 6-3 1-0 30-00* po 2.00, smatrajući to nerealnim koeficijentom s obzirom na to što je Čilić radio od Murraya i da je to bio logičan  nastavak onoga što mu je napravio na US Openu.

Naravno, isti tren dogodio se zaokret.

Dakle, s klađenjem ću se morati oprostiti za ovu godinu, jer s ovakim pričama neće ići dalje Smješko

Ouuu opasan peh te drma.. Nisam prosao listic, Karlo je bio under sto je bilo onako nevjerovatno pomalo. Meni se simpatican peh dogodio u finalu dohe. Pripremio sam finu sumu da stavim na Davidenka protiv Nadala, na Inter(ne znam s kim) i Romu protiv Chieva- sve skupa koef 4,5. Medjutim prijatelj mi sveze suhu sto bi se reklo i ne uplatim Tužan a na mayeru sam i ja padao, mislim da sam to pisao u drugoj temi...uglavnom jedan dobitak u 2010-oj i nije bas za pohvalu.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!