http://www.zutaloptica.com
Veljača 09, 2012, 04:28:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Mario Ančić  (Posjeta: 1594 )
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« : Travanj 09, 2009, 17:02:04 »

...
Evidentirano
Coxi20
Full Member

« Odgovor #1 : Travanj 11, 2009, 10:44:50 »

Mario ima problema sa zdravljem zbog posljedica mononukleoze koja nije na vrijeme dijagnosticirana i pod kojom je igrao davis cup i jako se naprezao. druga stvar je da nakon mononukleoze je prerano počeo s jakim treninzima i nije dozirao treninge. Trebao je pauzirati cijelu sezonu a ne vraćati se prije US opena. i to će ga sad vjerojatno pratiti cijelu karijeru jer ako se mononukleoza ne preboli do kraja onda može se imati problema godinama. On je dobio mononukleozu u švedskoj na pripremama vjerojatno ljubeći se s nekom curom koju ju je imala (6 mjeseci nakon ozdravljenja čovjek je prenosnik te bolesti), jer se mononukleoza prenosi slinom a mala je mogućnost da je pio iz nečije čaše jer spava po hoelima i jede po restoranima di se održava higijena. On se pravi da je vjeran svojoj curi a vara ju di god stigne jer sam vidio kako se ponaša vani na turnirima izvan hrvatske na players partyjima i to. Ali tu curu to nije briga jer je ona lovila njega samo zbog para (moja frendica ju pozna) pa vjerojatno dok on nju vra vara i ona njega.
Evidentirano
sara
Newbie
*

« Odgovor #2 : Travanj 11, 2009, 13:27:03 »

Mario ima problema sa zdravljem zbog posljedica mononukleoze koja nije na vrijeme dijagnosticirana i pod kojom je igrao davis cup i jako se naprezao. druga stvar je da nakon mononukleoze je prerano počeo s jakim treninzima i nije dozirao treninge. Trebao je pauzirati cijelu sezonu a ne vraćati se prije US opena. i to će ga sad vjerojatno pratiti cijelu karijeru jer ako se mononukleoza ne preboli do kraja onda može se imati problema godinama. On je dobio mononukleozu u švedskoj na pripremama vjerojatno ljubeći se s nekom curom koju ju je imala (6 mjeseci nakon ozdravljenja čovjek je prenosnik te bolesti), jer se mononukleoza prenosi slinom a mala je mogućnost da je pio iz nečije čaše jer spava po hoelima i jede po restoranima di se održava higijena. On se pravi da je vjeran svojoj curi a vara ju di god stigne jer sam vidio kako se ponaša vani na turnirima izvan hrvatske na players partyjima i to. Ali tu curu to nije briga jer je ona lovila njega samo zbog para (moja frendica ju pozna) pa vjerojatno dok on nju vra vara i ona njega.

Iznenadilo me ovo, iako mi nije ništa posebno kao osoba, ne bi to pomislila za njega.
Evidentirano
Coxi20
Full Member

« Odgovor #3 : Travanj 11, 2009, 17:49:31 »

Iznenadilo me ovo, iako mi nije ništa posebno kao osoba, ne bi to pomislila za njega.

nije zlato sve što sija. da ne govorimo o traženju 150 000€ za nastup na indoorsu prije par godina i o tome da je njegov stari prije dosta god maznuo lovu iz saveza.
Evidentirano
nole
Newbie
*

najbolji

« Odgovor #4 : Svibanj 03, 2009, 19:03:38 »

stvarno borac i mislim da ga ne prate toliko ozlijede bio barem tamo gdje je bio znaci top 10 i
Evidentirano

no.1
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #4 : Svibanj 03, 2009, 19:03:38 »

Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #5 : Veljača 05, 2010, 00:05:04 »

Tužan

Mario predao mec nekom poljaku kod 3:6 6:3 1:0 na nekom futuresu, ima li neko neku inside info o cemu se radi?
Evidentirano
batleth
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #6 : Veljača 05, 2010, 11:03:40 »

Tužan

Mario predao mec nekom poljaku kod 3:6 6:3 1:0 na nekom futuresu, ima li neko neku inside info o cemu se radi?

Navodno je predao zbog bolesti opet Tužan
http://www.sportnet.hr/vijesti/391178/tenis-atp-tour/bolest-ponovno-zaustavila-ancica
Evidentirano
roger iz jurasa
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #7 : Veljača 05, 2010, 11:14:37 »

ne znam kakav je privatno, ali borac je cudo jedno..i da cuo sam da je potrazivao 150 000 za nastup
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #8 : Veljača 05, 2010, 12:29:33 »

ne znam kakav je privatno, ali borac je cudo jedno..i da cuo sam da je potrazivao 150 000 za nastup
Cerim se Cerim se Cerim se
150k od futuresa? daj molim te, to tko ti je plasirao se posvađao s mozgom...
ili netko zbilja ima previše love...  Vrtim očima
Evidentirano
roger iz jurasa
Newbie
*

Profil Email
« Odgovor #9 : Veljača 05, 2010, 23:03:29 »

Volim piti to sam cuo da je mario potrazivao dok je jos bio top 10 igrac. ne na futursu nego na indorssu. ne znam jel istina , al tako sam cuo..a i znam da top 10 igraci traze dobre pare za nastup Cool Cool Cool
Evidentirano
conga
Full Member

« Odgovor #10 : Veljača 06, 2010, 06:18:11 »

Volim piti to sam cuo da je mario potrazivao dok je jos bio top 10 igrac. ne na futursu nego na indorssu. ne znam jel istina , al tako sam cuo..a i znam da top 10 igraci traze dobre pare za nastup Cool Cool Cool
Roger a jesi čuo negdje koliko je Čilić tražio za ovaj nastup?? I on je sad top 10 igrač.
Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #11 : Ožujak 02, 2010, 20:32:02 »

Ančić dobio Krajinovića 6:1 6:4, eto , sad znate Smješko
Evidentirano
ExFed
Newbie
*

« Odgovor #12 : Siječanj 16, 2011, 10:11:47 »

Evo da malo i ja doprinesem forumu jednim pitanjem - ima li kakvih novosti oko Ančića (obično tu i tamo izleti intervju o njegovom povratku prije grand slamova, a ne sjećam se da sam skoro što primijetio o njemu), barem ne u kontekstu tenisa? Jel ima tko kakvih saznanja što je s tim momkom, planira li se uopće još vraćati? (osim onih standardnih "Mario je borac" i sl. Jezik)
Evidentirano
nole
Newbie
*

najbolji

« Odgovor #13 : Veljača 20, 2011, 18:06:46 »

ne u srijedu ce objaviti da prekida karijeru :'(
Evidentirano

no.1
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.14. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!