|
bob333
|
 |
« : Lipanj 26, 2009, 11:18:33 » |
|
Vidim vrag je odnio salu, danas igram opasnije onako smekerski Robredo - Sela 2 @2,15
Mislim da je Tommy dosegao svoj limit na ovogodisnjem Wimbledonu, zaista ga je tesko zamisliti u 4 kolu Grand slama na travi. Ovaj put ''zadatak'' da ga izbaci ima Dudi Sela, Izraelac koji me ugodno iznenadio ovogodisnjom igrom na travi. Onako uvijek promatran iz sjene, nikad u centru pozornosti Sela je sposoban skinuti poneki veci skalp, danas ima tu priliku protiv Toomy Robreda. Haas - Cilic 1 @1,8
Otkrio je Marin svoje mane u mecu sa Querreyem, a Haas je i previse iskusan teniser da ih ne bi znao iskoristiti. Haas ima motiv da se vrati u svijetski vrh a u rukavu ima pregrst ovakvih meceva sa Grand slamova i ne mozemo ocekivati neku nervozu i velik broj Haasovih gresaka. Za razliku od Marina... Tsonga - Karlovic 2 @2,4
Ovaj mec je nezasluzeno postavljen na teren broj 1, jer mislim da publika u Londonu trazi da vidi upravo ono sto ce ovaj mec ponuditi - brze poene, bezbroj aseva, servis volej igru. U takvom raspletu situacije Ivo moze lako iznervirati Tsongu koji, ako dugo vremena ne napravi break moze puknuti i vrlo brzo izgubiti mec. Koeficijent je previse primamljiv da se ne proba. Bhupati/Knowles - Petzscner/Peya 1 @1,3
Iskustvo i kvalitet su na strani prvog dvojca. S obzirom da u parovima ne bude nekih velikih iznenadjenja ovaj koeficijent je sasvim solidan. Uz sve to Petzchner je jos uvijek u single zrijebu, nece mu ovo biti prioritet... Soares/Ullyett - Bogdanovic/Ward 1 @1,25
Britanska kombinacija i pored podrske koju ce imati nece moci nauditi iskusnim liscima Soaresu i Ullyettu. Soderling - Almagro 1 @1,15
Ovo je mali dodatak svacijem tiketu, tek onako da povecamo koeficijent - mislim da Almagro ovde zaista nema sanse, a plus je igrao 2 meca u 5 setova.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #1 : Lipanj 26, 2009, 21:24:32 » |
|
ako Haas sutra pukne Marina ja imam dobitni tiket 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #2 : Lipanj 26, 2009, 21:44:58 » |
|
svaka čast, ostavio si brdo dobitnih pickova
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #3 : Lipanj 26, 2009, 22:01:24 » |
|
zahvaljujem:) samo vidim nije bilo puno ulaza u ovaj topic - tesko da sam nekome ''pomogao''..al sutra odmorni Haas uzme dva gema Marinu i pomogoh sebi:P
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stativa
Newbie
|
 |
« Odgovor #4 : Lipanj 26, 2009, 22:27:31 » |
|
Ajmo iskusnija braco pomagajte,sutra kad se dignen da nadjen sta pametno napisano Ceka se haas za skoro pa 5-ero znamenkastu cifru,sta cinit. Kvote ce bit podjednake to je sigurno,1.85-1.85,sta mi je cinit ukurac Znan da se nema sta pametno za rec kod 6-6 u 5.setu ali opet... Tovar i covik su pametniji od samog covika  (bez ljutnje molim)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Žuta Loptica - Forum
|
 |
« Odgovor #4 : Lipanj 26, 2009, 22:27:31 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #5 : Lipanj 26, 2009, 22:43:13 » |
|
Ajmo iskusnija braco pomagajte,sutra kad se dignen da nadjen sta pametno napisano Ceka se haas za skoro pa 5-ero znamenkastu cifru,sta cinit. Kvote ce bit podjednake to je sigurno,1.85-1.85,sta mi je cinit ukurac Znan da se nema sta pametno za rec kod 6-6 u 5.setu ali opet... Tovar i covik su pametniji od samog covika  (bez ljutnje molim) pa koliko si ulozio?? ako ces igrati kontru odigraj na nesto malo love, ali ja ne bih nista dirao..Sto bi rekao Del Boy- Who dares wins;) al svakako dobro se naspavaj pa ujutro odluci! i sretno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #6 : Lipanj 27, 2009, 07:59:18 » |
|
