http://www.zutaloptica.com
Veljača 09, 2012, 03:09:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Wimbledon dan 6. by Bob333  (Posjeta: 894 )
bob333
Full Member

« : Lipanj 27, 2009, 10:46:37 »

Nakon sto mi se jucer ruka pozlatila red je da danas nastavimo taj niz Jezik

Berdych - Davydenko         1       @1,9

Pisao sam prekjucer kako cekam jaceg protivnika protiv Nikolaya da ga izbaci, jer nije ovo njegov turnir, mislim da mu je ovo 3. kolo jedan od boljih Wimbledona. Berdych me jako iznenadio protiv Mathieua, gdje sam ocekivao veliku borbu i eventualan prolaz Francuza. Definitivno s onom igrom trebao bi pasti i Davydenko, samo da Berdych odigra konstantno cijeli mec.

Simon - Hanescu          2         @2,0

Slicna situacija kao s Davydenkom - Gilles Simon je jos losiji pick na Wimbledonu, u zadnje vrijeme uopste. Mikhail Youzhny ga je razmontirao u queensu, gubio je od svakojakih igraca na zadnjih 5-6 turnira. Sada kada dodje zavrsnica sezone, gdje je prosle godine sjajno igrao ako bude u ovakvoj foprmi mozemo ocekivati pad na ljestvici za dobrih 10-ak mjesta. Hanescu je nakon teskog meca u 1. kolu rutinski zaobisao Devildera, protiv simona ima sansu- visok je, solidan server, udara forehand prilicno ravno. Lijep koeficijent.

Wawrinka - J. Levine(+5,5)        1       @1,85

Levine ce jos dugo pamtiti mec sa Safinom jer ce mu to biti najveci sto ce ikada dobiti na travi. Kao sto je napisano u jednom tekstu na ZL-i gubio je zadnje meceve od Vassalla Arguella, Armitraja i slicnih.. Wawrinka je demolirao Schwanka, a ne vidim razloga sto to ne bi i ovde napravio sa Levineom. Pa po ovome break po setu bice dovoljan!

Murray - Troicki(-29,5+)            z1          @1,85

Jel se sjeca neko Troickog protiv Muraya ne tako davno kada je mislim uzeo samo jedan gem? Jos jedan faktor sto ide u prilog ovom zbiru gemova je i izjava komentatora na Sportklubu za vrijeme turnira u Halleu protiv Kiefera kako Troicki ''do ove godine nije igrao vise od jednog meca na travi i da treba jos puno vjezbati za ovu podlogu''. To se vidjelo i protiv Gimeno Travera. Murray je naljutio javnost protiv Kendricka, tako da to nece ponoviti sada.

Kao dodatak vasem listicu koristiti Hewitta protiv Petzchnera ili Roddicka protiv Melzera(oba keca po @1,1)
Evidentirano
kuzma
Full Member

« Odgovor #1 : Lipanj 27, 2009, 12:09:14 »

meni se hanescu cini nekako najsigurniji,a Berdych bi trebao napokon dobiti prema zakonu velikih brojki i jos k tome je medju najboljim igracima na travi
Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #2 : Lipanj 27, 2009, 14:05:32 »

meni se hanescu cini nekako najsigurniji,a Berdych bi trebao napokon dobiti prema zakonu velikih brojki i jos k tome je medju najboljim igracima na travi
evo Berdych zavrsio s Davydenkom, Hewitt vodi, za sada zadovoljan:D
Evidentirano
nole
Newbie
*

najbolji

« Odgovor #3 : Lipanj 27, 2009, 17:13:34 »

a evo poceo muzza a simon ima 1-0 u setovima i 6-5 sad cemo vidjeti
Evidentirano

no.1
nole
Newbie
*

najbolji

« Odgovor #4 : Lipanj 27, 2009, 19:17:49 »

simon dobio rumunja a troja izgubio od muzze ajde drzao se prva cetiri gema dok nije poceo terati svoj wide servis onda ga ovaj ubio dok je pokusavao pogoditi uz crtu koja djeli servis polja muzza se nije ni primirisao breaku.a jankovic izpala hewwit prosao kao ivanovic, wozniacki, roddick isto ali se dosta namucio sa melzerom u 4 seta
Evidentirano

no.1
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #4 : Lipanj 27, 2009, 19:17:49 »

Evidentirano
Lleyton
Newbie
*

« Odgovor #5 : Lipanj 27, 2009, 22:41:17 »

Opet sve pogodio, svaka čast, sutra prepisujem tiket Namigujem

btw. kakva je ono slika Federera  Cerim se
http://www.zutaloptica.com/igraci/27/Federer-Roger
Evidentirano

bob333
Full Member

« Odgovor #6 : Lipanj 28, 2009, 00:27:25 »

ah da sam sve bio bih bogat covjek:) nisam simon - hanescu...izgubi rumunj glatko:(
a za sliku ne znam jel se neko igrao s njom u photoshopu al je beton haha kako je se stidi ako je uistinu prava Smješko
Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #7 : Lipanj 28, 2009, 00:35:05 »

simon dobio rumunja a troja izgubio od muzze ajde drzao se prva cetiri gema dok nije poceo terati svoj wide servis onda ga ovaj ubio dok je pokusavao pogoditi uz crtu koja djeli servis polja muzza se nije ni primirisao breaku.a jankovic izpala hewwit prosao kao ivanovic, wozniacki, roddick isto ali se dosta namucio sa melzerom u 4 seta
ma ne volim ja bas igrati na zene a ostalo je manje vise bilo bez iznenadjenja osim mozda Gonzaleza i barem meni Simona
Evidentirano
Lleyton
Newbie
*

« Odgovor #8 : Lipanj 28, 2009, 09:45:37 »

ah da sam sve bio bih bogat covjek:) nisam simon - hanescu...izgubi rumunj glatko:(
a za sliku ne znam jel se neko igrao s njom u photoshopu al je beton haha kako je se stidi ako je uistinu prava Smješko

A ja bio uvjeren da si igrao na Simona... Vrtim očima
Evidentirano

nole
Newbie
*

najbolji

« Odgovor #9 : Lipanj 28, 2009, 11:32:04 »

mah ode tiket zbog jankovic a simon ko simon bolje ga nemoj ubacit na tiket nego igrat protiv njega mislim da je u katastrofa formi ali kada ima dan moze skoro svakoga pobjediti prva dva seta su jos bila izjedncacena a onda je odero rumunja u zadnjem vidio sam da je vodio 4-0 pa nisam ni gledao dalje
« Zadnja izmjena: Lipanj 28, 2009, 11:34:12 nole » Evidentirano

no.1
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!