http://www.zutaloptica.com
Veljača 09, 2012, 02:49:01 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Wimbledon dan 8. by Bob333  (Posjeta: 1320 )
bob333
Full Member

« : Lipanj 28, 2009, 12:38:05 »

Mada je danas pauza na Wimbledonu odlucio sam danas uplatiti za sutra zbog malih dodataka iz fudbala( JAR - Spanjolska 2  @1,7 i Brazil-Usa 1  @1,4)

Karlovic - Verdasco          1       @1,8

Sta reci za servis Ive Karlovica na ovogodisnjem Wimbledonu? Verdasco sigurno nece imati sta reci, isto kao sto nije imao ni Tsonga. Spanac je i ovako premasio moja ocekivanja na Wimbledonu, ali nije bas da je imao neki tezak raspored. Ivo ce cesto izlaziti na mrezu na blagi drugi servis Verdasca(nije mu ni prvi nego Bozje davanje) popularnim chip&charge-om i tu leze velike sanse Ive da uzme break. Mislim da ce Verdasco izgledati jos nemocnije od Tsonge na terenu jer ce jednostavno izgubiti vjeru u sebe kad shvati da ne moze vratiti servis a kamoli napraviti break.

Haas - Andreev               1        @1,35

Tommy ce na krilima pobjede protiv Cilica biti jako naelektrisan jer shvaca da mu se otvorio put do cetvrtfinala, a tamo bi ga eventualno cekao Djokovic kojeg je dobio glatko u Halleu. Tako da ce Haas uprijeti svom snagom protiv Rusa kojem puno vise odgovaraju sporije podloge(skoro cijeli zivot proveo u Valenciji na zemljanim terenima). Andreev ce se cesto izvlaciti na forehand i igrati inside-out a to ce Haas sjajno kontrirati svojom backhand paralelom.

Moodie/Norman - Andreev/Korolev     1      @1,45

Zar zaista mislite da ce Andreev biti fokusiran na mec parova, svejedno da li se igrao prije meca s Haasom ili poslije meca s Haasom? Moodie i Norman vrlo su cvrsta dubl kombinacija a Rusi su ipak klasicni singl igraci i nece uspjeti parirati starim liscima.

Razzano - Schiavone       1          @1,65

Mada sam vec otkrio da ne volim igrati zene na kladionici, ovde sam napravio presedan. Gledao sam Virginiu Razzano na pripremama za Wimbledon i ima cura igru za travu- solidan servis, snazne osnovne udarce a i na mrezi se dobro snalazi. Francesca Schiavone je vec napravila nekoliko iznenadjenja i ne vjerujem da ce moci i preko Virginije koja je u sjajnoj formi.

Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #1 : Lipanj 28, 2009, 12:52:20 »

Sta reci za servis Ive Karlovica na ovogodisnjem Wimbledonu? Verdasco sigurno nece imati sta reci, isto kao sto nije imao ni Tsonga. Spanac je i ovako premasio moja ocekivanja na Wimbledonu, ali nije bas da je imao neki tezak raspored. Ivo ce cesto izlaziti na mrezu na blagi drugi servis Verdasca(nije mu ni prvi nego Bozje davanje) popularnim chip&charge-om i tu leze velike sanse Ive da uzme break. Mislim da ce Verdasco izgledati jos nemocnije od Tsonge na terenu jer ce jednostavno izgubiti vjeru u sebe kad shvati da ne moze vratiti servis a kamoli napraviti break.
Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran
ja iskreno nisam očekivao više od 1.50 na karlovića!! ovo je bolesnoća od koeficijenta
Evidentirano
nole
Newbie
*

najbolji

« Odgovor #2 : Lipanj 28, 2009, 13:08:46 »

Karlovic - Verdasco 1
Ovdje Karlovic ce vjerovatno dobiti mec opet sa svojim ubojitim servisom, iako sam procitao u nekim novinama da je Verdasco rekao da ce pokusati ostati miran poslje aseva Karlovica koji cemo nadam se dolaziti u serijama ako mu Karlo zabije 2-3 asa zaredom ovaj ce se ubiti tamo na terenu.

Haas - Andreev 1
Tommy ide dalje.Andreev ne igra nesto posebno dobro i Haas bi ga mogao izluditi svojim bekendom i slice bekendom koje ce morati Andreev napasti.A ako jih je i Marin promasivao koji je kvalitetniji od Andreeva onda ce to vjerovatno i rus pobacati van.

Razzano - Schiavone 1
Razzano je prosli tjedan bila u finalu turina negjde u engleskoj(zaboravio gdje Cerim se).Ali tamo ju je kvalitetnija Wozniacki dobila. Svejedno Schiavone joj ne bi trebala raditi probleme.

