http://www.zutaloptica.com
Svibanj 22, 2012, 04:14:18 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
Anketa
Pitanje: Koliko često igrate tenis?
Jednom godišnje
Više puta godišnje
Više puta mjesečno
Jednom tjedno
Više puta tjedno
Ne igram tenis jer to je sport za pičkice

Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kakav sam rekreativac...  (Posjeta: 3401 )
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #45 : Srpanj 28, 2010, 21:15:45 »

Ja predlažem turnir u 9. ili 10. mj.

Šta tek bude kad Spehi dobro servira!!  Cerim se
Ne znam kak to onda zgleda, sve me strah...  Osramoćen
9./10. zvuči ok... samo ne znam di ću onda nać mjesta, al dobro... taman onda prikupimo igrače..

Evidentirano
Spehi
Jr. Member
**

« Odgovor #46 : Srpanj 29, 2010, 19:38:38 »

Jao Vedrane, hvala na komplimentima, iako su to više mitovi.

Kao prvo, moram te ispravit, rekao sam da sam loše servirao drugi kick servis i da sam to nekad mogao puno bolje. Prvi servis je bio relativno ok iako više ne mogu postizat tu jačinu i brzine kao nekad.

Također sam promašivao puno voleja i imao puno početničkih grešaka, ma joj, ne znam što bi rekao, malo si pretjerao s komplimentima, ali svejedno hvala.

btw. , moram reć da Vedran poprilično solidno igra s obzirom da je (kako sam kaže) samouk, par izmjena je zbilja junački izdržao i držao me u defanzivi što je pozicija u kojoj se nikako ne volim nalazit.
Evidentirano

Čuo sam da roda donosi djecu, ali da pauk može odnjet auto...?!
Sine
Full Member

« Odgovor #47 : Srpanj 29, 2010, 21:02:37 »

Kako sam se jučer unesrećio na tenisu pa ne mogu vjerovat. Igrao peti meč u zadnjih deset dana na betonu a ovaj jučer otišao u treći set. Dođem doma i kad sam se potpuno ohladio nateklo mi koljeno koje sam sjebao još davno. Ubila me potpuno tvrdoća podloge i forsiranje servis volej igre u određenim djelovima mečeva, kad "zakočiš" sa cijelom težinom i inercijom prema naprijed koljena pate brutalno. Cijeli život mixam malo zemljane terene, malo batenske ali u zadnje vrijeme krenuo sam sa ekipom stalno na beton, nekako nam se poklopilo. Pretjerao sam totalno, sad još ako budem trebao punktirat koljeno za vodu, j*bem ti sve...
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #48 : Srpanj 29, 2010, 21:22:29 »

Ajoj Sine  Osramoćen Osramoćen

Špehi, ok, griješio jesi dosta, tako sam uostalom i dohvatio tih 5 gemova (u tri seta, da se razumijemo!), ali i sam si reko da nemaš mečeva u nogama, da malo igraš zadnjih godina, pa nije baš realno da mi stavljaš u takvoj situaciji stalno winnere ko kak si mi zabio i previše puta  Osramoćen

Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #49 : Kolovoz 12, 2010, 20:05:48 »

I ajde nek meni sad netko ovo objasni  Ljut

Zadnja tri tjedna sam pun kc experimentirao sa žicama, tenzijama i reketima. Na kraju se odlučim za novi reket (Yonex RQS11), našpanam hibridne žice (poli+sintetika) na 24/24... I odigram jedan od najgorih mečeva u zadnje vrijeme!??!

Forhend - KATAJEBENASTROFA! Kao da sam ga zaboravio. Ne pogađat, nego zamahivat, nekužim...

I brijem da imam problem s očima. Nakon 7 sam fakat se morao strašno naprezat da vidim lopticu, već dulje vrijeme primjećujem da mi s očima nekaj ne štima, s vidom, mislim da je vrijeme da odem jebenom okulisti.

I još jedna stvar: slabost. Neka krvava jebena slabost me drži već tjedan-dva. I na terenu i izvan njega. Nemam blagog isusovog pojma od čega.

Ubija me kad mi tijelo radi čudne stvari, a ne znam zašto  Osramoćen Vezanih usana
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #49 : Kolovoz 12, 2010, 20:05:48 »

Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #50 : Rujan 16, 2010, 21:41:42 »

Kako sam se jučer unesrećio na tenisu pa ne mogu vjerovat. Igrao peti meč u zadnjih deset dana na betonu a ovaj jučer otišao u treći set. Dođem doma i kad sam se potpuno ohladio nateklo mi koljeno koje sam sjebao još davno. Ubila me potpuno tvrdoća podloge i forsiranje servis volej igre u određenim djelovima mečeva, kad "zakočiš" sa cijelom težinom i inercijom prema naprijed koljena pate brutalno. Cijeli život mixam malo zemljane terene, malo batenske ali u zadnje vrijeme krenuo sam sa ekipom stalno na beton, nekako nam se poklopilo. Pretjerao sam totalno, sad još ako budem trebao punktirat koljeno za vodu, j*bem ti sve...

