|
bob333
|
 |
« : Lipanj 22, 2009, 11:10:52 » |
|
Federer - Y.H.Lu(+10,5) 2 @1,8
Lu bi po ovoj racunici trebao osvojiti 8 gemova u (najvjerovatnije) 3 seta. Znaci 6-3 6-3 6-2 mu je dovoljno. Uzmemo li u obzir da se Fedex jos ''prazni'' od RG-a i da nema obicaj kao Nadal da melje vec u prvim kolima, mislim da je ovo jedan lijep ulov.
Bolelli - Koellerer(+8,5) 2 @1,8
Simone Bolelli je talentovan igrac, igrac sa lijepim osnovnim udarcima-posebno forehandom. Servis mu nije jaca strana u igri, kao ni igra na mrezi. To je klasican baseliner koji cesto igra i 2-3 metra iza osnovne linije. Takva igra na wimbledonu ne pali. Ne kazem da nece proci prvo kolo i ludog Austrijanca, ali mislim da ce biti guravo jer Koelerreru nije strana igra na mrezi, a teniser je u krajnju ruku cudan i ako ga krene mogao bi i uzeti set ili dva Boleliju.
Djokovic - Benneteau(+7,5) 2 @1,8
Djokovic ne moze biti zadovoljan protivnikom u 1. kolu nikako. Sam Djokovic nije prikazao neku igru na travi u Halleu-mucio se pomalo u svakom mecu, od Serre bi izgubio da je Serra stabilniji i onda mu je dohakao Tommy Haas. Ali zanemarimo te slabe partije Noleta i okrenimo se Julianu Benneteau. Momak ima strasan prvi servis i nerijetko igra servis volej-posebno na travi. Na proslom turniru izbacio je Youzhniya koji je u solidnoj formi. Forhend udara snazno i mislim da u ovom mecu nece biti puno breakova i moguce je da gledamo bar jedan tie-break. Sve u svemu mislim da Djokovic nece proci glatko, mogao bi i izgubiti set.
Karlovic - Lacko(+5,5) 2 @1,7
Dosta se vec pisalo na Zutoj Loptici o ovome mecu i kako Ivi nece biti nimalo lako i s tim se slazem u potpunosti. Ne znam kad je Karlovic na Grand slamovima igrao mec bez barem jednog tie-breaka. Sto se tice Lackovog servisa on je solidan a i mali je prosao kvalifikacije i nabrijan je. Ko god bude osvajao setove tu ce odlucivati MAKSIMALNO jedan break, a uzmemo li u obzir da ni pobjeda Lacka ne bi bila prevelika senzacija sve te opcije pokriva ova dvica na hendikepu.
Mahut - Vliegen 1 @1,3
Ko iole prati tenis zan ko je Nicolas Mahut, momak koji zivi za mjesec dana u ATP kalendaru koji pokazuje GRASS. Znaci jedan od rijetkih servis-volej igraca specijalista za travu, igrao je i finala Queensa, a na Wimbledonu redovno prolazi prve prepreke. Vliegen s druge strane nema igru kojom bi ugrozio Mahuta na mrezi. Igra previse slice a Mahut ce te spore loptice pretvarati u vinere iz voleja i poluvoleja. Po meni sjajan koeficijent za relativno siguran par.
Dancevic - Darcis 1 @1,6
Belgijanci nisu imali srece u zrijebu jer u prvom kolu oba Belgijanca imaju za protivnike sjajne servere i volej igrace. Doduse Dancevic nema tako dobar volej kao Mahut ali zato ima razoran forehand i nakon servisa mozda nece odmah izaci na mrezu vec nakon prvog forehanda, ako ga uopce bude potrebe za to. Darcis nema dobrih rezultata vec dugo vremena, dok je Frank igrao finale Eastbourna prije par dana. Znam mnogi ce reci da se istrosio i da nece moci nista na Wimbledonu, ali mislim da mu Darcis nece predstavljati vecu prepreku. Dancevic je u zadnjih 5 godina odigrao preko 60 meceva na travi i u svakoj godini ima pozitivan omjer, osim u 2005-oj ja mislim. Koeficijent je isuvise dobar da se ne bi odigralo.
Querrey - Ljubicic 1 @1,7
Da ljubo nije ozlijedio nogu u Eastbournu, i da to nisam gledao uzivo, ovde bih igrao over gemova. Ovako mislim da su na Querreya, momka strasnog servisa i forhenda(klasicni Amer), postavili sjajnu kvotu koja se ne propusta. Tesko ce Ljubo izdrzati 4 ili 5 setova i zdrav a kamoli ozlijedjen. Ne igrajte navijacki, igrajte rezonski 
Tipsarevic - Hernych 1 @1,2
Jan Hernych je na zadnjih 7 turnira mislim ispadao u prvom kolu. Prije svega on je sljaker i voli igrati na zemlji, a ova trava odgovara tipsi tako da ne bi trebalo biti problema. Jos se sjecam kako je dobio Gonzaleza na wimbledonu, naravno nije sada u nekoj formi, izgubio je od Garcie lopeza iznenadjujuce ali voli velike turnire i dobija danas Hernycha.