zahvaljujem:) samo vidim nije bilo puno ulaza u ovaj topic - tesko da sam nekome ''pomogao''..al sutra odmorni Haas uzme dva gema Marinu i pomogoh sebi:P a jebiga, nema ulaza, nema interesa, nema sponzora, nema ničeg. inače, sve što vidite na stranici radi 1 čovjek, uz vrijednu pomoć gospodina Luke Kovačića u zadnjih tjedna dana i Saše Živka povremeno u prvih par mjeseci. Takav obujam posla dovodi do totalnog pregrijavanja i zasićenja i na rub bunila, a kad na sve to nemaš NI PREBITE KUNE profita, e onda ti nakon jednog vremena mora puknut film, naročito kad ti se počne kosit s privatnim životom. Tako da ponekad taj jedan čovjek napravi pogreške, što i nije čudno jer je 20 sati dnevno uz portal. Ali sve je očitije da nema smisla u ovoj državi ništa, tako da će propast i ovaj teniski pokušaj u zemlji gdje samo pušenje kurca i uvlačenje u šupčinu može proći ta osoba je dala sve od sebe, ali doslovno sve što ima u sebi, da napravi ovaj portal što boljim mjestom na svijetu, bilo je tu još puno toga dobrog za napravit ili napisat i poduzet, ali sam protiv svih se nemože. jebi ga. tako ti je to u hrvatskoj
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 27, 2009, 08:01:33 VolimPiti »
|
Evidentirano
|
|
|
|
nole
Newbie
najbolji
|
 |
« Odgovor #7 : Lipanj 27, 2009, 08:34:54 » |
|
ne znam bas za hassa pogledaj kako je poceo igrati prvi dio prvog seta kada ga je marin vodio 3-0 a onda se probudio vidit cemo danas kako ce krenit u tie-break
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
no.1
|
|
|
stativa
Newbie
|
 |
« Odgovor #8 : Lipanj 27, 2009, 09:15:46 » |
|
he who dares wins  Moja najdraza serija,ali svi znamo kako su braca zavrsavala u toj seriji,i kad su se obogatili propali su nakon sta je delboy odlucija ulagat u srednjoamericku burzu  ,kakvi kraljevi Vidin da je lutrija stavila na cilkana 2.05 bonus tip,brate ja se pokrivan,a i tebi bi preporucija haas je jucer katastrofalno krenija u susret,bojin se da bi moga tako i danas P.S.Nole care,bogati nema tiebreaka u wimbledonu u 5. setu,samo na u.s openu od svih gs-a
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #9 : Lipanj 27, 2009, 10:27:58 » |
|
he who dares wins  Moja najdraza serija,ali svi znamo kako su braca zavrsavala u toj seriji,i kad su se obogatili propali su nakon sta je delboy odlucija ulagat u srednjoamericku burzu  ,kakvi kraljevi Vidin da je lutrija stavila na cilkana 2.05 bonus tip,brate ja se pokrivan,a i tebi bi preporucija haas je jucer katastrofalno krenija u susret,bojin se da bi moga tako i danas P.S.Nole care,bogati nema tiebreaka u wimbledonu u 5. setu,samo na u.s openu od svih gs-a haha pa jesu oni uvijek propadali, ali u svrhu humora. ami smo ipak ozbiljni ljudi  Ma salim se danas sam vidio da je dobar koef na Cilica, pa se ti osiguraj svakako. Ja necu jer nisu tako velike pare u pitanju, a i dalje vjerujem u Haasa. U svakom slucaju dizes lovu;)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
nole
Newbie
najbolji
|
 |
« Odgovor #10 : Lipanj 27, 2009, 17:11:37 » |
|
eh skuzio sam da nema ali malo kasno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
no.1
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #11 : Lipanj 28, 2009, 00:28:49 » |
|
Stativa cestitam na dobitku i nadam se da nisi puno love danas stavljao na Cilica:)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
stativa
Newbie
|
 |
« Odgovor #12 : Lipanj 29, 2009, 09:38:20 » |
|
Zahvaljujen na cestitkama,da i mene sunce malo ogrije,ne volin ja ta pokrivanja,ali san mora stavit nesto na cilkana,samo za vratit ulog A tebi majstore svaka cast ozivija si totalno ovaj dio foruma,ma sta ovaj dio,cili forum  P.S Volim piti,di ste nasli covika 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #13 : Lipanj 29, 2009, 14:06:02 » |
|
Zahvaljujen na cestitkama,da i mene sunce malo ogrije,ne volin ja ta pokrivanja,ali san mora stavit nesto na cilkana,samo za vratit ulog A tebi majstore svaka cast ozivija si totalno ovaj dio foruma,ma sta ovaj dio,cili forum  P.S Volim piti,di ste nasli covika  Haha ma nisam ja nista ozivio, samo kontam lakse se konsultovati s nekim na sta pare stavljati, steta sto vise ljudi ne postavlja teme..al hvala an lijepim rijecima u svakom slucaju;)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|