Nakon sto mi se jucer ruka pozlatila red je da danas nastavimo taj niz
Berdych - Davydenko 1 @1,9
Pisao sam prekjucer kako cekam jaceg protivnika protiv Nikolaya da ga izbaci, jer nije ovo njegov turnir, mislim da mu je ovo 3. kolo jedan od boljih Wimbledona. Berdych me jako iznenadio protiv Mathieua, gdje sam ocekivao veliku borbu i eventualan prolaz Francuza. Definitivno s onom igrom trebao bi pasti i Davydenko, samo da Berdych odigra konstantno cijeli mec.
Simon - Hanescu 2 @2,0Slicna situacija kao s Davydenkom - Gilles Simon je jos losiji pick na Wimbledonu, u zadnje vrijeme uopste. Mikhail Youzhny ga je razmontirao u queensu, gubio je od svakojakih igraca na zadnjih 5-6 turnira. Sada kada dodje zavrsnica sezone, gdje je prosle godine sjajno igrao ako bude u ovakvoj foprmi mozemo ocekivati pad na ljestvici za dobrih 10-ak mjesta. Hanescu je nakon teskog meca u 1. kolu rutinski zaobisao Devildera, protiv simona ima sansu- visok je, solidan server, udara forehand prilicno ravno. Lijep koeficijent.
Wawrinka - J. Levine(+5,5) 1 @1,85
Levine ce jos dugo pamtiti mec sa Safinom jer ce mu to biti najveci sto ce ikada dobiti na travi. Kao sto je napisano u jednom tekstu na ZL-i gubio je zadnje meceve od Vassalla Arguella, Armitraja i slicnih.. Wawrinka je demolirao Schwanka, a ne vidim razloga sto to ne bi i ovde napravio sa Levineom. Pa po ovome break po setu bice dovoljan!
Murray - Troicki(-29,5+) z1 @1,85
Jel se sjeca neko Troickog protiv Muraya ne tako davno kada je mislim uzeo samo jedan gem? Jos jedan faktor sto ide u prilog ovom zbiru gemova je i izjava komentatora na Sportklubu za vrijeme turnira u Halleu protiv Kiefera kako Troicki ''do ove godine nije igrao vise od jednog meca na travi i da treba jos puno vjezbati za ovu podlogu''. To se vidjelo i protiv Gimeno Travera. Murray je naljutio javnost protiv Kendricka, tako da to nece ponoviti sada.
Kao dodatak vasem listicu koristiti
Hewitta protiv
Petzchnera ili
Roddicka protiv
Melzera(oba keca po @1,1)