V. Williams - Ivanovic 2
Ivanovic ne pokazuje nista posebno u ovom Wimbledonu i Williams je u boljoj formi. Ali Ivanovic je ispala iz top 10 i ovdje bi mogla traziti ponovni ulazak u njega
Evidentirano

no.1
bob333
Full Member

« Odgovor #3 : Lipanj 28, 2009, 13:59:30 »

Karlovic - Verdasco 1
Ovdje Karlovic ce vjerovatno dobiti mec opet sa svojim ubojitim servisom, iako sam procitao u nekim novinama da je Verdasco rekao da ce pokusati ostati miran poslje aseva Karlovica koji cemo nadam se dolaziti u serijama ako mu Karlo zabije 2-3 asa zaredom ovaj ce se ubiti tamo na terenu.

Haas - Andreev 1
Tommy ide dalje.Andreev ne igra nesto posebno dobro i Haas bi ga mogao izluditi svojim bekendom i slice bekendom koje ce morati Andreev napasti.A ako jih je i Marin promasivao koji je kvalitetniji od Andreeva onda ce to vjerovatno i rus pobacati van.

Razzano - Schiavone 1
Razzano je prosli tjedan bila u finalu turina negjde u engleskoj(zaboravio gdje Cerim se).Ali tamo ju je kvalitetnija Wozniacki dobila. Svejedno Schiavone joj ne bi trebala raditi probleme.

V. Williams - Ivanovic 2
Ivanovic ne pokazuje nista posebno u ovom Wimbledonu i Williams je u boljoj formi. Ali Ivanovic je ispala iz top 10 i ovdje bi mogla traziti ponovni ulazak u njega
auu ne bih smio staviti ni kliker na Ivanovic protiv Williams. nema ona igru protiv Venus ili Serene na travi.Mislim da ustvari niko nema, a Ivanovic se mucila i protiv slabijih teniserki ovde. Ne bih ti to preporucio, a ako vec odigras ne ulazi mnogo  Smješko
Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #4 : Lipanj 28, 2009, 14:01:57 »

Šokiran Šokiran Šokiran Šokiran
ja iskreno nisam očekivao više od 1.50 na karlovića!! ovo je bolesnoća od koeficijenta
vjerovao ili ne cak 1,85 sam nasao u BETlive na supertipu Smješko mozda do sutra smanje al ja vec uplatio
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #4 : Lipanj 28, 2009, 14:01:57 »

Evidentirano
kuzma
Full Member

« Odgovor #5 : Lipanj 28, 2009, 14:10:34 »

ma nije ni haas toliko siguran za tu kvotu
Evidentirano
kuzma
Full Member

« Odgovor #6 : Lipanj 28, 2009, 14:16:46 »

berdych-roddick >>koljaza i to kakva ja cu probat na ceha bit ce dobra kvota
hewitt-stepanek >>nekakav over ili kontrahendikep,nece ga hewitt razbit
simon-ferrero>> ferrero stvarno ugodno iznenadjuje na travi,u quensu isto solidam,znaci trava lezi
federer-soderling Š? jel ima ko ideju?
Evidentirano
nole
Newbie
*

najbolji

« Odgovor #7 : Lipanj 28, 2009, 14:20:08 »

razmislit ce jos za ivanovic imas po jednoj strani pravo nisam je pratio uzivo ali vidio jucer u rezultatima 2-0 pa pomislio. Ali kad ovako pogledas i mogla bi ona nesto sama iznenadjenja jucer kod zenski ispala jankonic ispala i kuznja ali vidit cemo jos.

Federer - Soderling
Feđa dobija to ovaj dosta kasni u udarcima i ne pravi poene kako jih je pravio u RG-u. Dok Fed kolje i opet ima ono potrebno samopouzdanje to se vidi kada promasi udarac pa se ljuti cak iako ga je najteze izvesti tu se vidi njego samopouzdanje
Evidentirano

no.1
bob333
Full Member

« Odgovor #8 : Lipanj 28, 2009, 14:58:16 »

berdych-roddick >>koljaza i to kakva ja cu probat na ceha bit ce dobra kvota
hewitt-stepanek >>nekakav over ili kontrahendikep,nece ga hewitt razbit
simon-ferrero>> ferrero stvarno ugodno iznenadjuje na travi,u quensu isto solidam,znaci trava lezi
federer-soderling Š? jel ima ko ideju?
federer soderling mozda igrati prvi set over 9,5...Robin do sada sve prve setove igrao 7-6 ili 7-5, a ako on bude prvi servirao onda i jedan break to pokriva.
Evidentirano
Seeker
Newbie
*

« Odgovor #9 : Lipanj 29, 2009, 01:21:27 »

soderling se zalio na zelucane tegobe, mozda sere ali mene je odvukao od overa  Vrtim očima
Evidentirano
kuzma
Full Member

