http://www.zutaloptica.com
Svibanj 22, 2012, 04:15:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
Anketa
Pitanje: Koliko često igrate tenis?
Jednom godišnje
Više puta godišnje
Više puta mjesečno
Jednom tjedno
Više puta tjedno
Ne igram tenis jer to je sport za pičkice

Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kakav sam rekreativac...  (Posjeta: 3401 )
Sine
Full Member

« Odgovor #60 : Veljača 07, 2011, 18:34:06 »

Malo da reaktviram ovu temu. Odigrao sam danas meč po najogavnijim vremenskim uvjetima. Nekakva sumaglica u zraku, vlaga na 100%, prohladno vrijeme, loptica se lijepila za zemlju, užas živi XD. Odustao sam nakon par gemova od "flat" tenisa kojeg ipak igram jer nije imalo smisla po tako sporim uvjetima, te prešao na "mode Santoro" XD. Nisam se dugo tako zabavio glupirajući se sliceovima i spinevima, servis volej na drugi servis, drop shot na returnu, meni je bilo zabavno ali mom protivniku i nije toliko jer je morao ko sivonja po toj kaljuži nabijat jer mu nisam davao ni trunke snage sa svojim udarcima. Uglavnom jedva čekam proljeće da se vrijeme stabilizira jer ovo mi je najgore moguće vrijeme za tenis(vlaga, magla...).
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #61 : Veljača 07, 2011, 19:18:46 »

Šokiran
Igrao si vani  Sirast

Ja još od devetog igram dvoranu/balon Smješko
U 11. mj. si sjebo gležanj u meču, još nije oporavljen jer nisam dovoljno pauzirao. Pa me jebe koljeno. Leđa standardno, u 10. su me tako uhvatila da sam išo doktorici na injekcije  Šokiran
Pa opet, nekako igram. Uz jako puno frustracija, ali trudim se...

Ovo kaj si pisao za tenis bez snage u udarcima. Vidiš, meni takav stil odvratno ne paše, općenito ne mora biti slajs ili balon, oni odurni mrtvački "udarci" koji padnu nasred terena i odskoče nisko, meni je to smrt, posebno otkako me jebu noga i leđa Smješko

Inače?
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #62 : Veljača 07, 2011, 19:30:34 »

Da odigrao sam vani na tim nekim zemljanim koji se koriste tijekom cijele godine ne skidaju crte ni tijekom zime, inače igram na betonskim tijekom zime kad vrijeme dopusti naravno ili u balonu normalno. Inače forma mi nije na zavidnoj razini ali se diže polako jer nisam igrao uopće cijeli dvanaesti mjesec i prvi do prije tjedan dana. Koljeno mi je dobro dok ne odigram u jeku ljeta po 4 meča tjedno a onda me počne bolit i oticat ako forsiram beton, šta bi bilo kad bi proklizavao na betonu kao da je zemlja kao šta to rade Nadal, Đoković ili nenormalni Monfils, mislim da bi mi se raspalo koljeno hahahahahahaha (kako njima zglobovi ne odu samo oni znaju...)
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #63 : Veljača 07, 2011, 19:40:27 »

Ja u životu nisam proklizo na betonu, sve me strah kako bi to uopće i završilo Smješko

Ježiga, ako ne igraš jasno da ti forma pada. Ja sam jedno vrijeme igrao super, a onda mi se desila ozljeda, par neprospavanih noći = loši mečevi, pauza, pa i sad manje igram... i jasno, više ne znam pogodit forhend kako spada. Ah... Tenis je lijep sport, ali zna bit jako frustrirajuć
Evidentirano
Sine
Full Member

« Odgovor #64 : Veljača 07, 2011, 19:47:51 »

Gledam si upravo jedan video na youtubeu po meni jačeg meča od finala Wimbledona 08' Rafa - Roger. To je polufinale Australije 05' Safin - Roger, cjelokupno kvaliteta tenisa po meni na višoj razini. Moram priznat da sam postao ovisnik "highlightsa" razno ranih mečeva na youtubeu  Cerim se, pogledao sam ih u zadnjih 4 godine na stotine Sirast, evo link koga zanima http://www.youtube.com/watch?v=3gle4wlWQKw
Evidentirano
Žuta Loptica - Forum
« Odgovor #64 : Veljača 07, 2011, 19:47:51 »

Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #65 : Veljača 07, 2011, 20:24:24 »

Gledam si upravo jedan video na youtubeu po meni jačeg meča od finala Wimbledona 08' Rafa - Roger. To je polufinale Australije 05' Safin - Roger, cjelokupno kvaliteta tenisa po meni na višoj razini. Moram priznat da sam postao ovisnik "highlightsa" razno ranih mečeva na youtubeu  Cerim se, pogledao sam ih u zadnjih 4 godine na stotine Sirast, evo link koga zanima http://www.youtube.com/watch?v=3gle4wlWQKw

Pokrenite web stranicu ti i Rios, on isto stalno gleda neke clipove Smješko
Evidentirano
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!