http://www.zutaloptica.com
Svibanj 22, 2012, 04:21:03 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Prijava Registracija Chat  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Bogati roditelji  (Posjeta: 529 )
conga
Full Member

« : Listopad 22, 2010, 06:25:55 »

Evo koliko ja kužim, i znam poneki slučaj, čini mi se da kod nas tenisač može uspjet jedino ako ima bogate roditelje. Možda bi se moglo reći da to vrijedi i za neke druge sportove.
Može netko biti talentiran kao Federer, ali sve mu to neće značit ništa ako nema bogate starce.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #1 : Listopad 22, 2010, 08:45:08 »

Pa tako je. Savez će ti pomoć samo u posebnim slučajevima (tipa Čilić), u principu, čovjek se pita čemu HTS uopće služi.

Osim toga, pogledaj samo kako se HTS uopće odnosi prema rekreativnom tenisu. U SAD imaš hrpetinu rekreativnih liga na nacionalnoj razini koje organizira USTA.
A kaj imaš kod nas...
Moraš se grčit i skupo plaćat svaki termin koji odigraš, uf kako sam ljut  Vezanih usana
Evidentirano
conga
Full Member

« Odgovor #2 : Listopad 22, 2010, 18:40:42 »

HTS služi samo da nekoliko parazita pobire masne plaće... U stvari, i ti i ja ih kritiziramo, ali šta to znači. Ništa. Šta čovjek može poduzeti da se ta banda rastjera, banda koja nam je upropastila tenis. Nažalost mogu ovdje kritizirat do besvijesti, ali to je sve mrtvo slovo na papiru. Najgore je da se čovjek osjeća bespomoćan, zna da se ne može borit s vjetrenjačama.. To boli najviše.
Jebe se ljudima i na ovom forumu za tenis, šta onda očekivati od drugih. Bolje da ga ukinemo.
Evidentirano
VolimPiti
Administrator
Hero Member

Profil Email
« Odgovor #3 : Listopad 22, 2010, 19:24:55 »

HTS služi samo da nekoliko parazita pobire masne plaće... U stvari, i ti i ja ih kritiziramo, ali šta to znači. Ništa. Šta čovjek može poduzeti da se ta banda rastjera, banda koja nam je upropastila tenis. Nažalost mogu ovdje kritizirat do besvijesti, ali to je sve mrtvo slovo na papiru. Najgore je da se čovjek osjeća bespomoćan, zna da se ne može borit s vjetrenjačama.. To boli najviše.
Jebe se ljudima i na ovom forumu za tenis, šta onda očekivati od drugih. Bolje da ga ukinemo.

Pa baš tako.
Više ni tih 10 ljudi kaj je dolazilo ne dolazi, ni njih ne boli kita previše.

Čak ni jebenu rekreativnu ligu ne mogu sklepat.
A u onoj u kojoj igrat ozbiljno igra 3 igrača. Ostalima je bed 4 puta odigrat mjesečno.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Žuta Loptica - Forum | Powered by SMF 1.1.16. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!