http://www.zutaloptica.com
Svibanj 19, 2012, 13:30:58 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Wimbledon četvrtfinale  (Posjeta: 454 )
bob333
Full Member

« : Srpanj 01, 2009, 10:35:22 »

Nakon sto me Schiavone lijepo srusila prije 2 dana, jucer sam napravio pauzu i pustio zene nek igraju s mirom bez mojih uplata. A posto danas imamo samo 4 meca u ponudi red je loviti dobar koeficijent a staviti nesto manje love, pa sta bude.

Đoković - Haas           2     @2,8

Novak je najtezi posao imao u prvom kolu protiv Benneteaua, dok je Haas imao dosta teze meceve do dolaska u cetvrtfinale. Ovo sam rekao i nakon Cilica, a prije Andreeva - Haas je jako samouvjeren i u sjajnoj formi. Uprilog tome ide i njihov zadnji mec u Halleu, koji ne mora nista da znaci ali mislim da u glavama tenisaca itekako znaci. Nole ce morati da igra nesto agresivnije jer zna ako prepusti igru Haasu to ce biti repriza Hallea. A to povlaci veliki broj gresaka... Plus Tommy je prvi put u cetvrtfinalu Wimbledona, zaista nema sta izgubiti. Do sada sam 2 puta prolazio Haasa(Cilic, Andreev) jer zaista mislim da ima igru za velike stvari ovde, nadam se da me ni danas nece iznevjeriti. Smješko

Federer - Karlovic(-39,5+)      z2    @1,9

Za ovakav rasplet dovoljno je da Ivo uzme bar jedan set, a ako ga uzme ko zna kako ce to zavrsiti, ali svakako mislim da ce ovde biti bas guravo sa velikom vjerovatnocom 5 setova.

Murray - Ferrero                 r 3-1       @3,7

Za razliku od kolege Seekera, koji je ubijedjen da ce Murray reprizirati pobjedu iz Queensa, mislim da ce ovaj put Andiju biti puno teze. Ova trava odgovara Ferreru, a i sam je izjavio kako se sjajno osjeca i da je pun samopouzdanja- na kraju krajeva nema sta izgubiti u ovom mecu. Mislim da ce u kombinaciji sa svojim iskustvom uspjeti uzeti set Murrayu.

Roddick - Hewitt              1       @1,5

Eh ovo je cisti predosjecaj. Mada sad svi pricaju da ce Lleyton vratiti Rodu za poraz u Queensu i da sjajno igra mislim da ce Roddick ipak pregurati i ovu, do sada najtezu prepreku. Daleko od toga da je Berdych bio sitna riba ali ga je Roddick sjajnom igrom poslao kuci. Hewitt nece imati ni slican mec kao protiv stepaneka, koji se nakon 3 seta smorio ko foka, Roddick moze trcati i puno je strpljiviji. Ako bude dolazilo do tie breakova opet prednost dajem Roddicku.

Evo malo sam kopao i po ovim challengerima pa izvukoh i tu jedan mec:

O. Hernandez - Hrbaty            1        @1,5

Nema sretnijeg od Oscara sto se vratio na svoju sljakicu i zaboravio odvratnu brzu travu. Mislim da ce bas taj faktor srece biti kljucni i da se nece Oscar zadovoljiti igranjem drugog kola u Braunschweigu.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!