http://www.zutaloptica.com
Veljača 09, 2012, 03:07:40 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Wimbledon dan 2. by Bob333  (Posjeta: 565 )
bob333
Full Member

« : Lipanj 23, 2009, 10:54:51 »

Eh nakon jucerasnjeg zaletanja(Mahut, Dancevic) i jos jednog dokaza da je trava sve samo ne brza, danas igram opreznije Smješko

Safin - Levine     1      @1,5

Po meni pravi kolac ovaj koeficijent. Koliko god bio psiha Safin je 3 puta kvalitetniji igrac od Jessie Levine-a a i iskustvo na Grand slamovima je tu. Cisto sumnjam da ce nakon polufinala prosle godine ispasti u 1. kolu i to od Levinea.

Becker - Karanusic     1    @ 1,3

Za razliku od Dancevica, Wickmayer i drugih sto su imali dobre rezultate u zadnjoj sedmici, Becker formu dize posljednjih mjesec dana, dakle nije u pitanju samo jedna sedmica. Gledao sam ga u H-Boschu i sjajno ubacuje 1. servis, ima visok postotak sto je velika prednost na travi, ma koliko ona spora bila. S druge strane Karanusic, po meni, nije za velike domete i, mada je dosao iz kvalifikacija mislim da mu je ovo posljednji mec ove godine u Londonu.

P.H.Mathieu - F. Gil    1     @1,35

Mathieu je solidan teniser, ima dobar i forehand i backhand. Na ovom turniru solidno se snalazi(pokazao je to i kad je u 3. kolu izbacio Ljubu kad je ovaj bas bio u formi). Gil je pozitivno iznenadjenje iz Portugala, sjecamo se svi meca s Rafom u Miamiju mislim, kad ga je propisno namucio. Medjutim Gil nije nikada igrao na wimbledonu i nema puno meceva na travi. Na kraju krajeva i koeficijent pokazuje pravo stanje u ovom mecu.

L. Mayer - O. Hernandez    1    @1,3

Argentinac Mayer igrao je solidno pripreme na travi, dok je Hernandez izgubio od D. Ferrera u H-Boschu. A koliko je los Oscar na travi pokazuje samo jedna izjava komentatora Sportkluba kada su najavljivali mec Ferrer-Hernandez : ''Ja i moje kolege ovde jedva cekamo da Hernandez igra na travi da se kladimo protiv njega.''

Ferrer - Kim(+7,5)      2      @1,85

Nije David Ferrer igrac za travu, a nije ni u dobroj formi. Ovde bi moglo biti guravo s obzirom da Kim dobro servira i da mu nisu strani tie-breakovi(protiv Soderlinga na RG-u mislim da je igrao 3 komada). Znaci racun je jasan- nek jedan set udje u tie break a ostala dva nek izgubi 6-3 6-3 prolazim.

Murray - Kendrick(-28,5+)    z2      @1,85

Premalo su dali gemova uzimajuci u obzir da Murray igra protiv igraca koji tesko gubi servis 2 puta u setu. Dakle: 6-3 6-4 6-4 donosi prolaz na ovom paru. Ni tie-break nije iskljucen.   
Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #1 : Lipanj 23, 2009, 19:32:48 »

povlacim sve rijeci o safinu...mislim da ga upravo mrzim...ostalo sam sve prosao...ruski kloc Neodlučan
Evidentirano
Seeker
Newbie
*

« Odgovor #2 : Lipanj 23, 2009, 19:57:28 »

povlacim sve rijeci o safinu...mislim da ga upravo mrzim...ostalo sam sve prosao...ruski kloc Neodlučan
ma nismo mi krivi sto uvijek u njemu vidimo pobjednika, rijetko kad sam se mogao prisiliti igrat kontra njega iako cesto je dovoljno gurat lopticu.. lik je imao sve, kad se sjetim onog polufinala AO s federerom (federerom koji je tad bio na vrhuncu) i kako je igrao stvarno ti dodje ga zasamaras.. jbg odlucio se klaunirat, treba to iskoristit do kraja sezone i igrat na svakog jadnika kojeg susretne  Vrtim očima
Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #3 : Lipanj 23, 2009, 20:18:21 »

ma nismo mi krivi sto uvijek u njemu vidimo pobjednika, rijetko kad sam se mogao prisiliti igrat kontra njega iako cesto je dovoljno gurat lopticu.. lik je imao sve, kad se sjetim onog polufinala AO s federerom (federerom koji je tad bio na vrhuncu) i kako je igrao stvarno ti dodje ga zasamaras.. jbg odlucio se klaunirat, treba to iskoristit do kraja sezone i igrat na svakog jadnika kojeg susretne  Vrtim očima

al opet koliko sam se nervirao dok sam pratio ferrera i molio Boga da Kim uzme jos jedan gem i koliko sam se radovao kad je i to proslo, onda se vratim kuci s kafice onako lezerno upalim net jos da zaokruzim safina kad ono... :'(
al sto kazes treba igrati kontra njega pa sta bude bude, ako nista manje ce biti nerviranja
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #4 : Lipanj 23, 2009, 22:51:06 »

ma kakvi kontra, sad će proigrat konjina. nemoš s njim na zelenu granu. osim ako ga jednostavno zaobiđeš. i ja sam se nasanjkao na njemu, isto zbog koefa. jbg, Jesse Levine  Vrtim očima Vrtim očima
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #4 : Lipanj 23, 2009, 22:51:06 »

Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!