Evo da sam sebe citiram u vezi ove esituacije sa koljenom. Srećom ništa ozbiljnije nije bilo pa sam nakon deset dana već igrao kad mi je oteklina splasnula. Uglavnom zadovoljan sam sa količinom mečeva koje sam odigrao ovog ljeta, stvarno sam si dao truda. Da se nadovežem na Vedranov post kako mu se čini da je "zaboravio" zamahnut na FH-u. Ma ne sekiraj se, ima dana kad mi se čini da ne mogu ništa drugo udarit na BH-u osim slicea, nisi jedini koji ima krize u igri. Pogotovo mi igramo sporadično i nažalost ipak neredovito a za tenis je potrebna jebena konstanta bez koje teško dolaziš do napretka, jer ovo je ipak sport koji se temelji na izrazitim automatizmima udaraca da bi bili izvedeni maksimalno efikasno. Uglavnom da ne kenjkam treba mrdnut guzicom i igrat što je češće moguće...
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #51 : Rujan 29, 2010, 18:42:57 »

Forum je "umro"... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #52 : Rujan 30, 2010, 10:26:43 »

Nažalost, bilo je ono vrijeme kad nije radio, pa su ljudi valda i zaboravili  :'(
Ako ništa, ja čitam  Sirast

Kaj se tiče tvog zadnjeg posta, drago mi je čuti da ti je dobro koljeno. Stvarno, kad počne zezat koljeno ili zglob neki, e onda nastanu dugotrajni problemi. Držim fige da se ne vrati...

Vidiš, i ja sam ove godine odigrao jako puno tenisa. Baš sam se posvetio tome. Ukupno preko 70 mečeva od 1.travnja do danas  Šokiran

Veliš da ponekad ima svatko loših dana, ali onoo što meni ne ide u glavu je kako to da u zadnje vrijeme sve češće i češće "zaboravljam" kako se izvodi bekend (dvoručni), stalno mi nešto u njemu fali, ili premalo spustim koljena, ili ostanem previše "na petama", ili pogodim s rubom reketa (najčešće!), ili premalo zamahnem... nevjerojatno a nekad mi je to bio najjači i najkonstantniji udarac!

Jučer igram meč piramide, tip koji stvarno nije odigrao ništa posebno me dobije 63 62 za brdo mojih grešaka (i to većinom s bekenda koji mi je uvijek bio konstantniji udarac) a UVJEREN sam da sam s njime mogao igrati barem ravnopravno. Ok, imam izgovor, nešto mi ne valja s organizmom (još uvijek), jučer me uhvatila takva slabost prije meča, trajala cijeli dan, po noći od mučnine nisam mogao uopće spavat... tako na ne znam koji mi je đava...

utjecalo je to poprilično na moju izvedbu, jer sam bio neuobičajeno usporen u rekacijama (iako sam u zuadnje vrijeme i inače sve sporiji i sporiji, mislim da i s očima imam problema)...

Uglavnom, ne znam. I imam još jedan velki problem koji me muči. Grip.

Evo nedavno kupio OPET novi reket, bio mi je super, odličan kada sam igrao s probnim, a onda uzmem novi isti takav, ali grip mi ne paše. Pretanak. To sam barem mislio. Onda sam povećao veličinu u servisu (na peticu!), i opet mi ne paše. Opet imam osjećaj kao da mi je premali (što nema nikakvog smisla), prečesto mi ispada reket iz ruke na forhendu, možda je stvar u mom hvatu, možda je stvar u ne znam čemu... ali nešto mi ne paše i nemam ideje šta bi više moglo biti!!