« Odgovor #10 : Lipanj 29, 2009, 06:42:31 »

haas-adreev>>2 >>ovdje ciljam na iznenadenje,ne znam kad je haas zaredao ovako dobar rezultat zadnji put,imao je puno teskih meceva,a s obzirom da je vec po malo veteran,mislim da bi mogao izgubiti ako mec ode u egal,provlacio se protiv mayera(RG),kolcshreibera,cilica itd. mogla bi mu i sreca okrenut ledja

Federer-Soderling>>posto nisam gledao soderlinga na wimbledonu,nisam znao sta odigrat,al kad je nole napomenuo da mu udarce kasne i ne pale kao na RG sinulo mi je.kad sam ga gledo na RG koliko on nategne onu ruku nazad kod forehanda,mislim da se i gonzales cudio,mislim da ta njegova tehnika izvodenja udaraca bi mogla bit kljucna za ovaj tip>u SS-u 33,5 under(7:5,6:4,6:4)

Verdasco-Karlo>>2
roddick-berdych>>2>>ovo cu definitno odigrat berdych jedan od najtalentiranijih igraca za travu po mom
J.C.Ferrrero-Simon>>1>>ali nisam pretjerano siguran,Simon me iznenadjuje,al samo po rezultatu posto nisam gledo,ako moze ko sta detaljnije reci
Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #11 : Lipanj 29, 2009, 08:49:02 »

haas-adreev>>2 >>ovdje ciljam na iznenadenje,ne znam kad je haas zaredao ovako dobar rezultat zadnji put,imao je puno teskih meceva,a s obzirom da je vec po malo veteran,mislim da bi mogao izgubiti ako mec ode u egal,provlacio se protiv mayera(RG),kolcshreibera,cilica itd. mogla bi mu i sreca okrenut ledja

Federer-Soderling>>posto nisam gledao soderlinga na wimbledonu,nisam znao sta odigrat,al kad je nole napomenuo da mu udarce kasne i ne pale kao na RG sinulo mi je.kad sam ga gledo na RG koliko on nategne onu ruku nazad kod forehanda,mislim da se i gonzales cudio,mislim da ta njegova tehnika izvodenja udaraca bi mogla bit kljucna za ovaj tip>u SS-u 33,5 under(7:5,6:4,6:4)

Verdasco-Karlo>>2
roddick-berdych>>2>>ovo cu definitno odigrat berdych jedan od najtalentiranijih igraca za travu po mom
J.C.Ferrrero-Simon>>1>>ali nisam pretjerano siguran,Simon me iznenadjuje,al samo po rezultatu posto nisam gledo,ako moze ko sta detaljnije reci

Nisam ni ja gledao Simona al je Ferrero ako nista iskusniji, mogao bi ga dobiti. A Haas Andreev je za mene 1, Andreev ne bi ni dosao ovde da nije imao zrijeb sa Seppijem, Korolevom .. A Tommy je i na RG-u dosau do cetvrtfinala, pa osvojio Halle tako da tesko da ce ovo izgubiti...

Za Karla se slazem dobiva, mislim da cu ipak rizikovati sa soderlingom prvi set, a sad nesto gledam fin je i kontrahendikep na Stepaneka protiv Hewitta(5,5)..
Evidentirano
bob333
Full Member

« Odgovor #12 : Lipanj 29, 2009, 08:50:23 »

soderling se zalio na zelucane tegobe, mozda sere ali mene je odvukao od overa  Vrtim očima
A pokusat cu sta bude bude..Ako nista moze dobro servirat ako ne moze trcati Smješko
Evidentirano
stativa
Newbie
*

« Odgovor #13 : Lipanj 29, 2009, 09:46:09 »

Zasto niko ne spominje parove Š?
Velika prednost igranja na njih je da se igraju na 3 seta,tako da se dosta smanji mogucnost velikih iznenadjenja
Po meni danas bi tribali proc Soares/Ullyett,kvota je oko 1,4,igraju protiv wassena/zelenaya koji su u proslom kolu dobili u 5 teskih setova,na 2 turnira prije na travi su dosta glatko u 2 seta pusili od ja mislin clementa/gicquela i gicquela/tsonge,po meni se isplati odigrat

Jos 1 par mi je upa u oko,a to su kubot i marach protiv kasa i troickog,kvota je 1.6
Pratija san ih prosli mec jer san ih ceka,svoj servis drze stabilno,imali su dosta break lopti na njihov,vridilo bi probat
Ovi su dosta lagano prosli prva 2 kola,ali vrime je da troicki pobigne sta dalje od trave da mu se ne bi pogorsala alergija
Evidentirano
kuzma
Full Member

« Odgovor #14 : Lipanj 29, 2009, 11:12:47 »

ja sam jos ubacio over 39,5 na stepaneka,mislim da je stepanek malo podcijenjen u ovom mecu ipak je on servis-volej igrac,sa puno iskustva i mislim da uzima barem set
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #14 : Lipanj 29, 2009, 11:12:47 »

Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!