|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #30 : Travanj 17, 2009, 18:05:03 » |
|
I htio bi vas pitati za mišljenje o još nečemu,jesam li ja jedini ili se još nekome gadi kad se igrači stalno brišu onak znojni pa bace onoj jadnoj djeci takav prljav ručnik.Ja osobno mislim da je to odvratno i da te ručnike treba zabranit za vrijeme igre,koji bog onda imaju znojnice.
ee, već dugo i ja o tome razmišljam. užasno mi je to iritantno i nervira me. ono, imaju ručnike, imaju doktora, klinci im nose pijaću, mogu na WC... pa sve više se taj tenis pretvara u lakrdiju, a ne u spektakli kakvim nam ga predstavit žele njegovi gospodari
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #31 : Travanj 18, 2009, 15:40:38 » |
|
evo upravo Murray...
stoji frajer pola metra od ručnika i ne bi ga gospodin uzeo, nego onako osorno pokaže prstom djetetu koje stoji tri metra dalje da mu ga doda
ma odurno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lleyton
Newbie
|
 |
« Odgovor #32 : Travanj 18, 2009, 15:56:49 » |
|
evo upravo Murray...
stoji frajer pola metra od ručnika i ne bi ga gospodin uzeo, nego onako osorno pokaže prstom djetetu koje stoji tri metra dalje da mu ga doda
ma odurno
Jeli to o Murrayu ili Čiliću?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
crokoala
Newbie
|
 |
« Odgovor #33 : Travanj 20, 2009, 10:39:23 » |
|
Treba te ručnike pod hitno zabranit,s tim samo odugovlače i odmaraju se između poena.Ja razumijem da kad je neki poen malo duži da se predahne 20 sec ali brate frajer odigra jedan udarac i gotov poen odmah traži ručnik briše se od glave do pete i onda takav šmrkljav znojan ručnik baci klincu.Ko zna kakve bi bolešćine mogli ti klinci pobrat od tih sranja.I još me nešto smeta,kad je u pauza u sunce lupa klinci im drže suncobrane,ne kužim šta su došli na godišnji odmor ili utamicu tj meč,ako ne može izdržat nek se onda bavi šahom.
Pozdrav!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
VolimPiti
|
 |
« Odgovor #34 : Travanj 20, 2009, 13:49:52 » |
|
potpisujem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Žuta Loptica - Forum
|
 |
« Odgovor #34 : Travanj 20, 2009, 13:49:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
crokoala
Newbie
|
 |
« Odgovor #35 : Travanj 27, 2009, 13:19:23 » |
|
Opet protiv cipolle u 3 brzini ali za dalje će mrat još bolje,barem 4. a ako to uspije proći onda vjerojatno murray to ni ne trebam govorit koja tu brzina treba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Spehi
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #36 : Travanj 27, 2009, 13:24:14 » |
|
Opet protiv cipolle u 3 brzini ali za dalje će mrat još bolje,barem 4. a ako to uspije proći onda vjerojatno murray to ni ne trebam govorit koja tu brzina treba.
Za Cipollu stražnji potisnici, za dalje barem pola impulsne, za Murraya najmanje warp 2, a za Nadala transwarp.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Čuo sam da roda donosi djecu, ali da pauk može odnjet auto...?!
|
|
|
Denis-bloger
Newbie
|
 |
« Odgovor #37 : Travanj 28, 2009, 18:08:32 » |
|
Za Murraya će trebat spojlere ugradit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ako nisi pobijedio, izgubio si!
|
|
|
nole
Newbie
najbolji
|
 |
« Odgovor #38 : Svibanj 03, 2009, 19:01:23 » |
|
kao junior osvojio roland garros u konkurenciji monfilsa simona i slicnih igraca a sada igra totalno lose na zemlji stvarno mu treba trener koji bi bio s njim na svakom turniru i razradio taktiku za svakog protivnika s njim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
no.1
|
|
|
crokoala
Newbie
|
 |
« Odgovor #39 : Svibanj 07, 2009, 18:38:01 » |
|
Kao što valjda već znate juniorski i seniorski tenis uopće nisu "isti" sportovi tako da to tko je kako igrao i na kojoj podlozi u većini slučajeva nema veze za kasniji tok karijere a pošto su danas sve podloge totalno usporene i praktički iste tko je dobar dobar je na svakoj podlozi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
nole
Newbie
najbolji
|
 |
« Odgovor #40 : Kolovoz 15, 2009, 18:42:51 » |
|
ma cilic nikad nece izac iz prosjecnosti tog tenisa pogotovo ne s brettom. igubi od glupog indijca koji ima jednu takvu pobjedu u 5 godina
P.S:da se nebi mislilo da ne postujem indijceve uspjehe, stvarno postujem sve koji su uspijeli uciu svjet tenisa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
no.1
|
|
|
|
bob333
|
 |
« Odgovor #41 : Kolovoz 20, 2009, 13:10:45 » |
|
Nista od ovog Marina...Bolji je Sam Querrey od njega 10 puta, ima bolji servis, bolje se krece, vise razmislja, a opet o njemu se ne govori kao o potencijalnom top 10..sta ti je balkanski mentalitet puko preuvelicavanje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|