http://www.zutaloptica.com
Veljača 09, 2012, 02:46:23 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Wimbledon dan 4. by Bob333  (Posjeta: 366 )
bob333
Full Member

« : Lipanj 25, 2009, 10:56:02 »

Eh sto bi se reklo ''novi dan nova nafaka''. Danas je prilicno lijepa ponuda, moglo bi se nesto i podignuti. Smješko

Hanescu - Devilder        1       @1,3

Mucio se Hanescu protiv Navarra ali probio je led i prosao to 1 kolo tako da ce mu sada biti lakse, a s druge strane potpuno razlicit igrac od Navarra je Devilder i mislim da ce mu puno bolje lezati.

Berdych - Mathieu(+4,5)       2    @1,85

Eh ovde sam bio u dobroj dilemi da li odigrati ovaj hendikep ili cistu dvicu na Mathieua(@2,75). Po meni ovaj keficijent i postavljanje nekonstantnog Berdycha za izrazitog favorita nije bas realan. Mathieu je solidan teniser i ne bi me cudilo da ovde priredi ''iznenadjenje'', ako se to moze nazvati iznenadjenjem. U svakom slucaju ovaj hendikep mora pokriti.

Davydenko - Crivoi(+8,5)     2       @1,85

Na pocetku wimbledona gledao sam zrijeb i trazio ''gdje cu izbaciti'' Davydenka. Igrom slucaja relativno mu se zrijeb otvorio, a i sam Crivoi me iznenadio kad je dobio Phaua tako da mislim da ce Davydenko ipak proci i ovu prepreku. Medjutim proci ne znaci i unistiti. Davydenko sa svojim relativno slabijim servisom i sam je izlozen stalnoj opasnosti za break na podlozi koja mu ne lezi, tako da mislim da ce biti dosta breakova u ovom mecu ali nikako da ce sve napraviti Nikolay.

Melzer - B.Becker(-40,5+)     z2      @1,85

Zanimljiv ce ovo mec biti. Dva sjajna servera, jedan sa sjajnim forehandom, jedan sa sjajnim volejem. Sve to garantuje zabavu u najmanje 4 seta bez puno breakova.

Stepanek - Starace(-29,5+)    z2    @1,85

Radek Stepanek kada je u formi onda je bas u formi i moze pobijediti svakoga. A kada nije u nekoj sjajnoj formi, onda se zna i muciti protiv svakoga. Njegov stil igre na prvi pogled sjajno prolazi na travi, ali on nikada nije imao neke zapazene rezultate na ovoj podlozi, vecinu uspjeha biljezi na americkom tvrdom betonu. Starace bi mogao na ovoj nesto sporijoj travi pasirati stepaneka na mrezi cesce nego sto steps ocekuje. Na kraju mislim da ce Stepanek to dobiti ali u 4 seta.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!