Sela - S. Gonzalez 1 @1,5
Jako dobar koeficijent. Sela pokazuje rast forme na travi, a i opcenito igra puno vise turnira od Gonzalesa koji vecinom igra challengere u J. Americi, iskljucivo na sljaci. Kad se sve sabere na Selinoj strani su kvalitet, iskustvo, podloga i forma.
Cilic - A.Martin(+9,5) 2 1,85
Slicno kao s Federerom. Koliko god Martin bio ocajan na brzim podlogama ipak se igra 3 seta najmanje. Bice uspona i padova u Cilinoj igri, a i ne mislim da ce se sada puno trositi za teze meceve koji slijede. Ako u jednom setu dodje do 4 a druga dva do 3 prolazi ova kombinacija, koja je ipak za malo hrabrije. 
Kohlschreiber - Serra(+6,5) 2 @1,9
Od svih dvica na hendikepu sto sam ovde stavio ovo je najjaci koeficijent. Zato sam jedva docekao da ovo odigram. Serra nije los igrac, ne igra pretjerano atraktivno ali i ne grijesi puno(losija verzija Robreda moglo bi se reci, s tim da je bolji na mrezi od Tommija). A znamo sta se desilo Kohlschreiberu od Robreda na RG-u kada je najvise ocekivao(nakon pobjede nad Noletom). Meni se licno svidja Kohlijev tenis, igra ofenzivno, ima lijep jednorucni backhand i razoran forehand, ali ocekivati je i dosta gresaka u 2 ili 3 sata igre sto daje Serri priliku. Mialim da bi ovo moglo otici i cak u 5 setova, u 4 gotovo sigurno.
Eto toliko od mene za 1.dan vi pisite sta mislite o ovome. Pozdrav!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lleyton
Newbie
|
 |
« Odgovor #1 : Lipanj 22, 2009, 20:43:18 » |
|
Pola ovih parova san danas odigra...jbt. ne mogu virovat da neko isto razmišlja ka i ja.. Zajeba me hendikep na Federera 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #2 : Lipanj 22, 2009, 20:52:46 » |
|
kako mislis pao na hendikepu na Federera? si igrao keca? a jos ne mogu doci sebi od Mahuta i Dancevica... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lleyton
Newbie
|
 |
« Odgovor #3 : Lipanj 22, 2009, 20:58:51 » |
|
kako mislis pao na hendikepu na Federera? si igrao keca? a jos ne mogu doci sebi od Mahuta i Dancevica...  Igra san Federer-Lu(+10,5) hendikep više (2), u gemovima su na kraju ostali 19:10... :-(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #4 : Lipanj 22, 2009, 21:11:42 » |
|
kako mislis pao na hendikepu na Federera? si igrao keca? a jos ne mogu doci sebi od Mahuta i Dancevica...  Igra san Federer-Lu(+10,5) hendikep više (2), u gemovima su na kraju ostali 19:10... :-( pa prosao si to...odgovarao ti je poraz Lua do 10 gemova razlike..a bilo je 9  ne znam ja sam malo zbinjen mozda nisam dobro shvatio na koga si zapravo igrao:D al ja sam igrao 2 hendikep i prosao taj par(barem je tako u mojoj kladionici) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Žuta Loptica - Forum
|
 |
« Odgovor #4 : Lipanj 22, 2009, 21:11:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lleyton
Newbie
|
 |
« Odgovor #5 : Lipanj 22, 2009, 22:00:14 » |
|
Nisam prošao jer u Germaniji gdje se kladim igra se na sistem koliko ća biti razlika gemova, jer npr. par Sela- Gonzalez(1,5+) ispada da je za dobit ovo dovoljo da su ostali recimo 6-2,6-0,6-0 da bi odbio...jesi li razumio? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #6 : Lipanj 22, 2009, 22:10:11 » |
|
Nisam prošao jer u Germaniji gdje se kladim igra se na sistem koliko ća biti razlika gemova, jer npr. par Sela- Gonzalez(1,5+) ispada da je za dobit ovo dovoljo da su ostali recimo 6-2,6-0,6-0 da bi odbio...jesi li razumio?  ma ipak ti to provjeri ako ti je samo to ostalo:) stavicu i sutra ako stignem neke parove stavi i ti pa cemo nesto ispuniti;) pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lleyton
Newbie
|
 |
« Odgovor #7 : Lipanj 23, 2009, 09:40:15 » |
|
Evo jedan par za danas koji bi triba proč...
Becker- Karanušić @1 1,30->1,35 Što reči, pobjeda Karanušića bi bilo veliko iznenađenje, a koeficijent nije loš. Becker je u solidnoj forumi, nedavno osvojio Hertogenboschu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kuzma
|
 |
« Odgovor #8 : Lipanj 23, 2009, 09:44:58 » |
|
ja bacio dvicu na Karu bas zato jer je ovaj osvojio turnir,a i mogo bi Kara probit led napokon ko i Karlovic
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #9 : Lipanj 23, 2009, 10:31:59 » |
|
I ja mislim da ce Becker proci, mada su jucer redom gubili svi koji su imali dobru sedmicu ranije.
Meni je danas super koef na Safina- 1,45 do 1,5 protiv Levina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|