Zapravo, smeta mi to što previše osjećam bridove "osmerokuta" (ili što je to već) na ručki, kao da mi je pretvrdo, dakle zapravo i nema mi to veze sa samom debljinom gripa, možda je stvar u samom overgripu, možda da tražim neke kvalitetnije, udobnije, deblje...ne znam...  Neodlučan

Ali stvarno mi sada prilično smeta grip, najviše na servi i forhend paraleli...
Evidentirano
conga
Full Member

« Odgovor #53 : Listopad 03, 2010, 08:24:39 »

Forum je "umro"... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Možda bi se moglo reći i da je ''umro'' hrvatski tenis...  Ljut Ljut Ljut
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #54 : Listopad 03, 2010, 10:34:21 »

Jučer sam odradio sa jednim frendom nešto na šta sam prije dvije godine naletio na atp siteu. http://www.youtube.com/watch?v=F9qQbRitBRE link je ovdje pa ako netko ima volje i želje neka odradi. Itekako se aktiviraš a koncentracija mora bit konstantno visoka, svako toliko mi padne na pamet ta vježba pa ju po sat i pol uz pauze odradim jer uživam igrat voleje a ovo je super zabavno i zahtjevno po meni....

P.S. BH voleji kod braće Bryan nisu sa ove planete...
« Zadnja izmjena: Listopad 03, 2010, 10:36:29 Sine » Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #55 : Listopad 03, 2010, 11:21:15 »

Jučer sam odradio sa jednim frendom nešto na šta sam prije dvije godine naletio na atp siteu. http://www.youtube.com/watch?v=F9qQbRitBRE link je ovdje pa ako netko ima volje i želje neka odradi. Itekako se aktiviraš a koncentracija mora bit konstantno visoka, svako toliko mi padne na pamet ta vježba pa ju po sat i pol uz pauze odradim jer uživam igrat voleje a ovo je super zabavno i zahtjevno po meni....

Šokiran Šokiran

da, da, mogu ja pokušavat tu vježbu sljedećih 10 godina...  Smješko

btw, danas debitiram u prvoj ligi:

http://tenisliga.blogspot.com/
 Smješko

dobiću po guzi, nisam u dobroj formi  Osramoćen

Fascinantno je kako je kod nas rekreativaca lagano ispast iz forme. Dan Prije nego sam ošo na bračno putovanje odigrao možda i najbolji meč u životu, proveo 10 dana u Turskoj i kad sam se vratio - kao da nisam igrao dva mjeseca!
« Zadnja izmjena: Listopad 03, 2010, 11:22:47 VolimPiti » Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #56 : Listopad 03, 2010, 15:53:09 »

Šokiran Šokiran

Smješko

Fascinantno je kako je kod nas rekreativaca lagano ispast iz forme. Dan Prije nego sam ošo na bračno putovanje odigrao možda i najbolji meč u životu, proveo 10 dana u Turskoj i kad sam se vratio - kao da nisam igrao dva mjeseca!

E deset dana na bračnom putovanju  Cerim se, pa šta je tu čudno da si ispao iz forme  Cerim se... Otišao sam na ovaj link koji si stavio i malo pogledao stranicu itd. Djeluje da vam je jako zabavno i sviđa mi se komentiranje mečeva na forumu, hehehe. Čak imate profil svakog igrača sa slikom  Sirast, Vedrane pokušaj preći na jednoručni BH jer postoje određene fizičke sličnosti sa Ljubom  Namigujem, nikad se nezna možda upali  Smješko.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #57 : Listopad 04, 2010, 12:23:46 »

Šokiran Šokiran

Smješko

E deset dana na bračnom putovanju  Cerim se, pa šta je tu čudno da si ispao iz forme  Cerim se... Otišao sam na ovaj link koji si stavio i malo pogledao stranicu itd. Djeluje da vam je jako zabavno i sviđa mi se komentiranje mečeva na forumu, hehehe. Čak imate profil svakog igrača sa slikom  Sirast, Vedrane pokušaj preći na jednoručni BH jer postoje određene fizičke sličnosti sa Ljubom  Namigujem, nikad se nezna možda upali  Smješko.
Cerim se
Čak sam u zadnje vrijeme i traku počeo nosit na glavi, baš ko Ljuban.
Ali ne, nema šanse za jednoručni BH, iovako sam jednostavno prespor  Osramoćen
Evidentirano
conga
Full Member

« Odgovor #58 : Listopad 04, 2010, 13:30:57 »

Ovo sa youtubea je prezahtjevno za mene, ne bi ja to mogao. Ko može svaka čast.
Evidentirano
Coolio_Jack
Full Member

Profil Email
« Odgovor #59 : Listopad 08, 2010, 01:16:09 »

Alo ljudi  Smješko

Heh, znam ovog Danka, bili se jedno ljeto našli odigrat na Krku. Moglo bi se čak i reć da sam dominirao u warm-upu , al kad počeo meč ja već bio gotov i to bilo to Smješko.
Fora site...
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #59 : Listopad 08, 2010, 01:16:09 »

Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!